Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(ader @ 2006 11 16, 14:16)
as uz 4 varianta. Prie lango vonia labai faina.  thumbup.gif

Koks čia fainumas - jei maudysies vis tiek turi užsidengti langą, nu nebent jau net nežianu į kurią pusę turi langas išeit g.gif

Aistia - mes irgi dėjom plintusiuką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 lapkričio 2006 - 13:57
QUOTE(aistia @ 2006 11 16, 13:19)
kristulke, gali pažiūrėti kaip aš pas save pasidarius grindjuostę, kaip atrodo, kad apsispręstum: čia

Ačiū aistia už patarimą, taip reiks ir daryti smile.gif .Beje, Tavo vonios kambarys labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Giga- man patinka 1-ojo varianto isdestymas thumbup.gif
Atsakyti
as savim suzaveta lotuliukas.gif as taip graziai suprojektavau VISUs keturis variantus, kad visi buvo pagirti ir pastebeti lotuliukas.gif
aciu jums 4u.gif
kaip supratau nei vienas nera tragiskas, o del patogumo dar mes su vyru pasvarstysim. man paciai prie dusios labiausia 1 arba 4. pirmas patinka labiau, bet bijau stataus spinteles kampo, o 4 suapvalintas. bet ketvirtam nepatogu butu langa dangstyti kas karta doh.gif o siaip langas i grazia puse - i upeli su miskeliu, sedint ant tuliko matysis lotuliukas.gif

dar syki aciu uz komentarus, o apsispresti teks paciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 14:52)
........o siaip langas i grazia puse - i upeli su miskeliu........  lotuliukas.gif

Tai tada vienareikšmiškai rinkčiausi ketvirtą variantą jei langas ilgas mirksiukas.gif Tiesiog įsivaizduoju - guli vonioje apsupta žvakių šviesos, pro langą žvaigždės ir mėnulis šviečia virš miškelio.... Ach.... wub.gif Juk pastoviam maudymuisi dušas bus, ir to lango dangstyti nereikės... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 16 lapkričio 2006 - 15:05

QUOTE(aistia @ 2006 11 16, 13:09)
būtinai dėk, 6-10 cm aukščio, iš tų pačių plytelių kaip ir grindys, grindjuostės viršų reikėtų užbaigti aliuminio kampuotuku, kad estetiškai atrodytų.

dabar klausimas del tu paciu plintusu: sienos plytelem, grindys plytelem-ir dar reikia deti grindu spalvos plintusa ant virsaus?
O del ka aliuminio kampuotuko, tai as geriau uzbaigciau tuo paciu glaistu,
bent pas mane visai ne i tema tas aliuminis butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 11 16, 16:05)
Tai tada vienareikšmiškai rinkčiausi ketvirtą variantą jei langas ilgas  mirksiukas.gif Tiesiog įsivaizduoju - guli vonioje apsupta žvakių šviesos, pro langą žvaigždės ir mėnulis šviečia virš miškelio.... Ach....  wub.gif  Juk pastoviam maudymuisi dušas bus, ir to lango dangstyti nereikės...  mirksiukas.gif

O tam miškelį vaikšto grybautojai ir žiopso thumbup.gif lotuliukas.gif

Neblogas vaizdelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2006 11 16, 15:08)
O tam miškelį vaikšto grybautojai ir žiopso  thumbup.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif , na bet vakare po žvaigždėmis gal grybautojai nebevaikščios........ lotuliukas.gif lotuliukas.gif .... tik uogautojai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 16 lapkričio 2006 - 15:13
QUOTE(kristulke @ 2006 11 16, 15:00)
Ačiū aistia už patarimą, taip reiks ir daryti  smile.gif .Beje, Tavo vonios kambarys labai gražus  thumbup.gif

ačiū smile.gif

QUOTE(happy @ 2006 11 16, 16:09)
dabar klausimas del tu paciu plintusu: sienos plytelem, grindys plytelem-ir dar reikia deti grindu spalvos plintusa ant virsaus?
O del ka aliuminio kampuotuko, tai as geriau uzbaigciau tuo paciu glaistu,
bent pas mane visai ne i tema tas aliuminis butu  doh.gif

buvo kalba apie dažytą sieną, jei sienos klijuotos plytelėm, tai savaime aišku, kad papildomo plintuso nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 11 16, 16:09)
thumbup.gif  thumbup.gif , na bet vakare po žvaigždėmis gal grybautojai nebevaikščios........  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu vakare gali pas Gigą jau specialai kas ateiti patykoti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu vsio jasna man del plintusu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2006 11 16, 15:08)
O tam miškelį vaikšto grybautojai ir žiopso  thumbup.gif  lotuliukas.gif

niu suklaidnau biski jus, ten ne miskelis o tiesiog upelis apauges medziais, vasara atrodo gan tankiai, o ziema kai lapus numeta tai sakyciau retokai, tai niekas ten negrybaus, bet su ziuronais ir nuo autostrados gali iziureti ka lotuliukas.gif
tiek kad galvoju, jei langas prasideda metro aukstyje, tai gulint vonioje tik dangus ri matysis doh.gif
kitas dalykas, jauciu niekada negulesiu vonioj su zvakem, nors gal kada i senatve wub.gif
sventa tiesa kad vonia aplamai retai naudosimes doh.gif

Atsakyti