AVIAV-nerodo foto
QUOTE(AVIAV @ 2006 11 22, 22:03)
Tavo svetaine man patiko, o va vonia jau nea Bet tik todel, kad zydros nemegstu, čia jau mano bėdos
QUOTE(kastutė @ 2006 11 22, 17:43)
panelės gal teko pirkti marmura ar kazka panasaus i ji? .. kur geriausia pasiula ir kainos?... ka pasiulytume vietoje marmuro klijuoti ant zidinio ?
siuo metu zidinys baltas ir prei jo yra stacionari lentyna.. viskas balta.. jau pabodo o ir nepraktiska kokiu pasiulymu turetumete
siuo metu zidinys baltas ir prei jo yra stacionari lentyna.. viskas balta.. jau pabodo o ir nepraktiska kokiu pasiulymu turetumete
Jei reikia Vilniuje is patirties galiu pasakyti, kad pigiausiai akmens gali gauti Statybu servise Ta prasme akmens kainos kal ir panasios visur, bet darbo ikainiai mazesni ir pasirinkimas nemazas. Teko ten uzsakineti ir granitiniu stalvirsiu ir indisko marmuro apdaila zidiniui. Padaro viska pagal duota brezini.
QUOTE(AVIAV @ 2006 11 22, 23:03)
nerodo
QUOTE(frederica @ 2006 11 22, 02:18)
Merginos,gal kas klijavot akmenukus? Na zinot kalbu apie tuos kur buna ant tinklelio suklijuoti.Laaaaaabai reikia nuomones.
frederica, mes irgi tuo paciu klausimu daug nuomoniu prisiklausem bet vistiek nusipirkom ir darysim duso kabinos pada nes ji pas mus kiek nestandartine
o ypatumai tik tokie kad jiems yra specialus klijai (ceresit C43 berods vadinasi) jie negeria dregmes, todel jais klijuojama ir tarpai jais uzpildomi tik dar nezinau kaip praktikoje tas atrodys mazumele baisu kaip juos reiks valyti bet grozis reikalauja auku
Mūsų ryški vonia
Aviav, labai graži vonia, aišku labai ryški, turbūt dėl tos priežasties nedaryčiau tokios, bet labai gržiai atrodo.
čia prieš 4 metus daryta mūsų vonia atrodo taip
po poros mėn bus ne mažiau ryškesnė, nes tik vietoj mėlynos bus raudonos daugiau spalvos
nei vienos akimirkos nesigailėjau tokio ryškumo.
po poros mėn bus ne mažiau ryškesnė, nes tik vietoj mėlynos bus raudonos daugiau spalvos
nei vienos akimirkos nesigailėjau tokio ryškumo.
QUOTE(AVIAV @ 2006 11 24, 18:34)
labai smagi vonia- labai sakyk o kiek jums kainavo plyteliu sudejimas ir pacios plyteles ps.s aisku jei ne paslaptis
Aviav, man taip pat patiko tavo vonia, tik kad gal atsibode yra kai tik vonia taip ir melyna.Nors tavo melyna ryskiai grazi. Na o Raganeles vonia man siaip sau, truputi per daug marmalynes spalvose. Viskas butu lyg ir nieko, bet man tos morkavos plyteles pameciotos tarp melynu jau duoda chaosa. Aisku cia tik mano nuomone.Svarbiausia gerai jaustis paciam tarp savo meno kuriniu