Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 09, 14:11)
Sveikutes smile.gif
Ilgokai buvau pabegusi is namu temos nes tvarkiausi savo namucius  ax.gif  Jau si bei ta galiu ir as parodyti  thumbup.gif 

mano vonyte:
user posted image

Tikslaiu katino kambarys, nes sildomos grindys, tai jis ten kaifuoja  lotuliukas.gif

Ir spinteles vonioje dar neturime. Kazkada bus  wub.gif
Ir vietoj uzuolaidu turetu atsirasti stiklo sienele stumdoma, bet jau problema ju rasti  doh.gif

Pavydžiu katinui biggrin.gif O kokios firmos vonia g.gif 4u.gif
Atsakyti
manau pati praktiškiausia dušo kabina
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 09 sausio 2007 - 15:19
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 09, 15:41)
Aciukas  blush2.gif

Tai zinok mes irgi nuomavom maziuka butuka, 21 kv viso, kol nusprendem kad gana, pasiemem paskola ir pirkom.

Aisku ir protingai padarete ! Kai tik galesime, mes planuojame ta pati daryti ir tada jau fantazijai nebus galo irenginejant vonia tongue.gif O dabar apsiribosim mazom smulkmenelem, kurios pagyvina aplinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 09, 15:14)
Pavydžiu katinui  biggrin.gif O kokios firmos vonia  g.gif  4u.gif

Tai Vispool vonia, latviska, akmens mase. Man ji pasirode daug storesne (ne daug o kur kas satoresne) nei Ravak ir patvaresne ax.gif O kaina praktiskai ta pati. Prekiauja Iris. Vandens siluma tai tikrai thumbup.gif islaiko. Neatvesta kol mirksti visai smile.gif Na pusdieni dar negulejau lotuliukas.gif

QUOTE(mereveja @ 2007 01 09, 15:24)
Aisku ir protingai padarete ! Kai tik galesime, mes planuojame ta pati daryti ir tada jau fantazijai nebus galo irenginejant vonia tongue.gif O dabar apsiribosim mazom smulkmenelem, kurios pagyvina aplinka 4u.gif

Linkiu kuo greiciau jau turet savo ir fantazuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 09, 14:18)

šitas kampelis labai jaukus wub.gif

gak gali parašyt koks tos sienos plotis?? na nuo klozeto iki skalbiankės ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai jaukus vonios kambarys smile.gif
Atsakyti
man dar vonioje truksta grindu ir lubu, Taip nekantrauju blush2.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko mano vonios kampelis blush2.gif Tiek laiko turejusi tokia mini vonia, kur atsistoji - is po uzpakalio kluzikas, o is kart panosej - vonia, kur tik atsitupt gali unsure.gif Zodziu vietos visai nebuvo. tai dabar cia man kaip rojus. Uzsidarau ir gyvenu lotuliukas.gif Na zinot, kiek visokiu darbu - vonia, depiliacija, kaukes ir dar nnnnnn tongue.gif

labai laukiu kada dar spinteliukas atsiras su veidrodziu, nes nepatinka kai visur apdeta visokiu bonkiu bonkuciu, buteliuku wub.gif Dabar neemiau i kadra ju lotuliukas.gif

Ir klozeto vamdzyna reikia apdirbti dar, negraziai matosi...
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 10, 11:02)
Smagu, kad patiko mano vonios kampelis  blush2.gif  Tiek laiko turejusi tokia mini vonia, kur atsistoji - is po uzpakalio kluzikas, o is kart panosej - vonia, kur tik atsitupt gali  unsure.gif  Zodziu vietos visai nebuvo. tai dabar cia man kaip rojus. Uzsidarau ir gyvenu  lotuliukas.gif  Na zinot, kiek visokiu darbu - vonia, depiliacija, kaukes ir dar nnnnnn  tongue.gif 

labai laukiu kada dar spinteliukas atsiras su veidrodziu, nes nepatinka kai visur apdeta visokiu bonkiu bonkuciu, buteliuku  wub.gif  Dabar neemiau i kadra ju  lotuliukas.gif 

Ir klozeto vamdzyna reikia apdirbti dar, negraziai matosi...

