Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

user posted image
man sitos plyteles pacios kaip dekoras wub.gif , kadangi planuoju nemazai sienu ploto tiesiog nudazyti - keleta eiliu pakombinavus manau graziai ziuretusi wub.gif
Atsakyti
kokios fainos plyteles thumbup.gif
Atsakyti
man reikia grazaus pakabinamo laso formos tuliko,be jokiu israitymu maciau tik brangius Vilerojaus,Ido zinau dar yra,o pigesniu bet taip pat tokiu "zgrebnu" nematet? Duravito yra panasus,bet su skylem sone-o as ju nenoriu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kravciukaite @ 2007 01 12, 19:34)
Cia idejau keleta idomiu mano nuomone plyteliu,spalvytes  thumbup.gif , teliko nusipirkt....  smile.gif
http://public.fotki....t...1280&h=1024

Mano skonis! Nuostabios plyteles, "slate" vadinasi ir ju buna keliu atspalviu - nuo pilku,melsvai pilku,rusvu .
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
na va, mumei irgi labai aktualu vonios irengimas, nes dabar kaip tik jos eile tongue.gif
Klausimeliai keli mirksiukas.gif
---Ar kas turit va tokias sieneles voniai g.gif
user posted image
Ar patenkinti, nes mes ruosiames taip vonia isirengt, nes duso kabinos neturim (nebeliko vietos cool.gif

---taip pat siulomas ir toks kazkoks anticalc skydas...gal kuri toki turit, ar jis reikalingas ir naudingas?

---ir dar....kur galima nusipirkti normaliu vonios baldu/spinteliuuuu help.gif nieko doro neradom...beje, o gal kur galima uzsisakyti juos pagal savo dizaina ir ismatavimus? kokios firmos geresnes, prasom patarti...didziai dekavoju notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 14 sausio 2007 - 18:01
Tokias sieneles daro ir Lietuvoje http://www.baltijosb...onios_sieneles/
Manau jei nera vietos duso kabinai tai geras sprendimas
Atsakyti
Labukas.Mes irgi apie tokią sienelę mąstėm, bet persigalvojom, nes ji pakankamai žema:nuo vonios dugno iki sienelės viršaus gaunasi apie 1,75cm.Tai aš pagalvojau, kad pvz. galvą plaunantis aukštam žmogui atsistojus , tai labai taškytųsi į šalis, po maudynių reiktų ir grindis ir stiklą iš išorės valyti.Tad mes visgi nusprendėm rinktis skalbiamą užuolaidą:ir pinigai mažesni ir atsibodus ar nusidėvėjus bus lengviau pakeisti, nes kaina daug mažesnė smile.gif
Atsakyti
man tos plyteles su gelem tai ikvepia tokiai geliu interjero linijai -
pvz miegamajame tokia siena - fototapetas, user posted image , o vonioje user posted image

o dar geriau paieskojus ir visisku analogiju galima rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji: 14 sausio 2007 - 23:27
Super smile.gif
Atsakyti
man tai sitos user posted image gelytes labai thumbup.gif ir visos tokios vaikiskai piestos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kravciukaite @ 2007 01 12, 19:34)
Cia idejau keleta idomiu mano nuomone plyteliu,spalvytes  thumbup.gif , teliko nusipirkt....  smile.gif
http://public.fotki....t...1280&h=1024

thumbup.gif man patinka tokios, ir nemegstu geliu , kartais randu graziu augaliniu motyvu, bet kai konkreciai ispiestos geles, tai man laaabai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal žinote ar Lietuvos meistrai mokėtų pagaminti kažką panašaus į šią spintelę (lenktas medis)?
user posted image
Atsakyti