Manoji tai labai mėgsta "Pirmoji mano viktorina", ten vaikučiams nuo 3 iki 7 metų tinka. Paprasta, bet ir ugdo tai gerai, ir skaičiuoti ir pažinti spalvas, ir gyvenimiškus dalykus turi susieti .
Dar mėgsta domino, turim su Šreko filmuko herojais.
Reiks daugiau įsigyti, nes jau tie atsibosta .
Maniškiui dabar labai patinka "cyplės" - jas smagu žaisti ir mums, taip pat "Pluto gimtadienis"
mano mergina labai susidomejusi plastelinu
Maniskei tai labiausiai patinka domino. Dar turi dar viena tokia deze su princesem tai ten ir delione yra ir stalo zaidimai liktais tai su draugem pazaidzia Vyresnieji tai labai uzsikabine ant Monopolio ir Alias. Kartais ir as su vyru ir dar su vaikais Aliaso partija suzaidziam labai i domus zaidimukas. Mazoji dar turi Alias Junior tai ten Aliasas pritaikytas mazesniems vaikams tinka net tiems kurie nemoka skaityti patariu isigykit labai idomus tas Alias
Sveiki
Mes turim žaidimą Tuk tuk taksi, bėda ta, kad mano mažius pametė taisykles. Gal kas turit minėtą žaidimą ir galėtų pasidalinti taisyklėmis, t.y. nebežinom ką reiškia kokia kortelė
Mes turim žaidimą Tuk tuk taksi, bėda ta, kad mano mažius pametė taisykles. Gal kas turit minėtą žaidimą ir galėtų pasidalinti taisyklėmis, t.y. nebežinom ką reiškia kokia kortelė
QUOTE(mice123 @ 2010 06 10, 09:20)
Maniskei tai labiausiai patinka domino. Dar turi dar viena tokia deze su princesem tai ten ir delione yra ir stalo zaidimai liktais tai su draugem pazaidzia Vyresnieji tai labai uzsikabine ant Monopolio ir Alias. Kartais ir as su vyru ir dar su vaikais Aliaso partija suzaidziam labai i domus zaidimukas. Mazoji dar turi Alias Junior tai ten Aliasas pritaikytas mazesniems vaikams tinka net tiems kurie nemoka skaityti patariu isigykit labai idomus tas Alias
sakykit alias, nuo kokio amžiaus tinka atėjau į temutę pasirinkt idėjų kokių stalo žaidimų beveik 5m berniukui nupirk t
Mažius mėgsta domino žaist, loto su paveiksliukais ir puzzles dėliot
Čia buvo paminėtas kortų žaidimas Japoniškas durnius. Gal kas atsimenate taisykles?