Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(burbuliukasbum @ 2007 01 04, 16:23)
o tokia vonia man tiktų

Liuks ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,nepatingekit pagalvot ir pasiulyt, kaip originaliau vonios k. isirengt siuksliadeze, kad nereiketu jos ant grindu statyt g.gif . Nu nei vienoj foto neuzmaciau tokio dalyko. Pas mane tik vonia stovetu ant grindu, dusas, ir tas be pado, nes nekenciu visokiu tarpeliu ir uzkaboreliu valyt schmoll.gif . O be to, tuscios grindys patogu ne tik valyti, bet ir optiskai praplecia erdve. Na, bet didele gele vazone, ant padeklo su ratukais tai tikrai pasidesiu ant grindu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2007 01 02, 17:22)
skonio reikalas, bet tokia spalva vonioje mane erzintų. man vonia turi sietis su vandeniu,jūra ar smėliu.mes pasirinkom į vonią smėlio spalvą
bet dar kartą sakau- kiekvienam savo

tikrai, kad skonio reikalas. man tai cia visai nerysku tongue.gif
Papildyta:
nors man asmeniskai labiau su gelem ir siaip augalu motyvais labiau patinka tongue.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 04, 17:06)
tikrai, kad skonio reikalas. man tai cia visai nerysku  tongue.gif
Papildyta:
nors man asmeniskai labiau su gelem ir siaip augalu motyvais labiau patinka tongue.gif

Labai gražu smile.gif ir man tokie patinka. O mes išsirinkom tokias plyteles ir darysim kažką panašaus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2007 01 05, 16:25)
Labai gražu smile.gif ir man tokie patinka. O mes išsirinkom tokias plyteles ir darysim kažką panašaus

man sitos irgi patiko, kol kinieciai nenukopijavo ir Seniai nepaleido masinei prekybai, o dabar jau kas antruose namuose sitas plyteles galima rast. su zaliu maciau daugiausia biggrin.gif. aisku, galima i tai nusispjauti, bet kai as susideliojau visa ornamenta, kuri noreciau matyti pas save vonioje, paaiskejo, kad prie viso to, jos dar ir labai brangiai gaunasi, nes kiekviena plytele su paveksliuku (net jei tai tik pienes kotelis) yra laikoma dekoru ir perkama vienetais. praktiskai, visa siena is dekoru gavosi doh.gif. atsisakem mes ju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 05 sausio 2007 - 15:41
aš virtuvei pirkau Dvarčionių keramikos Xedo plyteles - esu labai patenkinta.
o į vieną vonią pirkom čekiškas plyteles. bus labai pavasariškas variantas. sienos - baltos (kiekviena plytelė iš savęs dar raštą turi, ale kvadratais, ne vienetais parduodamos), ant sienų dar bus smulkaus dekoro juostelių, bet tik ant dviejų sienų, nes vonia mažoka. o grindys bus ryškios salotinės ir dengs ir pačią vonią.
kažkaip plyteles rinkomės pavasariop, kai buvo labai bjaurus oras, taip tos žalumos norėjosi. bet kol kas esu patenkita savo pasirinkimu. mat namai bus gana santūrūs, tai nors vonioje atsigriebsim su spalvom rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Ilgokai buvau pabegusi is namu temos nes tvarkiausi savo namucius ax.gif Jau si bei ta galiu ir as parodyti thumbup.gif

mano vonyte:
user posted image

Tikslaiu katino kambarys, nes sildomos grindys, tai jis ten kaifuoja lotuliukas.gif

Ir spinteles vonioje dar neturime. Kazkada bus wub.gif
Ir vietoj uzuolaidu turetu atsirasti stiklo sienele stumdoma, bet jau problema ju rasti doh.gif
Atsakyti
Katinas kiečiausia interjero detalė thumbup.gif ale kad atsipalaidavęs biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Gražu. Ir spalvytė tokia šilta.
Atsakyti
Rudaake, Labai graži tavo vonia 4u.gif
Gaila, kad mes nuomojamės mažą butuką ir tokių grožybių įgyvendinti negalime... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 09, 14:30)
Rudaake, Labai graži tavo vonia  4u.gif
Gaila, kad mes nuomojamės mažą butuką ir tokių grožybių įgyvendinti negalime... verysad.gif

Aciukas blush2.gif

Tai zinok mes irgi nuomavom maziuka butuka, 21 kv viso, kol nusprendem kad gana, pasiemem paskola ir pirkom.
Atsakyti