Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Forma @ 2006 12 01, 07:39)
o kuo jie skiriasi as labai nesinagrinejau, bet mums irgi reikia rosa  ax.gif

Rosa panele paprastesnė, man II yra gražesnė smile.gif
ir kaina skiriasi.

ROSA

i cia ne taip aiskiai matosi panele, bet pastebesi

ROSA II
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 01, 09:17)
ir kaina skiriasi.

ROSA

i cia ne taip aiskiai matosi panele, bet pastebesi

ROSA II

bet jei mes prieki klijuosim plytelem tai jokio skirtumo g.gif tik dar man atrodo, kad duso sienute stikline ta kur yra be remelio dedasi tik prie rosa II g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 01, 08:38)
bet jei mes prieki klijuosim plytelem tai jokio skirtumo  g.gif  tik dar man atrodo, kad duso sienute stikline ta kur yra be remelio dedasi tik prie rosa II  g.gif

Ir man taip atrodo g.gif

Taip aukštai klijuosit? g.gif Tada jums pigiau bus, nes panele nereikalinga ( o ji kainuoja ne viena simta)
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 01, 02:10)
Žinau, kad geriausiai pasiūlyta buvo tokiam naujam dideliam, spalvotam pastate, kur prie turgaus yra žiedas (  važiuojant šilutės plentu). Tai vaziuojant nuo debreceno puses tas pastatas prie ziedo yra is kairės pusės. daug įmonių ten viduje.
O ta firmelė kukli, ekspozijoj nedaug visko. Bet tokie ne plėšikai, pamenu išgirdo darbuotojas kažkoks kaip kalbam su "pardavėja" apie transportavimą, sako,- ai uz du tūkstančius tikrai uz dyką nuvesim, koks skirtumas gargzdai, klaipeda smile.gif

Turbūt " Zavera " 4u.gif , jie dar parduotuvę didelę turi šilutės pl. , prie Norfos mirksiukas.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 01, 08:17)
ir kaina skiriasi.

kiek aš pastebėjau , tai ne tik panele skiriasi , Rosa II kampai tokie aptakesni , ir dugnas šiek tiek kitoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 01, 08:38)
bet jei mes prieki klijuosim plytelem tai jokio skirtumo  g.gif  tik dar man atrodo, kad duso sienute stikline ta kur yra be remelio dedasi tik prie rosa II  g.gif

jei norisi be sieneles, tada labiau apsimoka ROSA, nes pigesnė,. o ir panelės nesimatys 4u.gif Nors kainų skirtumas nėra didelis.

QUOTE(Perliukas @ 2006 12 01, 08:57)
Turbūt " Zavera "  4u.gif  , jie dar parduotuvę didelę turi šilutės pl. , prie Norfos  mirksiukas.gif
kiek aš pastebėjau , tai ne tik panele skiriasi , Rosa II kampai tokie aptakesni , ir dugnas šiek tiek kitoks  4u.gif

Ačiū, Perliuk, pabandysim patikslint greit 4u.gif
Aga šiek tiek skiriasi, mane labiau traukia prie ROSA II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 01 gruodžio 2006 - 09:31
Rosa II yra didesnės. Turiu omenyje, kad Rosa didžiausia yra lygtai 160/105, o Rosa II 170/105. Kadangi mums tai aktualu, tai ir užsekiau smile.gif
Atsakyti
Pastebejau skirtuma, kad RosaII vidine forma aptakesne kokia tai. thumbup.gif mes irgi ta rinksimes.
O jus pacia vonia statot ant kojeliu ar dedat i ta rema putplascio? nes kazkaip as galvoju, kad gal tame reme stabiliau.
ir dar kaip jus galvojat ar is apacios uzpurskineti makroflex'u, kad siluma geriau laikytu ir ne taip barsketu? nes as buvau ilipusi i Rosa stovincia ant kojeliu pas vienus pazistamus, tai man kazkaip nelabai patiko, kad jinai kokia tai ... net nezinau kaip pasakyt... jausmas visai ne toks kaip kad ketaus vonioj. ir sako vanduo greit atsala g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 11 21, 07:48)
aistia, norejau paklausti pas tave aliuminio kampukas anoduotas? jei taip, tai kur pirkai ir gal pameni kiek kainavo?

nezinau ar apie ta paty kalbu,bet pirkau aliuminio tokia alia juostele tokios formos
U , 1 metras -20 lt. Gal tokios ieskai? ar anoduota nezinau,bet galima paklausti paskambinus is parde,pirkau Eurotope..
Atsakyti
man tai NERIDA graziausia. ji tobula
http://www.ravak.lt/?page=nerida_lt
thumbup.gif
bet cia tik todel, kad pas mus kampine netelpa tongue.gif
Atsakyti
pas mane siandie jau deda plyteles vonioje jega
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 11 25, 15:30)
čia prieš 4 metus daryta mūsų vonia atrodo taip
user posted image
user posted image

po poros mėn bus ne mažiau ryškesnė, nes tik vietoj mėlynos bus raudonos daugiau spalvos  bigsmile.gif
nei vienos akimirkos nesigailėjau tokio ryškumo.

Tavo labai simpatiška vonia thumbup.gif thumbup.gif
Man irgi patinka žaismingos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazios RAVAK vonios,labai norejau magnolijos wub.gif bet vyro draugas dirba su masazinem voniom ir ikalbejo vyra pirkti masazine,tai turesim VICTORY SPA vonia,gal kas nors ka nors girdejo a[ie sitas vonias,siaip kiek teko girdeti tai jos thumbup.gif tiesa ir brangios doh.gif bet mums draugas uz tokia kaina padare kad vos kaip ne uz dyka ax.gif jau sia savaite pradesim klijuoti pliteles thumbup.gif gal grait ikelsiu nuotraukyte drinks_cheers.gif
Atsakyti