Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 11:21)
Tu pas mane ji matei.Tai tas pats plakatas is kurio visos issijuoke.Tad nezinau ar verta smile.gifo ju kainos siekia nuo 50li iki 200lt.Cia suapvalinti skaiciai smile.gif

Pas tave? Nemaciau lyg smile.gif
As klausiau apie fototapeta, nes man grazu toji roze (keli postai auksciau) bigsmile.gif Ir tokio fototapeto nreciau 3x2,5 dydzio minimum smile.gif Del to ir tairaujuosi, kokios kainos, nes niekad nesidomejau smile.gif
Atsakyti
Matei.Plakatas ar foto tapetas yra vienas ir tas pats.Ju galima ir uzsisakyti,kokio nori dydzio,kokio nori vaizdo.Viska ir pagamins.Yra ir pirkti,nemazas pasirinkimas.O kainas jau parasiau.(ten tos garsios palmes)... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 11:11)
o man cia  thumbup.gif user posted image

stiliaus, suderinamumo ir siaip ziurint kaip i parodini varianta - labai skoninga, bet as asmeniskai neistverciau tokioj bespalvej ir dar juodoj vonioj. Na bent jau vienos kokios pasirinktos spalvos (ne juodai baltu) akcentu prideliociau, tad dar dar kentet galima butu, bet ir tai ne ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 11:40)
Matei.Plakatas ar foto tapetas yra vienas ir tas pats.Ju galima ir uzsisakyti,kokio nori dydzio,kokio nori vaizdo.Viska ir pagamins.Yra ir pirkti,nemazas pasirinkimas.O kainas jau parasiau.(ten tos garsios palmes)... mirksiukas.gif

Aaa, dabar atsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 16, 11:51)
Aaa, dabar atsimenu smile.gif

Tai gal atsisaskei minties ji klijuoti? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 11:58)
Tai gal atsisaskei minties ji klijuoti? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sorry, nelabai suprantu, kodel taip sakai?
Itariu, kad "ivyko" cia kazkoks konfliktas ar kas?
Visu pirma, savo namus darausi sau, o ne kitam. Ir man visiskai dzin, patiks kitiems ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 16, 12:05)
Sorry, nelabai suprantu, kodel taip sakai?
Itariu, kad "ivyko" cia kazkoks konfliktas ar kas?
Visu pirma, savo namus darausi sau, o ne kitam. Ir man visiskai dzin, patiks kitiems ar ne 4u.gif

ivyko.... verysad.gif Ai,bet jau seniai jis buvo,tad nera reikalo prisiminti.Tuomet linkiu rasti norima foto tapeta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 10:11)
o man cia  thumbup.gif

aha, man irgi wub.gif kaip tik vakar senesnes temas varciau ir sita isiseivinau... wub.gif nors man ji visai netinka pagal mano vonia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 01 15, 23:35)
o dar prie temos - man labai grazu taip duris vonioje įrėmint  wub.gif 
user posted image

Maciau vienoj TV laidoj toki dalyka: miegamajam stovi grazi naturalaus medzio spinta, atidarius vienas suveriamas duris - rubai, atidarius kitas - iejimas i vonios kambari. Taigi, paprasciausiai isimta spintos nugarele, ir padaryta spintos plocio anga i vonios k. Atrodo labai paslaptingai ir originaliai bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 16, 12:13)
Maciau vienoj TV laidoj toki dalyka: miegamajam stovi grazi naturalaus medzio spinta, atidarius vienas suveriamas duris - rubai, atidarius kitas - iejimas i vonios kambari. Taigi, paprasciausiai isimta spintos nugarele, ir padaryta spintos plocio anga i vonios k. Atrodo labai paslaptingai ir originaliai bigsmile.gif .

Aha, gera mintis, pasleptam a la spintoje meiluziui butu daugiau erdves biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2007 01 16, 08:39)
Dvarcioniu keramikos parduotuveje paklausk, Vilniuje tai tikrai yra, tik kad lenkiskos (DK veza ir is Lenkijos). Kaina iki 50 Lt/m2.

netiko tos schmoll.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 16, 09:08)
Nuvaziuok i parduotuve vakaru pakranciu aidas, paciam gale Silutes plento, uz Nestes degalines. man atrodo ten maciau ryskiai raudonu, zaliu ir geltonu smile.gif Tokios pailgos ir blizgios ir biski toks idomus rastas, kaip pabraizymas. Gal rasi ir daugiau, ten nedidele parde,m bet yra is ko pasirinkti smile.gif Tik sunkoka ja rasti  doh.gif

rudaake aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif bandom ieskot kur ta parda, itariu kur ollo grindys, kai vaziuosim svetainej grindu siandien
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 10:40)

Labai susireikšmini, nusibodo kartot
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 16, 11:17)
Aha, gera mintis, pasleptam a la spintoje meiluziui butu daugiau erdves biggrin.gif  biggrin.gif

Nu matai, kokia naudinga ideja, pasirodo thumbup.gif . Galetu jis varyt tiesiai i vonios k., o is ten - ramiausiai iseit lotuliukas.gif .
Atsakyti