Ir as norejau pagirti tavo vonia, labai graziai ir stilingai plyteles sudeliotos 4u.gif

Man irgi vonios kambarys labai svarbus, atrodo galiu ten buti ir buti smile.gif Mes isikurinejam standartiniam ne naujos statybos 3 kambariu bute, bet tik jis patobulintas, virtuve sujungta su svetaine, ir vonia sujunta su tualetu - tai susidaro pakankamai nemazas vonios kambarys, todel norisi, kad jame butu kuo jaukiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 09, 15:11)
Ir vietoj uzuolaidu turetu atsirasti stiklo sienele stumdoma, bet jau problema ju rasti  doh.gif

Labai grazi vonia wub.gif
Bet, mano akimis, cia visai nereiketu stikliniu duso sieneliu. Vonia tokia lengva, o su jomis apsunkinsite.... erdves iskarto maziau pasidarys, geriau stilingas uzuolaideles. Tuo labiau vonioje mirkti bus maloniau, kai nebus sieneliu. Pagalvokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Man grazu paziureti,kai vonioje nebijoma eksperimentuoti,ideti kitokios spalvos plyteliu,is ju padaryti grazu akcenta.Kadangi dabr plyteliu kaina beprotiskai didele ir vonia isirengiant kisene istustija greitai,tai mes apsiribojome pigesnemis plytelemis...Pridejau zvakiu,keleta stikliniu lentyneliu,taip pat paeksperimentavome su plytelemis ir gavosi labai jauki vonia.Supratau tuomet ir as,kad brangu ne visada reiskia grazu.Mes vonioje dirbome didele dali vasaros, 2men,tai i ja nebegalejau ziureti.Bet smagu,kad visi pagiria,ivertina pastangas.Musu bute viska viska dareme patys.Niekur nera pridejas pirstuko meistras biggrin.gif (cia buvo ne i tema biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2007 01 10, 10:43)
Labai grazi vonia  wub.gif 
Bet, mano akimis, cia visai nereiketu stikliniu duso sieneliu. Vonia tokia lengva, o su jomis apsunkinsite.... erdves iskarto maziau pasidarys, geriau stilingas uzuolaideles. Tuo labiau vonioje mirkti bus maloniau, kai nebus sieneliu. Pagalvokite  mirksiukas.gif

Zinai, man irgi tokia mintis pasisukioja blush2.gif Ir dar 1000 litu sutaupytume tongue.gif Pastebejau kad vanduo pas mus labai kalkinas, visi kranai tuoj apsinesa kad net nuvalyti sunku, o jie dar stikline pertvarele padarysiu tai pavargsiu ja sveisti doh.gif

Spalva ta orandzine labai tokia silta, man patinka, bet vienas minusiukas - sviesiu plyteliu grindys. Nu viskas ant ju matosi, kiekvienas plaukiukas tongue.gif Norejau det juodas grindis, bet pabijojau, kad vandens kalkes matysis, tai dabar ziuriu i visokius plaukiukus lotuliukas.gif ir sluota salia stovi lotuliukas.gif

QUOTE(aggate @ 2007 01 10, 10:44)
Man grazu paziureti,kai vonioje nebijoma eksperimentuoti,ideti kitokios spalvos plyteliu,is ju padaryti grazu akcenta.Kadangi dabr plyteliu kaina beprotiskai didele ir vonia isirengiant kisene istustija greitai,tai mes apsiribojome pigesnemis plytelemis...Pridejau zvakiu,keleta stikliniu lentyneliu,taip pat paeksperimentavome su plytelemis ir gavosi labai jauki vonia.Supratau tuomet ir as,kad brangu ne visada reiskia grazu.Mes vonioje dirbome didele dali vasaros, 2men,tai i ja nebegalejau ziureti.Bet smagu,kad visi  pagiria,ivertina pastangas.Musu bute viska viska dareme patys.Niekur nera pridejas pirstuko meistras biggrin.gif (cia buvo ne i tema biggrin.gif  biggrin.gif )

Tai parodyk ir mums savo vonyte mirksiukas.gif

Atsakyti