Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

Sakykit ar kvadratinės plytelės 15x15 , 20x20 jau nebemadoj , nebegamina g.gif kiek po parduotuves vaikštinėjau nėr tokių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 12 04, 15:43)
Sakykit ar kvadratinės plytelės 15x15 , 20x20 jau nebemadoj , nebegamina  g.gif  kiek po parduotuves vaikštinėjau nėr tokių  g.gif

yra tikrai tokiu maciau IRIS salone ir "1000 plyteliu" pardej..
Atsakyti
jaučiu ir kaina kosminė g.gif kad ne tokios einamos , o aš galvojau pigiai apsieičiau , nemadingos , nepupoliarios .... biggrin.gif , reiks dar pasižvalgyt , dar ne taip greit man jų reiks
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 12 04, 17:42)
jaučiu ir kaina kosminė  g.gif  kad ne tokios einamos , o aš galvojau pigiai apsieičiau  , nemadingos , nepupoliarios ....   biggrin.gif  , reiks dar pasižvalgyt , dar ne taip greit man jų reiks

iris parduotuvėj tikrai yra 20*20, pati planuoju pirkti, jos vienspalvės (tiesa tos kur aš pirksiu užsakomos) mačiau baltos, raudonos, geltonos, žalsvos spalvų, kainos nuo 45 iki 55 atrodo, priklauso nuo spalvos ir faktūros. grindinių yra ir didesnių.
aparici yra ir brangesnių, spalvų pasirinkimas labai labai didelis bigsmile.gif, kaina apie 85 lt

1000 plytelių parduotuvė perka iš kitų importuotojų LT, taigi daugumos kainos yra brangesnės negu iš įvežėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 04 gruodžio 2006 - 17:25
QUOTE(happy @ 2006 12 04, 16:25)

oj doh.gif sumaisiau doh.gif Aparici maciau ne IRis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 12 04, 15:43)
Sakykit ar kvadratinės plytelės 15x15 , 20x20 jau nebemadoj , nebegamina  g.gif  kiek po parduotuves vaikštinėjau nėr tokių  g.gif
QUOTE(happy @ 2006 12 04, 16:25)

Morenoj mačiau įvairių įvairiausių spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 12 04, 17:42)
jaučiu ir kaina kosminė  g.gif  kad ne tokios einamos , o aš galvojau pigiai apsieičiau  , nemadingos , nepupoliarios ....  biggrin.gif  , reiks dar pasižvalgyt , dar ne taip greit man jų reiks

mes pirkom aparici 20*20 mokejom po 37 lt uz kavdrata wink.gif brangu? mastau.gif man tai normalu, net pigiau nei dvarconiu o graziau tai jau tikrai wink.gif blush2.gif

QUOTE(happy @ 2006 12 04, 20:30)
oj  doh.gif  sumaisiau  doh.gif  Aparici maciau ne IRis  schmoll.gif

aha aparici visokiu yra, va buvau dapirkt dar tai vel akys krypsta kur nereik nu bet ten kaina kanda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 12 04, 22:14)
mes pirkom aparici 20*20 mokejom po 37 lt uz kavdrata wink.gif brangu? mastau.gif man tai normalu, net pigiau nei dvarconiu o graziau tai jau tikrai wink.gif  blush2.gif
aha aparici visokiu yra, va buvau dapirkt dar tai vel akys krypsta kur nereik nu bet ten kaina kanda  blink.gif

nu tikrai nebrangu thumbup.gif , tik man labiau rūpi 15x15
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 12 04, 23:51)
nu tikrai nebrangu  thumbup.gif , tik man labiau rūpi 15x15

jei nebrangiu reikia, tai nesigedyk "senukuose" pasidairyti. mes pvz vonios grindims uz 29Lt kv.m issirinkom, nes paparastu juodu reikejo. Irise labai panasios 89Lt tongue.gif beje, siemoms 20x20 uzsakinejom, bet jau ne is pigiuju, taip kad visi formatai madingi, priklausomai, koki efekta nori isgauti wink.gif
Atsakyti
anksciau kalbejome apie aliuminius profilius plyteliu briaunai apdailinti, tai kam idomu radau Iris'e. Anoduotas aliuminis 2.5m profilis 31Lt.
Atsakyti
Sveikutės,

Gal ir buvo kur nors kalbėta - neradau, kur matėte geros kokybės aksesuarų į vonios ir WC kambarius???

"Ifo" na pakankamai brangūs doh.gif , skysto muilo ar šepetukų indelis 200-300 Lt. doh.gif Na kažkaip ......... g.gif
Atsakyti
ne pamenu konkrečiai kuri ieškojo 15*15 plytelių, tai seniuose yra 14,7X14,7 nuo 13 Lt už kvadratą, išpardavimas
Atsakyti