Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 00:02)
na matai.. pas mane bus atskirai stalviršis o paskui užsakinėsiu atskirai spintelę...  ten praktiškai reis dviejų sienelių ir dviejų durelių.. i psio.. taip kad vienas nuo kito nepriklauso...

dar nžn...  lotuliukas.gif  šiaip man reikia stalviršio.. tai dėsiu kaip virtuvėj tik kitos spalvos... skylę kriauklei (bus įleidžiama į stalviršį) užlaminuosim ir manau problemų nebus g.gif

Aš kiek domejaus (nu taip pavirsutiniskai) tai lyg girdejau, kad netinka bet koks stalvirsis, nes pvz kiek žinau, marmuras išvis vandens neperneša, o laminatams (mūsų meistriukas sake), kad labai svarbu krastai, nes vonioj didesne dregme nei virtuvėj, kad nebūtų paskui keitimai po keitimu g.gif Reik, įtariu, Axa'os paklaust, pas ja maciau jau padaryta, as noriu stalvirsio. Nusipirkom kriaukle prie kelis menesius, bet dabar jau jos nebenorim biggrin.gif (ji ir būtų bloga ileist i stalvirsi), be to nebrangiai pirkom, tai negaila bus kam prakist. Tai nezinau kokia rinksimes, gal apvalia.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 12, 00:08)
juokis dar čia  biggrin.gif , aš jau apsidžiaugiau , kad normalia kaina radau , o tu čia viską sujaukei  doh.gif  4u.gif

tai įsivaizduok kad aš š.. paskutini perku ir džiaukis kokį tu gerą radai už padorią kainą bigsmile.gif mirksiukas.gif

pas mus santechnikas buvo unsure.gif spjaudėsi kiek galėjo... nes jau kai mes prigalvojom tai pravalas.. nu bet pirmadienį pradės darbus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 12, 00:09)
Aš kiek domejaus (nu taip pavirsutiniskai) tai lyg girdejau, kad netinka bet koks stalvirsis, nes pvz kiek žinau, marmuras išvis vandens neperneša, o laminatams (mūsų meistriukas sake), kad labai svarbu krastai,  nes vonioj didesne dregme nei virtuvėj, kad nebūtų paskui keitimai po keitimu  g.gif  Reik, įtariu, Axa'os paklaust, pas ja maciau jau padaryta, as noriu stalvirsio. Nusipirkom kriaukle prie kelis menesius, bet dabar jau jos nebenorim biggrin.gif (ji ir būtų bloga ileist i stalvirsi), be to nebrangiai pirkom, tai negaila bus kam prakist. Tai nezinau kokia rinksimes, gal apvalia.

ja ja.. domėjaus ir aš tongue.gif svarbu užlaminuot gerai mirksiukas.gif ty plastiku berods g.gif ir šimtas metų mirksiukas.gif užleidžiant krieuklę dar dėsim silikono ir manau viskas bus čiki ax.gif aš kažkaip nesiruošiu stalviršiuo 1000lt skirt cool.gif

o kriauklė pas mus ovali.... bijau pameluot bet apie 220lt mokėjom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 00:13)
tai įsivaizduok kad aš š.. paskutini perku ir džiaukis kokį tu gerą radai už padorią kainą  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

pas mus santechnikas buvo unsure.gif  spjaudėsi kiek galėjo... nes jau kai mes prigalvojom tai pravalas.. nu bet pirmadienį pradės darbus bigsmile.gif
Papildyta:

ja ja.. domėjaus ir aš  tongue.gif  svarbu užlaminuot gerai mirksiukas.gif  ty plastiku berods g.gif  ir šimtas metų mirksiukas.gif  užleidžiant  krieuklę dar dėsim silikono ir manau viskas bus čiki ax.gif  aš kažkaip nesiruošiu stalviršiuo 1000lt skirt  cool.gif

o kriauklė pas mus ovali.... bijau pameluot bet apie 220lt mokėjom  rolleyes.gif

Nu dekui, uz orientaciją, reiks pasidomėt mirksiukas.gif
Nusipirkom dar tada, kada nieko nežinojom, nei ka darysim, nei isvis kokios kainos yra, tai tokia ir kriaukle doh.gif paprasta, grazi, bet tik tiek cerzanit ar kaip ten, nu tos lenkiškos D
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 11, 19:37)
lotuliukas.gif  mūsų pakabinamas kluzikas su remu ir geriu dangčiu kainavo 670 lt  bigsmile.gif  jau buvom atsisakę minties dėt paslepiamą klozetą, kai pamatėm kiek kainuoja.. bet kai radom šį variantą tai ir griebėm  bigsmile.gif  thumbup.gif

