Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

Aviav,nu vonia super thumbup.gif ,nors pati vonia isirengiau klasikine,be ryskiu spalvu,bet tavo vonia thumbup.gif ,man patiko viskas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 25, 18:44)
AVIAV,labai fainos plyteles thumbup.gif  Nematytos tokios thumbup.gif  Spalva  thumbup.gif Grazu thumbup.gif

Dėl plytelių patarčiau ant grindų, kur reikia dažnai plauti, nedėkite (aš nepagalvojau) blizgių, nes plauti yra sunkoka, tik užlaša vandenukas, išdžiūna ir labai matosi sad.gif tai tenka dažniau blizginti smile.gif
Patarčiau iš savo praktikos dėti matines ant grindų.
Atsakyti
Pasakykit, o jei norėčiau vonią ne visą plytelėm kloti,ar paskui nenusivilčiau? Man atrodo kad dažai pradeda greitai lupinėtis g.gif . O gal dabar jie geros kokybės ir gerai laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisa: 26 lapkričio 2006 - 09:35
Gal kas žinote, ar yra pas mus pirkti gražių tokių, kad atrodytų kaip iš audinio , vonios užuolaidų.Čia internete prisižiūrėjau tokių grožių, o Lietuvoj tai tos tik ,, plastmasinės" man užkliūva.Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2006 11 26, 11:29)
Pasakykit, o jei norėčiau vonią ne visą plytelėm kloti,ar paskui nenusivilčiau? Man atrodo kad dažai pradeda greitai lupinėtis g.gif . O gal dabar jie geros kokybės ir gerai laiko?

Sveikintinas noras thumbup.gif Pas mane plyteles ties vonia tik,o daugiau dazyta.Tikrai nenusivilsit.Niekas tikrai nesilupineja ii neisivaizduoju,kad gali but kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 26 lapkričio 2006 - 10:09
QUOTE(mergina @ 2006 11 26, 09:51)
Gal kas žinote, ar yra pas mus pirkti gražių tokių, kad atrodytų kaip iš audinio , vonios užuolaidų.Čia internete prisižiūrėjau tokių grožių, o Lietuvoj tai tos tik ,, plastmasinės" man užkliūva.Gal kas susidūrėt?

Man labai patiko parduotvėje ALANDENKO Europos PC paskutiniam aukšte, gal jie turėtų ir tau reikiamų.
Atsakyti
Norejau paklaust, gal katra zino, ar vonios kambaryje vietoj duru butu galima det stumdomas duris, tokias kaip stumdomos spintos g.gif o gal ju buna ir kitokiu tokio tipo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2006 11 23, 22:00)
bigsmile.gif  frederica, mes irgi tuo paciu klausimu daug nuomoniu prisiklausem  doh.gif  bet vistiek nusipirkom ir darysim duso kabinos pada  4u.gif  nes ji pas mus kiek nestandartine  tongue.gif 
o ypatumai tik tokie kad jiems yra specialus klijai (ceresit C43 berods vadinasi) jie negeria dregmes, todel jais klijuojama ir tarpai jais uzpildomi  cool.gif  wub.gif  tik dar nezinau kaip praktikoje tas atrodys  g.gif  ax.gif  mazumele baisu kaip juos reiks valyti  g.gif  bet grozis reikalauja auku  mirksiukas.gif  4u.gif

greiciau klijuokit 4u.gif ir butinai idekit nuotraukytes,o del valymo.. g.gif manau visur reikia valyt biggrin.gif .grozis reikalauja auku doh.gif
Atsakyti
Neapsigaukit, merginos.

Trijose vietose prasem kiek kainuos mūsų išsirinkta vonia.

Kainų skirtumas:

* ~2400 + atvežimo kaina (50 berods), atveš nežinia kada (nepamenu pavadinimo biggrin.gif)
* 2100-2200 + atvežimas nemokamas per savaitę (nepamenu pavadinimo biggrin.gif )
* ~2800-3000 + neturi transporto, vežkitės patys, trečiadienį užsakymas, ketvirtadienį pardėj (dvarčionių keramika)
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 30, 23:41)
Neapsigaukit, merginos.

Trijose vietose prasem kiek kainuos mūsų išsirinkta vonia.

Kainų skirtumas:

*  ~2400 + atvežimo kaina (50 berods), atveš nežinia kada (nepamenu pavadinimo biggrin.gif)
*  2100-2200 + atvežimas nemokamas per savaitę (nepamenu pavadinimo biggrin.gif )
*  ~2800-3000 + neturi transporto, vežkitės patys, trečiadienį užsakymas, ketvirtadienį pardėj (dvarčionių keramika)

Abo,buk gera atsimink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2006 12 01, 00:40)
Abo,buk gera atsimink mirksiukas.gif

Abonento paklausiu, jis atsimena tokisu dalykus 4u.gif

Žinau, kad geriausiai pasiūlyta buvo tokiam naujam dideliam, spalvotam pastate, kur prie turgaus yra žiedas ( važiuojant šilutės plentu). Tai vaziuojant nuo debreceno puses tas pastatas prie ziedo yra is kairės pusės. daug įmonių ten viduje.
O ta firmelė kukli, ekspozijoj nedaug visko. Bet tokie ne plėšikai, pamenu išgirdo darbuotojas kažkoks kaip kalbam su "pardavėja" apie transportavimą, sako,- ai uz du tūkstančius tikrai uz dyką nuvesim, koks skirtumas gargzdai, klaipeda smile.gif

Kadangi jie "neturi vardo", reklamos nėr, įtariu ne taip daug pas juos ir užsakinėja, dėl to ir neplėšia, vardan klientų.

O Dvarčionių keramikoj net modelių pavadinimai buvo sumaišyti (tiksliau skirtingų modelių tie patys pavadinimai), Mes ieškom Rosa II, o pas juos abi vonios Rosa, taigi svarbu tai doh.gif Modeliai skirtingi.
Nors aptarnavo labai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 01 gruodžio 2006 - 02:13
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 01, 03:10)
O Dvarčionių keramikoj net modelių pavadinimai buvo sumaišyti (tiksliau skirtingų modelių tie patys pavadinimai), Mes ieškom Rosa II, o pas juos abi vonios Rosa, taigi svarbu tai  doh.gif  Modeliai skirtingi.
Nors aptarnavo labai gerai smile.gif

o kuo jie skiriasi as labai nesinagrinejau, bet mums irgi reikia rosa ax.gif
Atsakyti