Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(etynsur @ 2007 01 10, 13:47)
AXA  smile.gif  o kur pirkot vonia su stiklu?ir kiek mokejot? labai grazi vonia ,mano svajone thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

vonią ir stiklą (ir visą kitą vonios įrangą) pirkome Sidabriniame Krioklyje .Čia ne komplektas, atskirai išsirinkom vonią, atskirai sienelę . Net firmos skirtingos.
tarp kitko, ten iš pirmo žvilgsnio žymiai brangiau viskas, bet kai pirkom viską iš karto ir daug, pritaikė nuolaidas - gavosi kaip kokiuose Senukuose. O įvertinant kiek valandų ten praleidom, kiek katalogų pervertėm, kiek pasiūlymų prisiuntė, kiek laiko sugaišo su mumis (ieškojom maksimaliai gerų variantų už minimalią kainą, nes tikrai nesam iš naujųjų lietuvių kuriems nesvarbu kiek mokėti smile.gif) - tai pasiteisino su kaupu. Beje, Žvėryno ofisiuke, o ne Smolensko. Su Petrute bendravome visą laiką. Tik reikia pataikyti, kai ten žmonių mažiau... - jei yra keli interesantai, tai negali tiek laiko vienam skirti.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 10, 13:56)
vonią ir stiklą (ir visą kitą vonios įrangą) pirkome Sidabriniame Krioklyje .Čia ne komplektas, atskirai išsirinkom vonią, atskirai sienelę . Net firmos skirtingos.
tarp kitko, ten iš pirmo žvilgsnio žymiai brangiau viskas, bet kai pirkom viską iš karto ir daug, pritaikė nuolaidas - gavosi kaip kokiuose Senukuose. O įvertinant kiek valandų ten praleidom, kiek katalogų pervertėm, kiek pasiūlymų prisiuntė, kiek laiko sugaišo su mumis (ieškojom maksimaliai gerų variantų už minimalią kainą, nes tikrai nesam iš naujųjų lietuvių kuriems nesvarbu kiek mokėti smile.gif) - tai pasiteisino su kaupu. Beje, Žvėryno ofisiuke, o ne Smolensko. Su Petrute bendravome visą laiką. Tik reikia pataikyti, kai ten žmonių mažiau... - jei yra keli interesantai, tai negali tiek laiko vienam skirti.

tai kiek jums tas grozis kainavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 01 10, 14:00)
tai kiek jums tas grozis kainavo? g.gif

reikėtų kelti senas sąskaitas. nepamenu doh.gif
ko gero apie 3000 lt
Atsakyti
man tai cia daug,bet uz toki grozi verta tiek moketi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 01 10, 14:04)
man tai cia daug,bet uz toki grozi verta tiek moketi thumbup.gif

manau kad akrilinės vonios nuo to laiko tikrai atpigo,
bent jau pasirinkimas didesnis , nebūtinai tą brangią vokišką pirkti. Sienelė abejoju ar dabar būtų pigesnė - vis tik retesnis dalykas. bet mūsiškė tikrai kokybiška, negaila tų pinigėlių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Axa, o kokios firmos kriauklė tualete? Man tokios pusiau imontuojamos irgi reikėtų, bet niekaip nerandu tokios grazios... smile.gif
Ir dar gal galėtum papasakoti, kaip ten ta skalbimo masina pasislepia? Ten durelės prieky, ar ne? Koks tada gaunasi stalvirsio gylis?
Ir vonioj kriauklė labai faina, o kokia ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lota: 10 sausio 2007 - 14:01
QUOTE(axa @ 2007 01 10, 13:47)
vonia 6m2 , švietuvai 6 lubiniai ir dar papildomai prie veidrodžio. Normaliam naudojimui tų 6 lubinių tikrai pakanka. Visai patinka man tie šviestuvėliai.  ax.gif

