QUOTE(Micha @ 2007 01 10, 10:43)
Labai grazi vonia
Bet, mano akimis, cia visai nereiketu stikliniu duso sieneliu. Vonia tokia lengva, o su jomis apsunkinsite.... erdves iskarto maziau pasidarys, geriau stilingas uzuolaideles. Tuo labiau vonioje mirkti bus maloniau, kai nebus sieneliu. Pagalvokite
Zinai, man irgi tokia mintis pasisukioja
Ir dar 1000 litu sutaupytume
Pastebejau kad vanduo pas mus labai kalkinas, visi kranai tuoj apsinesa kad net nuvalyti sunku, o jie dar stikline pertvarele padarysiu tai pavargsiu ja sveisti
Spalva ta orandzine labai tokia silta, man patinka, bet vienas minusiukas - sviesiu plyteliu grindys. Nu viskas ant ju matosi, kiekvienas plaukiukas
Norejau det juodas grindis, bet pabijojau, kad vandens kalkes matysis, tai dabar ziuriu i visokius plaukiukus
ir sluota salia stovi
QUOTE(aggate @ 2007 01 10, 10:44)
Man grazu paziureti,kai vonioje nebijoma eksperimentuoti,ideti kitokios spalvos plyteliu,is ju padaryti grazu akcenta.Kadangi dabr plyteliu kaina beprotiskai didele ir vonia isirengiant kisene istustija greitai,tai mes apsiribojome pigesnemis plytelemis...Pridejau zvakiu,keleta stikliniu lentyneliu,taip pat paeksperimentavome su plytelemis ir gavosi labai jauki vonia.Supratau tuomet ir as,kad brangu ne visada reiskia grazu.Mes vonioje dirbome didele dali vasaros, 2men,tai i ja nebegalejau ziureti.Bet smagu,kad visi pagiria,ivertina pastangas.Musu bute viska viska dareme patys.Niekur nera pridejas pirstuko meistras
(cia buvo ne i tema
)
Tai parodyk ir mums savo vonyte