Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

Senukuose Ukmergės g. (Vilniuje) tikrai daro projektus - mes darėme.
Kaina priklauso nuo vonios ploto. Daug tikrai nekainuos, bet verta. Mums padarė 5 variantus su plytelėmis, kurias išsirinkom, tada vieną iš jų išsirinkom, dar patobulinom ir rezultatas - liuks.
Patys tikrai nebūtume taip sugalvoję.
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2006 10 24, 14:54)
Kaina priklauso nuo vonios ploto. Daug tikrai nekainuos, bet verta. Mums padarė 5 variantus su plytelėmis, kurias išsirinkom, tada vieną iš jų išsirinkom, dar patobulinom ir rezultatas - liuks.
Patys tikrai nebūtume taip sugalvoję.

o rezultata galima pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 10 24, 13:15)

vat šitą vonią pamačius ir nusprendžiau, kad jei jau ne ji, tai tikrai turi būt pas mane trikampis trikampyje (nu egzistuoja realiai, draugė prieš kelis metus pirko) - kad būtų galima ir diedą ten užmerkt ir pačiai įlist blush2.gif taip, kad trikampio norisi grynai iš romantinių paskatų, kad nereiktų standartinėj kaip šprotams susifarširuot ax.gif o šita gražuolė LoveStory deja per didelė mano vonios kambariui verysad.gif vienam šonui tik 105 cm vietos tėra verysad.gif o ten kur viena širdelės puse išsikiša, pas mane jau eina pertvara už kurios wc. tai trūksta apie trisdešimt cm doh.gif

o jau šiandien iš parduotuvės nervuota grįžau, paprašiau keisti kriauklę... laukiau kriauklės kelias savaites, o atvežė kažkokią apskilusią ir dar vadybininkas ėmė įtikinėti, kad čia leistini defektai ir jie atsiranda degant tas kraukles, o pvz dalis keramikos nuo tvirtinimo skylutės kraštelio nuskyla imant iš krosnies. blink.gif ką aš žinau apie tuos gamybos niuansus, na bet jei jau tokie defektai leistini, tai mažiausiai jie turi turėt sertifikatus, kur tas leistinumo laipsnis nustatytas. kitas svarbesnis defektas - toj daly kur prie sienos glausis yra apvali skylutė, paskirtis jos man neaiški, bet į abi puses nuo jos - skilimai pačio keramikos masyvo. aišku jie eina blogojoj pusėj, bet kelių mm gylio. tipo tokie skilimai atsiranda degant tas kriaukles krosnyje blink.gif o kas man garantuos, kad toks įskilimas toliau nesiplės (kad ir kriaulės montavimo prie sienos metu tvirčiau paspaudus) ir pvz neatsiras garbingoj matomoj vietoj šalia firmos vardo blink.gif nu atrodo prisikabinau dėl tokių smulkmenų, tai nežinau ar aš čia priekabi prietranka, ar gerai padariau, ar kitoks variantas doh.gif gal kas galit pakomentuot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrag @ 2006 10 24, 14:54)
Kaina priklauso nuo vonios ploto.

o, super. reikės ir man ten nubėgti, nes jaučiu pati nesumąstysiu, kaip tą savo trikampinę vonią išdailint. nusprendžiau mėlyną mozaiką su medžio imitacijos plytelėm kombinuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoJoo: 25 spalio 2006 - 19:48
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 25, 21:46)
vat šitą vonią pamačius ir nusprendžiau, kad jei jau ne ji, tai tikrai turi būt pas mane trikampis trikampyje (nu egzistuoja realiai, draugė prieš kelis metus pirko) - kad būtų galima ir diedą ten užmerkt ir pačiai įlist  blush2.gif  taip, kad trikampio norisi grynai iš romantinių paskatų, kad nereiktų standartinėj kaip šprotams susifarširuot  ax.gif  o šita gražuolė LoveStory deja per didelė mano vonios kambariui  verysad.gif  vienam šonui tik 105 cm vietos tėra  verysad.gif  o ten kur viena širdelės puse išsikiša, pas mane jau eina pertvara už kurios wc. tai trūksta apie trisdešimt cm  doh.gif

o jau šiandien iš parduotuvės nervuota grįžau, paprašiau keisti kriauklę... laukiau kriauklės kelias savaites, o atvežė kažkokią apskilusią ir dar vadybininkas ėmė įtikinėti, kad čia leistini defektai ir jie atsiranda degant tas kraukles, o pvz dalis keramikos nuo tvirtinimo skylutės kraštelio nuskyla imant iš krosnies.  blink.gif  ką aš žinau apie tuos gamybos niuansus, na bet jei jau tokie defektai leistini, tai mažiausiai jie turi turėt sertifikatus, kur tas leistinumo laipsnis nustatytas. kitas svarbesnis defektas - toj daly kur prie sienos glausis yra apvali skylutė, paskirtis jos man neaiški, bet į abi puses nuo jos - skilimai pačio keramikos masyvo. aišku jie eina blogojoj pusėj, bet kelių mm gylio. tipo tokie skilimai atsiranda degant tas kriaukles krosnyje  blink.gif  o kas man garantuos, kad toks įskilimas toliau nesiplės (kad ir kriaulės montavimo prie sienos metu tvirčiau paspaudus) ir pvz neatsiras garbingoj matomoj vietoj šalia firmos vardo  blink.gif  nu atrodo prisikabinau dėl tokių smulkmenų, tai nežinau ar aš čia priekabi prietranka, ar gerai padariau, ar kitoks variantas  doh.gif  gal kas galit pakomentuot?  ax.gif
Papildyta:
o, super. reikės ir man ten nubėgti,  nes jaučiu pati nesumąstysiu, kaip tą savo trikampinę vonią išdailint. nusprendžiau mėlyną mozaiką su medžio imitacijos plytelėm kombinuot

