QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 00:02)
na matai.. pas mane bus atskirai stalviršis o paskui užsakinėsiu atskirai spintelę... ten praktiškai reis dviejų sienelių ir dviejų durelių.. i psio.. taip kad vienas nuo kito nepriklauso...
dar nžn... šiaip man reikia stalviršio.. tai dėsiu kaip virtuvėj tik kitos spalvos... skylę kriauklei (bus įleidžiama į stalviršį) užlaminuosim ir manau problemų nebus
dar nžn... šiaip man reikia stalviršio.. tai dėsiu kaip virtuvėj tik kitos spalvos... skylę kriauklei (bus įleidžiama į stalviršį) užlaminuosim ir manau problemų nebus
Aš kiek domejaus (nu taip pavirsutiniskai) tai lyg girdejau, kad netinka bet koks stalvirsis, nes pvz kiek žinau, marmuras išvis vandens neperneša, o laminatams (mūsų meistriukas sake), kad labai svarbu krastai, nes vonioj didesne dregme nei virtuvėj, kad nebūtų paskui keitimai po keitimu Reik, įtariu, Axa'os paklaust, pas ja maciau jau padaryta, as noriu stalvirsio. Nusipirkom kriaukle prie kelis menesius, bet dabar jau jos nebenorim (ji ir būtų bloga ileist i stalvirsi), be to nebrangiai pirkom, tai negaila bus kam prakist. Tai nezinau kokia rinksimes, gal apvalia.