Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 15:33)
kitas dalykas, jauciu niekada negulesiu vonioj su zvakem, nors gal kada i senatve  wub.gif

g.gif o kodėl niekada ? g.gif g.gif Juk taip romantiška - žvakės, šampanas, masažas.... wub.gif
Man tai labai patinka.... blush2.gif
Atsakyti
vo, gal esate susidure smile.gif kuo bloga sita vonia ?
cesranitas nera blogas labai, turejau bute visa ju santechika, vonai didele, grazi, lenku, ne kinieciu gamybos, tai kodel pigi ? gal cia masazas masazui nelygus ? kuo tada skiriasi tie visoki- tik vandesns arba vandens + oro masazas? g.gif

calabria
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 15:50)
vo, gal esate susidure smile.gif kuo bloga sita vonia ?
cesranitas nera blogas labai, turejau bute visa ju santechika, vonai didele, grazi, lenku, ne kinieciu gamybos, tai kodel pigi ? gal cia masazas masazui nelygus ? kuo tada skiriasi tie visoki- tik vandesns arba vandens + oro masazas?  g.gif

calabria

o mano drauge spjaudosi nuo cersanito kriaukles doh.gif sake traukia labai nesvarumus ir valosi sunkiai,atrodo pastoviai murzina,. PAti pas ja ziurejau ir
tokia lyg apsinesus atrodo doh.gif
O del masazines vonios tai pasiskaityk yra tema apie jas,ten paskaicius as jos atsisakiau
Papildyta:
pas mus Poliplasto vonia,pirkom tiesiogiai is gamyklos-dar pigiau mokejom, deda ir masazo sistemas i jas
cia
Atsakyti
o tada kuo geriau vandens - oro masazas nei vien tik vandens, ir dar kuo labai skiriasi elektroninis valdymas ir pneumatinis ? ax.gif
Atsakyti
elektroninis valdymas tai kaip suprantu mygtukais nusireguliuoji,o pniaumatinis tai gal su kokia rankenele reguliuojies g.gif Del masazu tai man atrodo buna misrus: ta prasme ir oro ir vandens sroves masazai,nelabai maciau,kad butu tik vienas ar kitas
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 11 16, 13:19)
kristulke, gali pažiūrėti kaip aš pas save pasidarius grindjuostę, kaip atrodo, kad apsispręstum: čia

aistia o kaip tokios plyteles kaip pas tave,ar labai matosi dulkes,lasai g.gif as galvoju apie tamsias arba bordo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 17:08)
o tada kuo geriau vandens - oro masazas nei vien tik vandens, ir dar kuo labai skiriasi elektroninis valdymas ir pneumatinis ?  ax.gif

Oro masazo purkstukai yra tokie maziukai ir dazniausia buna dugne. Ten daugiau burbuliukai is ju, o ne masazas.
Vandens masazas-tai vandens(gali buti vanduo kartu su oru)sroves, kurios is tikruju ir masazuoja.
Sustresnis variantas ir kainuoja brangiau, kai buna ir oro ir vandens purkstukai, nes tada jau statosi 2 siurbliai, vienas oro, kitas vandens.
Pneumatinis valdymas, tai kai paspaudi knopke ir masazas isijungia, o su kita rankenele reguliuoji stipruma sroviu. Elektroninis-kai yra elektroninis valdymo pultas, su kuriuo ijungi sroves, ijungi apsvietima, radija, nusistatai stotis. Daznai yra ir distancinio valdymo pultelis. Elektroninis aisku kainuoja daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 17:08)
o tada kuo geriau vandens - oro masazas nei vien tik vandens, ir dar kuo labai skiriasi elektroninis valdymas ir pneumatinis ?  ax.gif

Negaliu pasakyti - kas geraiu ar blogiau - žiūrint ko reikia. Turėjau vonią masažinę bute praeitam - tai buvo ir oro (iš dugno) ir vandens (palei šonus) masažai. Na super, man patiko. Name dabar užsakėme irgi su abiem masažais. Tik vakar galvos skausmą įsigyjau - vonia dar tik "važiuoja" - jos gylis 67 cm, o durų anga (jau įstatytos) 68 cm - gal pralys ...... doh.gif doh.gif

QUOTE(happy @ 2006 11 16, 17:08)
elektroninis valdymas tai kaip suprantu mygtukais nusireguliuoji,o pniaumatinis tai gal su kokia rankenele reguliuojies  g.gif  Del masazu tai man atrodo buna misrus: ta prasme ir oro ir vandens sroves masazai,nelabai maciau,kad butu tik vienas ar kitas

Būna ir po vieną masažinę sistemą - arba oro, arba vandens. Gali būti abi - piniginės storumas ir aišku pageidavimai viską lemia.... mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip zinot ko reikia ? nesu turejusi ir nesu bandziusi masaziniu voniu, neskaitant kokiose mikolaikese doh.gif
siaip tai as noreciau kad nugara masazuotu, nes turiu problemu su stuburu, tai mano vizija yra uzmigdzius vaikus, pasportuoti su treniruokliu, ilysti o vonia 15 min masaziukui ir i lova thumbup.gif tai va, ir galvoju- ar uztenks tik vandens, nes kaip suprantu jis stipresnis, nei oro g.gif ir del to valdymo g.gif man biski gaila pinigu nes teks skolintis is banko namui doh.gif man svarbu kad masazuotu, o pareguliuoti ir rankiniu budu gal sugebesiu doh.gif
Atsakyti
giga-paskaityk masaziniu voniu tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 11 17, 10:11)
giga-paskaityk masaziniu voniu tema  4u.gif

ok cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 17, 10:21)

as tave varau ten todel,kad bent jau as paskaicius atsisakiau masazines vonios, suzinojau ten daug visokiu dalyku apie ka anksciau net nebuciau pagalvojus doh.gif
Atsakyti