sena tema
Papildyta:
kaip jums atrodo, kuris variantas butu geriau:
sienele tarp WC ir vonios gavoju arba zema ir apklijuota plytelem, arba is stiklo blokeliu.. ta siena, kur priglausta vonia ri klozetas yra mansardine, taciau pamuryte 1.6, t.y. aukstis prie pat sienos 1.6 poto auksteja, tai neturetu maisyti. taciau jei vonioje sugalvotum dusu pasinaudoti, tai nebutu kur atsistoti
gal siaip kokiu minciu kiltu del isdestymo ..
o vonia su tuliku nenori keisti vietoms? man kazkaip nelabai tik iejus matytu tulika
Sienelę tarp WC ir vonios geriau apklijuoti plytelėmis. Stiklo blokeliai man primena kažką iš senų laikų - ar tai viešuose tualetuose taip buvo, ar tai ligoninėse
gal netyčia teko kur nors matyti trikampinių vonių, kad būtų nevienodos kraštinės (pvz 1m x 1,60 m) ir pats vandens rezervuaras irgi būtų trikampio formos? kiek žiūrinėju, tai visur ovalai įstrižai į trikampį rėmą įtaisyti o aš užsigeidžiau trikampio trikampyje
RAVAK firma siulo ir tokias,tikrai yra ivairiu formu
nu geras. bet kaip aš nemačiau katalogą vartydama pirmiausia RAVAK ir žiūrėjau... gal jie iš senesnių modelių turi, nes tikrai paskutiniam kataloge nėra. o tų senesnių gal ir nebegamina
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 22, 22:36)
nu geras. bet kaip aš nemačiau katalogą vartydama pirmiausia RAVAK ir žiūrėjau... gal jie iš senesnių modelių turi, nes tikrai paskutiniam kataloge nėra. o tų senesnių gal ir nebegamina
ravak Rosa
nebent tau sakei reikia trikampio trikampyje, tai gal sita netinka ?
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 21, 22:20)
gal netyčia teko kur nors matyti trikampinių vonių, kad būtų nevienodos kraštinės (pvz 1m x 1,60 m) ir pats vandens rezervuaras irgi būtų trikampio formos? kiek žiūrinėju, tai visur ovalai įstrižai į trikampį rėmą įtaisyti o aš užsigeidžiau trikampio trikampyje
Pažiūėk www.teiko.cz prekiauja www.celsis.lt
Tai va pradedam ir mes remonta naujos statybos namuciuose,viska darisim savo rankom,na tiesa santechnika ir elektrika jau pravesta nors biskuti ir ne taip kaip norejom... na ka jau padarysi....tai dabar vazinejom ziurim pliteles,jus man pasakykit,ziuriu daug kas daro tokius kaip projektelius voniu parduotuvese,kai issirenki pliteles tai gali tipo jie ant kompo sudeliuoti ir tau parodyti kaip atrodis ir... tai kur cia galima pasidaryti toki?kiek reikia moketi?atrodo ieva-pieva rase kad dvarcioniu keramikoje dare projekteli,tai cia kur butent?
QUOTE(Cinderella @ 2006 10 23, 10:55)
atrodo ieva-pieva rase kad dvarcioniu keramikoje dare projekteli,tai cia kur butent?
visuose salonuose dvarčionių