As ir uzsisvaigau pakabinamo tuliko doh.gif padare jau name skyles pakabinamui, o as paskui tik paziurejau kainas tai karocia kaip tulikas taip 1000LT. doh.gif
Man tik neramu jei pages tulikas tai ka reiks ta sienele kur remas ardyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 11, 18:43)
o kas tas pacetas  g.gif  blush2.gif

ne pacetas, o Facetas - cia kai veidrodzio krastai taip kampu nujauti, atrodo, kaip koks remelis - nuozulniai nueinancios briaunos.

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 01:02)
na matai.. pas mane bus atskirai stalviršis o paskui užsakinėsiu atskirai spintelę...  ten praktiškai reis dviejų sienelių ir dviejų durelių.. i psio.. taip kad vienas nuo kito nepriklauso...

dar nžn...  lotuliukas.gif  šiaip man reikia stalviršio.. tai dėsiu kaip virtuvėj tik kitos spalvos... skylę kriauklei (bus įleidžiama į stalviršį) užlaminuosim ir manau problemų nebus g.gif
vėlgi kaune.. 1000yje plytelių.. bet reik klaust, nes užsakomos rolleyes.gif
ryte sėdi į mašiniuką, atleki į kauną ir nusiperki.. vistiek pigiau gausis tongue.gif

o kaip tu stalvirsi galvoji pritvirtinti be spinteliu g.gif juk jis dedasi ant spinteliu. ar darysit dabar kazkokias kojas ar kampus prie sienos?
skyles neuzlaminuosit schmoll.gif jos yra tik uztepamos silikonu.

QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 12, 09:06)
As ir uzsisvaigau pakabinamo tuliko doh.gif padare jau name skyles pakabinamui, o as paskui tik paziurejau kainas tai karocia kaip tulikas taip 1000LT. doh.gif
Man tik neramu jei pages tulikas tai ka reiks ta sienele kur remas ardyti  blink.gif

jei pages tai jau ir reiks lupti visa sienute doh.gif , taip kad geriau nepagaileti pinigeliu tam stovui su bakeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 12, 09:06)
Man tik neramu jei pages tulikas tai ka reiks ta sienele kur remas ardyti  blink.gif

na taip, remas tas nepigiai kainuoja. mes pirkom "viege", kaip tik akcija buvo, mokejom ~550Lt, chromuotas (dar ne labai isvaizduoju, kaip pirstu anspaudud valysim doh.gif) klavisas 160Lt ,klozetas "gustavberg" saval - 235Lt ir prie jo buvo dangtis su amortizatorium - 235Lt, tai pasikeitem i kita be abortizatoriaus uz 80Lt. vistiek virs tukstancio gaunasi, kaip sau nori g.gif. odel gedimu, jei pvz vanduo nenusileis, ar ims bengti be perstojo, tai viskas per klaviso skyle yra sutvarkoma, nebent kas bakui nutiktu, kas yra beveik neimanoma. as irgi seniau bijojau, kad gali tekti siena iskapot, bet dabar nusiraminau. juk nedetu tokiu kluziku dideliuose prekybos centruose, kur zmones sniurais eina, jei jie butu nepatikimi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 12, 08:22)
skyles neuzlaminuosit  schmoll.gif  jos yra tik uztepamos silikonu.

kodėl neužlaminuos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2007 01 12, 08:22)
o kaip tu stalvirsi galvoji pritvirtinti be spinteliu  g.gif 

su kampuočiais bigsmile.gif pas mus tamsiam kambariuky taip pritvirtinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 10:30)
kodėl neužlaminuos blink.gif

todel, kad skyles nera laminuojamos, nes briaunu laminavimas vyksta fabrike briaunu laminavimo staklemis. net jei tu ir iduotum savo palutuve i fabrika, kad vietoj ispjautu skyle, vistiek su staklemis negalesi uzlaminuot, nebent su lygintuvu. bet kam to reikia? visa atvira briaunu storai nuteps silikonu ir ant jo "uzsodins" plautuve. net jei ant stalvirsio bus nuolat paliejamas vanduo ir nutekes iki ispjautos skyles, stalvirsis vistiek neissipus (jei kalbam apie drozliu plokste), nes briauna bus uzhermetinta silikonu. bet reikia tureti omenyje, kad silikonas begant metams paradeda irti, trukineti ir atsokineti, nebelieka sandarumo, todel geriausia, kad praustuvo krastai kad butu platesni ir vanduo iki skyles niekada nedateketu.

Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 10:32)
su kampuočiais bigsmile.gif pas mus tamsiam kambariuky taip pritvirtinti g.gif

tai pas jus visos 3 stalvirsio briaunos i sienas remiasi, ar isivaizduoji, kad uzteks vienos sienos, o stalvirsio galai bus pakibe ore? g.gif na, bent jau mano plautuve tai 16kg sveria, o jei dar atsiremt sugalvociau, tai jokie kampuciai nepadetu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 12 sausio 2007 - 09:47
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 09:46)
praustuvo krastai kad butu platesni ir vanduo iki skyles niekada nedateketu.
Papildyta:
tai pas jus visos 3 stalvirsio briaunos i sienas remiasi, ar isivaizduoji, kad uzteks vienos sienos, o stalvirsio galai bus pakibe ore? g.gif na, bent jau mano plautuve tai 16kg sveria, o jei dar atsiremt sugalvociau, tai jokie kampuciai nepadetu tongue.gif

na pas mus praustuvo kraštai platūs g.gif na žiūrėsim kaip ten bus.... aš nerandu kas pagamintų voniai skirtą VIEN tik stalviršį g.gif

na nereikia manęs už visai durną laikyt... jei jau tvirtinsiu tai žinau kaip ir tikrai ne prie vienos sienos doh.gif pas mus jis remsis į 3 sienas ir tvirtinsis 6 iaias kampuočisias.... kurių vienas atlaiko 32kg... taigi aš ant to stalviršio ir atsisėst galėsiu tongue.gif
Atsakyti
Aš kiek pastebėjau tai internete puslapy www.vonia24.lt būna visai neblogų variantų.
Kalbėjot apie pakabinamus unitazus, tai pavyzdžiui: http://www.vonia24.l...b8451695d71ec2f smile.gif
O tos Alape plautuvės, kur pas Axa, tai vos ne dvigubai pigesnės nei vienoj santechnikos parduotuvėj blink.gif Daugiau nesu pastebėjus tokių didelių kainų skirtumų, kitos prekės panašiai kaip ir visur. Bet logiškai pagalvojus jei parduotuvė internetinė, nereikia patalpų, pardavėjų, sandėlių, tai tikrai galėtų daug pigiau pasiūlyt. Gal kas esat pirkę?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 12, 10:50)
na pas mus praustuvo kraštai platūs g.gif  na žiūrėsim kaip ten bus.... aš nerandu kas pagamintų voniai skirtą VIEN tik stalviršį g.gif

na nereikia manęs už visai durną laikyt... jei jau tvirtinsiu tai žinau kaip ir tikrai ne prie vienos sienos doh.gif  pas mus jis remsis į 3 sienas ir tvirtinsis 6 iaias kampuočisias.... kurių vienas atlaiko 32kg... taigi aš ant to stalviršio ir atsisėst galėsiu tongue.gif

aj nu tada jo tongue.gif. tai gal to stalvirsio visai nereikia gaminti? nebent tu akmens, faneruotes ar masyvo nori. o kitus nuvaziuoja i termopala ir "issipjauta" reikiamu matmenu ir galus uzsilaminuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 12 sausio 2007 - 10:04
QUOTE(lota @ 2007 01 12, 11:01)
O tos Alape plautuvės, kur pas Axa, tai vos ne dvigubai pigesnės nei vienoj santechnikos parduotuvėj  blink.gif

va va, ir aš pastebėjau, kad toje santechnikos parduotuvėje gerokai brangiau sumokėjau wink.gif Ne dvigubai, bet tikrai keliais šimtais daugiau. Bet tuomet nebuvo kito pasirinkimo, vonia24 dar neegzistavo.

iš internetinės parduotuvės santechnikos dar neteko pirkti, bet pvz. įvairią kompiuterinę techniką tik taip ir perku - pigiau. pasižiūri gyvai kokiame BMS'e ir nusiperki internetinėje parduotuvėje (ne BMS'o aišku smile.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 12 sausio 2007 - 10:09