Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Giga* @ 2006 11 17, 10:07)
o kaip zinot ko reikia ? nesu turejusi ir nesu bandziusi masaziniu voniu, neskaitant kokiose mikolaikese  doh.gif
siaip tai as noreciau kad nugara masazuotu, nes turiu problemu su stuburu, tai mano vizija yra uzmigdzius vaikus, pasportuoti su treniruokliu, ilysti o vonia 15 min masaziukui ir i lova  thumbup.gif tai va, ir galvoju- ar uztenks tik vandens, nes kaip suprantu jis stipresnis, nei oro  g.gif ir del to valdymo g.gif  man biski gaila pinigu nes teks skolintis is banko namui  doh.gif man svarbu kad masazuotu, o pareguliuoti ir rankiniu budu gal sugebesiu  doh.gif

Giga - iš savo patirties - nugaros problemų vonios masažai nelabai išspręs, o tik palengvins - normalius masažus vistiek reikia daryti. Vonia man - tai tik malonumas, atsipalaidavimas. Pneumatinis valdymas - nieko baisaus - paspaudi mygtuką, atspaudi - normaliai, nesibaimink. Dėl srovių - taip, vandens stipresnė, bet oro iš dugno - irgi malonu.... thumbup.gif O kai abu sujungi - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(berga @ 2006 11 16, 18:18)
aistia o kaip tokios plyteles kaip pas tave,ar labai matosi dulkes,lasai g.gif as galvoju apie tamsias arba bordo ax.gif

kadangi pas mane dabar aplamai daug statybinių dulkių ir tt, nes dar nebaigta viskas, tai sunku pasakyti g.gif Šiaip turbūt reikalaus priežiūros daugiau, nei margos ar šviesios
Atsakyti
Giga, o su kokia programa pasidėlioji vonios įrangą?
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 11 16, 14:19)
aš pas save pasidarius grindjuostę

aistia, norejau paklausti pas tave aliuminio kampukas anoduotas? jei taip, tai kur pirkai ir gal pameni kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 11 21, 08:48)
aistia, norejau paklausti pas tave aliuminio kampukas anoduotas? jei taip, tai kur pirkai ir gal pameni kiek kainavo?

turėtų būti anoduotas, neblizgus jis. Nežinau kur statybininkai pirko, tiesiog pasakiau, kad tokį nupirktų, jie patys susiorientavo. Kiek kainavo irgi nepasakysiu, nelabai buvo svarbu, nes sprendimui to reikėjo, o milijono vistiek nekainuoja smile.gif šiaip jie gan nepigūs yra
Atsakyti
QUOTE(NRima @ 2006 11 20, 00:14)
Giga, o su kokia programa pasidėlioji vonios įrangą?

smart draw 2007 demo versija, parsisiunciau is www, leidzia nemokamai prisijungti 5 kartus. po to jau vsio, o prisijungus gali sedeti ir piesti nors ir per nakti smile.gif naminiam kompe jau isnaudojau, cia dar vienas liko kartas smile.gif
Atsakyti
My Webpage hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 15:33)
kitas dalykas, jauciu niekada negulesiu vonioj su zvakem, nors gal kada i senatve  wub.gif
sventa tiesa kad vonia aplamai retai naudosimes  doh.gif

O man tai is karto mintis del to lango...gi jis tiesiog apgaruos ir jokiu zvaigzdziu nesimatys sad.gif
Mes kai projektavom savo vone, dizainere griestai pasake, kad cia ne italija ir, kad ziema labai saltis jausis nuo lango kai maudysites. Draugiskai patariu taip nedaryti smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas klijavot akmenukus? Na zinot kalbu apie tuos kur buna ant tinklelio suklijuoti.Laaaaaabai reikia nuomones.
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 11 21, 15:13)
turėtų būti anoduotas, neblizgus jis. Nežinau kur statybininkai pirko, tiesiog pasakiau, kad tokį nupirktų, jie patys susiorientavo. Kiek kainavo irgi nepasakysiu, nelabai buvo svarbu, nes sprendimui to reikėjo, o milijono vistiek nekainuoja smile.gif šiaip jie gan nepigūs yra

as kiek zinau profiliais prekiaujanciu firmu, tai niekas neturi anoduoto doh.gif gal reikes plytelemis prekiaujanciose firmose paieskot, nors Iris'e irgi nera g.gif
Atsakyti
panelės gal teko pirkti marmura ar kazka panasaus i ji? blush2.gif ax.gif .. kur geriausia pasiula ir kainos?... ka pasiulytume vietoje marmuro klijuoti ant zidinio ?
siuo metu zidinys baltas ir prei jo yra stacionari lentyna.. viskas balta.. jau pabodo o ir nepraktiska g.gif kokiu pasiulymu turetumete ax.gif
Atsakyti
http://images18.fotk...P1010306-vi.jpg

Mes vonios kambarį pasidarėme ryškų smile.gif tikrai nesigailime, nes tai vienintelė bute patalpa kurioje galima drąsiai žaisti spalvomis. Ryte labai pabudina ir pakelia nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVIAV: 22 lapkričio 2006 - 22:05