Pirkom berods Paulmane (Domus Galerijoj).
Buvo įdomus niuansas, kad pas juos kainavo gerokai brangiau nei Senukuose, nors čia Paulmann šviestuvai ir jie importuotojai. Kai paklausiau kodėl - pasiteiravo kiek kainuoja Senukuose, ir pardavė už mažesnę kainą nei ten smile.gif
aš įsitikinau, kad labai svarbu su kokiu žmogumi pasiseka susidurti. Nuo jo labai daug priklauso, kokie baldai gausis (o ne nuo pačio firmos pavadinimo). Aišku, firma svarbu dėl pagaminimo kokybės. Bet kas liečia dizainą - tai jau konsultanto nuopelnas jei gaunasi gražiai (jei negražiai irgi smile.gif)
Baldų gamoje tokia jauna mergina sudėliojo mūsų pradinę viziją (gaila nežinau vardo ir pavardės), kažkaip greitai suprato ko norim, ir rezultatas tikrai nenuvylė. Dėl baldų pagaminio kokybės būtų galima kabinėtis, bet tie visi 'brokai' - nematomoje pusėje, tad ir nekėliau pretenzijų. Saviškiui kai kur net nerodžiau , kad be reikalo nesinervuotų smile.gif

jei nesunku tai gal galetum nufotkinti sviestuva is arti neuzdegta, nezinau ar apie tuos pacius kalbam g.gif nes kur as galvoju Seniuose ne Paulman g.gif
o ta mergina gal buvo sviesiais plaukais su kirpciukais ?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 10, 13:11)
o cia idedu aggate vonyte :

user posted image

user posted image

A kodel sakei, kad pati negraziausia? wink.gif Turbut nesi maciusi negraziu  tongue.gif 
Visai jauku ir grazu smile.gif

nesimato schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 10, 14:42)
jei nesunku tai gal galetum nufotkinti sviestuva is arti neuzdegta, nezinau ar apie tuos pacius kalbam  g.gif nes kur as galvoju Seniuose ne Paulman  g.gif
o ta mergina gal buvo sviesiais plaukais su kirpciukais ?

šitas šviestuvėlis:

http://www.senukai.l...id=000050656740

o mergina - kad aš atsiminčiau... Reikia saviškio paklausti - gal jis geriau įsidėmėjo lotuliukas.gif 'Akropolyje' tuomet jie buvo įsikūrę, prie Ermitažo. Nors gerai pakuitus dokumentus gal kokioje sutartyje ir rasčiau paminėta vardą/pavardę.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 10, 15:03)
šitas šviestuvėlis:

http://www.senukai.l...id=000050656740

o mergina - kad aš atsiminčiau... Reikia saviškio paklausti - gal jis geriau įsidėmėjo  lotuliukas.gif  'Akropolyje' tuomet jie buvo įsikūrę, prie Ermitažo. Nors gerai pakuitus dokumentus gal kokioje sutartyje ir rasčiau paminėta vardą/pavardę.

clap.gif sitie as i kolidoriu nusipirkau dvigubus user posted image bet kazkaip pasirode, kad nekaip sviecia, siandien montuosim, tai ziuresiu kaip svies, bet pagal tavo fo sprendziant tai neblogai sviecia ax.gif

jei Akropolyje tai as nepazinosiu schmoll.gif

per anksti apsidziaugiau doh.gif isiziurejau gi kad ne visai tokie, pas tave mazesni, tai gal ir sviecia kitaip verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 10 sausio 2007 - 14:11
QUOTE(lota @ 2007 01 10, 14:39)
Axa, o kokios firmos kriauklė tualete? Man tokios pusiau imontuojamos irgi reikėtų, bet niekaip nerandu tokios grazios... smile.gif
Ir dar gal galėtum papasakoti, kaip ten ta skalbimo masina pasislepia? Ten durelės prieky, ar ne? Koks tada gaunasi stalvirsio gylis?
Ir vonioj kriauklė labai faina, o kokia ten?

kriauklės 'Alape'
bet žinok jos nepigios.... doh.gif
ten nerūdijantis plienas, dengta keramika, ir tokios sudėtingos formos. vonioje daug didesnė tos pačios firmos - tai žymiai pigesnė, nes paprastesnė išlankstyti forma. Bet naudojasi ir valosi - thumbup.gif

O skalbyklė - taip, ten priekyje durelės. Skalbyklė paprasta, neįmontuojama, bet yra iš tų siauresnių, 45cm gylio. Tad stalviršis nesigauna labai platus. 60 cm jei gerai pamenu. Platesnio net nebūtų prasmės dėti , nes per stalviršį neitų įpilti skalbimo miltelių neišėmus talpos. Dabar ok.gif
Atsakyti
AXA, o kiek sumokejote uz ta vonios spintele?
Atsakyti