Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 10:35)
man tai is neutraliu labai Dvarcioniu Keramikos sitos patiko: user posted image
user posted image

ir kaina ~40Lt/m2 ir uzsakinet nereikia, bet dekoras nepatiko ir netiko. bandem ieskot kito dekoriuko, ka pritaikyti, bet nieko neradom, tai atmetem ta ideja...
user posted image

geras koks grazus tas dekoriukas is geliu, ir as tokio noriu ax.gif smile.gif
Atsakyti
Indra, man tos Dvarčionių irgi labai patiko, dabar vienintelis realus variantas, kurį radau pirkt, nors prieš Dvarčionis kažkodėl buvo nusistačius, bet tos plytelės geltonų ramunių, tai labai gražu ax.gif Tik kad tie dekorai man irgi ne per labiausiai patinka, gal visai be jų daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NRima: 12 sausio 2007 - 12:51
QUOTE(NRima @ 2007 01 12, 13:50)
Indra, man tos Dvarčionių irgi labai patiko, dabar vienintelis realus variantas, kurį radau pirkt, nors prieš Dvarčionis kažkodėl buvo nusistačius, bet tos plytelės geltonų ramunių, tai labai gražu ax.gif Tik kad tie dekorai man irgi ne per labiausiai patinka, gal visai be jų daryt

tai va, matai, as irgi bandziau jas visaip "prastumti", tik as gal labiau tas baltas, bet, kadangi ne viena sprendziu, tai nieko nesigavo, jos neatlaike kritikos biggrin.gif. bandziau ir su kitu kitos serijos plytelem maisyt, bet schmoll.gif. na, taip elementariai buvau pasideliojus, jokiu vitrazu nesinori biggrin.gif isvis be dekoru, ar kitu kokiu inkliuzu truputi nykokai atrodo... ax.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
o nusistatymas prie DK atsirado naturaliai, kai jie gal nuo kokiu 1995m nekeite nei asortimento, nai dizaino doh.gif. o sita, paskutine kolekcija jie uzsisake dizaina pas italus, tai pardavimai pakilo ~60%. bet vistiek jauciasi, kad lietuviu gaminta, ne tokios dailios, bet ir kaina ne italiska wink.gif
as tai labai uz!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 12 sausio 2007 - 13:04
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 11:09)
galiu jus savo vonios plytelesmis pasiurpinti lotuliukas.gif

grazu bigsmile.gif rysku
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 14:07)
t.. na, taip elementariai buvau pasideliojus, jokiu vitrazu nesinori biggrin.gif isvis be dekoru, ar kitu kokiu inkliuzu truputi nykokai atrodo...

o su kuo tu cia taip pasidelioji?
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 13:14)
visos sveikos buvo, tik plytelscikas ne racionaliai sudeliojo ant sienos ir pritruko 11 plyteliu. dabar dar deze uzsisakem... del tos dezes tai dzin, bet kad reikes laukt 2sav. doh.gif. dabar prie lubu ant vienos sienos eilutes truksta. ten pasistatys vonia, nezinau, kaip prieisim issiklijuot veliau smile.gif. o jus raudonu irgi uzsakinejot? gal netycia liks? galetume perpirkti tongue.gif, nes zinau, kad jos dezemis parsiduoda, tai daznai atlieka ax.gif

aš kitokių pirkau (į kitą butą reikėjo)
o sau į vonią raudonų irgi, bet mes dar neužsakėm,
o tai kiek dėžėj kvadratų?
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 11:35)

mes sias ir lygias baltas pirkom mazajam duso ir wc kambareliui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 12 sausio 2007 - 13:27
QUOTE(Raganėlė @ 2007 01 12, 14:25)
aš kitokių pirkau (į kitą butą reikėjo)
o sau į vonią raudonų irgi, bet mes dar neužsakėm,
o tai kiek dėžėj kvadratų?

nu dezej 25 plyteles. jei viena plytele 0.2x0.2, tai gaunasi, kad dezej 1m2 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vvandene @ 2007 01 12, 14:24)
o su kuo tu cia taip pasidelioji?

as turiu pirktine programa, nes mano darbas tiesiogiai susijes su projektavimu, tai kaip ir ne labai padejau... ax.gif
o siaip, kaunieciams galiu rekomenduot savo grupioke Jurate, ji Savanoriuose 1000 plyteliu dirba ir delioja plyteles, jei ten uzsisakot, tai man atrodo, kad nemokamai g.gif, nors tiksliai nezinau...
Atsakyti
Cia idejau keleta idomiu mano nuomone plyteliu,spalvytes thumbup.gif , teliko nusipirkt.... smile.gif
http://public.fotki....t...1280&h=1024
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 00:13)
tai įsivaizduok kad aš š.. paskutini perku ir džiaukis kokį tu gerą radai už padorią kainą  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Neįsivaizduosiu smile.gif , radau ir pas mus tą akcijinį variantą , bet rėmą vistiek kitur nusipirkom , nes su gyvatukais pritaikius nuolaidą ne ką brangiau gavosi

QUOTE(axa @ 2007 01 12, 11:04)
taip, rašiau - bet pastebėk kad ten nėra paminėta rėmo, ir nuleidimo klavišo,
nes klausimas buvo kokios firmos klozetas.

o rėmo ir nuleidimo klavišo firmos nesvarbios - jie universalūs.

bendra suma tikrai ~1000 lt susidarė.

vat aš ir galvoju , negi su rėmu tokia kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 10:09)
galiu jus savo vonios plytelesmis pasiurpinti lotuliukas.gif
user posted image
tos baltos nuo zemes 1200m, auksciau raudonos 1400mm. neverksiu, jei niekam nepatiks  tongue.gif

Labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Čia mano vonia, nes man tas gėlėtas dekoriukas labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2007 01 13, 17:35)
Čia mano vonia, nes man tas gėlėtas dekoriukas labai labai patiko wub.gif

as irgi galvoju klijuotis baltom plytelem ir ipinti kazkoki gelyciu ornamenta bigsmile.gif
Atsakyti