turi pilna teise reikalauti, kad pakeistu, ir siaip jei pirkejas yra nepatenkintas, jis turi teise reikalauti, net jei ta preke ir be broko. schmoll.gif
Atsakyti
gal pas kurią nors skalbimo mašina stovi ne tiesiai ant grindų, bet ant pakylos???? kaip išspręndėt mašinos "vaikščiojimo" problemą??
kažin ar aiškiai čia paklausiau? doh.gif
Atsakyti
mes su vyru darisim ant pakilos ir tarsi viduje spinteles ax.gif

o as noreciau paklausti,kur yra didelis psirinkimas RAVAK voniu,nes labai norim viens vonia,labai patiko,ar gera ju kokybe,gurdejau kad ju neimanoma paprastai nusipirkti,reikia uzsakineti ir ilgai laukti doh.gif buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2006 10 26, 17:56)
mes su vyru darisim ant pakilos ir tarsi viduje spinteles  ax.gif

o as noreciau paklausti,kur yra didelis psirinkimas RAVAK voniu,nes labai norim viens vonia,labai patiko,ar gera ju kokybe,gurdejau kad ju neimanoma paprastai nusipirkti,reikia uzsakineti ir ilgai laukti doh.gif buciau dekinga uz patarimus 4u.gif

o kaip galvojat priekyje darytio? ar tipo kaip uždara spintelę? juk skalbiankė vaikšto va čia ir nerimas, kad nuo tos pakylos nulipti doh.gif gali
Atsakyti
aš tai nusprendžiau, kad užkrovus ant skalbiankės džiovintuvą, ji niekur nebenueis ax.gif darysiu be pakylos

įsivaizduojat, dėl tos kriauklės šiandien pasiklausinėjau. tai ko klausiau visi pirmąkart girdi, kad įskilimai degimo metu atsiranda krosnyje. nu kai eisiu kitos atsiimti, gal reiks paklaust vadybininko iš kur jis toks kompetetingas man nesąmones skiesti doh.gif
Papildyta:
Ravak vonių didelis pasirinkimas Murestoj. pakaukt tai taip, deja reikia. kartais ir iki mėnesio...
Atsakyti
Mano skalbimo masina stovi ant nedideles pakylos, spinteleje be dureliu. ir aciu Dievui jau 5metai dar niekur nenuejo biggrin.gif , O kaip tas variantas kai dziovykle statoma ant virsaus - ar skalbimo masinai tai nekenkia?
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 25, 20:46)
o jau šiandien iš parduotuvės nervuota grįžau, paprašiau keisti kriauklę... laukiau kriauklės kelias savaites, o atvežė kažkokią apskilusią ir dar vadybininkas ėmė įtikinėti, kad čia leistini defektai

kokioj parduotuvej? as dabar ruosiuos irgi keist pada RAVAK beje, kuris irgi skiles mastau.gif na jei man ryt pudrins smegenus kad cia gam,ybos procesas nu tai ka as zinau doh.gif fool.gif tiesa va WC bakeliai tai turi turi tokiu panasiu defektu sad.gif nu paklausysiu as ryt ju teoriju bash.gif:

Cinderella siulyciau pasukti tuo nR kur skelbiamas www.ravak.lt ir paklaust mergaites kur yra prekybos taskai wink.gif man vilniuj kai reikejo tai ji nemazai pasake wink.gif Vln yra Murestoj, IRIS (ant kuriu dabar bais pikta esu wink.gif ) Iris svitrigailos g as zinau ir Lazdynuose, Lazdynu kno teatro patalpose wink.gif bet ji kazkokias dar aprduotuves minejo, bet neberandu kur uzsirasau stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 26 spalio 2006 - 21:40
Dekui uz patarimus 4u.gif
del skalbiankes,tai nezinau kas ten pas jus vaiksto g.gif nejaugi taip jau stipriai,mano tevu visai beveik nejuda,na kai dziovina jau tai biskuti dreba,bet netaip stipriai doh.gif
vaziuosim ryt vonios ieskoti ax.gif ir dar gal karteli uzvaziuosimi tas pliteles pasiziureti,gal jau nebe taip patiks doh.gif
Atsakyti
Geras vonias prekiauja http://www.rivoleta.lt/ .
Ispanų gamybos http://www.rivoleta....=imones_poolspa
Turėjom bute tris metus, su vandens ir oro masažais, dezinfekcija savaimine, temp.palaikymu - super thumbup.gif Į namą dabar irgi iš ten užsisakinėjame. Kaina apie 6-7000 Lt su viskuom - sakyčiau geras kainos ir kokybės santykis. Geras paviršius - per tris metus nepasižeidė niekaip ........ Rekomenduoju. mirksiukas.gif
Atsakyti