Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(lota @ 2007 01 15, 17:50)
Norėčiau paklausti, gal žinote ar Lietuvos meistrai mokėtų pagaminti kažką panašaus į šią spintelę (lenktas medis)?
user posted image

taip galetu, ir cia ne medis lenktas, o faneruota lukstu plokste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 15 sausio 2007 - 17:07
HELP!!!!!!!!!!!!!! help.gif help.gif help.gif

Visoj KLP neradau raudonių blizgių plytelių, kur man jas rasti arčiausiai???
uz kaina, nezinau kokia gal maximum 60 g.gif Gal daugiau.
Nes uz 90 lt radom kataloge (po menesio), arba tokias su dryziais uz 78...
jei nerasim, ka darysi, teks moket, nes nuo tų masinių dekoriukų šiąnakt košmarus sapnuosiu cry.gif

Žlugo visi planai turet dryzuota, baltai raudoną vonią
mega_shok.gif
Atsakyti
ABONENTIENE- Linea galit pasizet, labai spalvos smagios , tik kaina ax.gif bet nuolaidas ypatingai geras (bent kaune) daro 4u.gif

linea
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 15 sausio 2007 - 21:59
QUOTE(sauluke @ 2007 01 15, 21:59)
ABONENTIENE- Linea galit pasizet, labai spalvos  smagios , tik kaina  ax.gif bet nuolaidas ypatingai geras (bent kaune) daro 4u.gif

linea

aciu, ziuriu bigsmile.gif
Papildyta:
Na, kokiu norim, nera schmoll.gif Noriu blizgiu ryškiai raudonų...

Bet ten plyteles fainos, ryt vaziuojam bigsmile.gif

Mes norim va tokio panašaus varianto:
user posted image

Radau linea labai panašų varianta, raudona ne tokia, bet kad ir tokių niekur nera, vietoj raudonu siulo vos ne ryzas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 01 15, 00:25)
man tos plyteles su gelem tai ikvepia tokiai geliu interjero linijai  -
pvz miegamajame tokia siena - fototapetas, user posted image

as vis dar "audziu minty" pas save miegame det foto tapeta per visa siena (panasiai kaip pas tave nuotraukytej tik butu)vienas ramunes ziedas thumbup.gif ......man irgi grazu....
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2007 01 15, 23:02)
as vis dar "audziu minty" pas save miegame det foto tapeta per visa siena (panasiai kaip pas tave nuotraukytej tik butu)vienas ramunes ziedas thumbup.gif ......man irgi grazu....

as noreciau svetaineje - nisoje įdet fototapeta su gelem wub.gif drinks_cheers.gif

o dar prie temos - man labai grazu taip duris vonioje įrėmint wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji: 15 sausio 2007 - 23:39
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 15, 21:36)
HELP!!!!!!!!!!!!!!  help.gif  help.gif  help.gif

uz kaina, nezinau kokia gal maximum 60  g.gif  Gal daugiau.
jei nerasim, ka darysi, teks moket, nes nuo tų masinių dekoriukų šiąnakt košmarus sapnuosiu cry.gif

Žlugo visi planai turet dryzuota, baltai raudoną vonią
mega_shok.gif

Dvarcioniu keramikos parduotuveje paklausk, Vilniuje tai tikrai yra, tik kad lenkiskos (DK veza ir is Lenkijos). Kaina iki 50 Lt/m2.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 15, 21:36)
HELP!!!!!!!!!!!!!! 

uz kaina, nezinau kokia gal maximum 60  g.gif  Gal daugiau.

Nuvaziuok i parduotuve vakaru pakranciu aidas, paciam gale Silutes plento, uz Nestes degalines. man atrodo ten maciau ryskiai raudonu, zaliu ir geltonu smile.gif Tokios pailgos ir blizgios ir biski toks idomus rastas, kaip pabraizymas. Gal rasi ir daugiau, ten nedidele parde,m bet yra is ko pasirinkti smile.gif Tik sunkoka ja rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2007 01 16, 00:02)

Gal kas gali apsviesti, kokios kainos fototapetu? O gal kazkur paziureti galima? Miegamajame noreciau ax.gif
Atsakyti
o man cia thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 16, 10:55)
Gal kas gali apsviesti, kokios kainos fototapetu? O gal kazkur paziureti galima? Miegamajame noreciau ax.gif

Tu pas mane ji matei.Tai tas pats plakatas is kurio visos issijuoke.Tad nezinau ar verta smile.gifo ju kainos siekia nuo 50li iki 200lt.Cia suapvalinti skaiciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 sausio 2007 - 10:25