Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(axa @ 2007 01 10, 11:44)

Grazi vonia smile.gif ir liuks ideja ant vonios stiklas thumbup.gif
Kokios firmos pakabinamas klozetas ir kiek jis kainavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 11, 17:11)
Grazi vonia  smile.gif ir liuks ideja ant vonios stiklas  thumbup.gif
Kokios firmos pakabinamas klozetas ir kiek jis kainavo  blush2.gif

Duravit, ~350 lt klozetas +100 lt dangtis
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 10, 14:46)
o veidrodis paprastas ar koks specialus?? man vyras aiskina kad jei nori klijuot tiesiai ant sienos tai yra kazkokie spec vaidrodziai g.gif

mes pirkom paprasta veidrody 4mm,su pacetu krastuose -klijuosim tiesiai prie sienos su spec klijais
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 11, 18:22)
mes pirkom paprasta veidrody 4mm,su pacetu krastuose -klijuosim tiesiai prie sienos su spec klijais

o kas tas pacetas g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 11, 17:03)
Duravit, ~350 lt klozetas +100 lt dangtis

Kaip pigiai blink.gif as tai tik po 1000 radau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 11, 18:57)
Kaip pigiai blink.gif as tai tik po 1000 radau  blink.gif

lotuliukas.gif mūsų pakabinamas kluzikas su remu ir geriu dangčiu kainavo 670 lt bigsmile.gif jau buvom atsisakę minties dėt paslepiamą klozetą, kai pamatėm kiek kainuoja.. bet kai radom šį variantą tai ir griebėm bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai kiek jums kainavo rėmas , kiek puodas ir kokios čia firmos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 11, 19:42)
tai kiek jums kainavo rėmas , kiek puodas ir kokios čia firmos  blink.gif

atskirai nzn.. remas su klozetu 550, klavišas apie 50 ir dangtis 70.... aiškono kodėl pigiai, bet nesigilinau.... .. ir ne lenkiškas schmoll.gif pirkom 1000yje plytelių kaune ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 sausio 2007 - 19:48
ir dar su klavišu nu žiauriai pigu g.gif thumbup.gif kur man taip rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 11, 19:58)
ir dar su klavišu nu žiauriai pigu  g.gif  thumbup.gif kur man taip rast  g.gif

važiuot į kauną bigsmile.gif tongue.gif

o kaip man dėl plytelių apsispręst??? negaliu nervas ima... radau savo svajonių aguonas.. bet žiauriai brangu gaunas jei dėt jų nemažai... o jei pamažint tai vaizdo nelieka verysad.gif

na bet nieko.. dar savaitgalį vilniuj pasidarysiu.. nes dar nėr strioko....
Atsakyti
kaip cia gaunasi, vieni uz 370 perka o kiti uz 670 neranda g.gif mes irgi santechnikui pasakem kad darysim pakabinamus, tai ka teks 2000 lt tam reikalui skirti ? g.gif biski maniau kad bus pigiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 01 11, 20:08)
kaip cia gaunasi, vieni uz 370 perka o kiti uz 670 neranda  g.gif mes irgi santechnikui pasakem kad darysim pakabinamus, tai ka teks 2000 lt tam reikalui skirti ?  g.gif biski maniau kad bus pigiau  unsure.gif

na as pvz nesivaikau vardų... jau man uzteko pas vyro sesę ifo dangciai... tie tipo su amortikais... nu po pusmečio tie dangčiai sėkmingai daužėsi.. kriauklės nepatogios.. plauni rankas ir taškosi.. ir kas iš to kad sukišo ten milijonus... aš žiūriu kad būtų patogu, galėtų leist mano kišenė, na ir žinoma kokybė ne paskutinėj vietoj.... čia aišku ne vieta, bet ne visada pigi prekė yra prasta prekė.. įsitikinau tuo jau ne kartą tongue.gif

aš tikiuos kad mes tilpsim į 5t..... (gal pas kaiką vien krieuklė tiek kainuoja... o mum ta suma pakankamai didelė... taip kad kiekvienas ieško ir randa... )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 sausio 2007 - 20:22