QUOTE(milonyte @ 2009 07 11, 13:22)
va va, mums ta pati beda, zaidziam raudonkepuraite ar Joniuka ir gretute, tai nori buti tuo, kas tuo metu laimi, o jei ne, tai sako visai nezaisiu, tai taip ir baigiasi zaidimi, bet nusileisti jam ir visa laika laimeti tikrai nesiruosiame
Perskaičiau ir toks juokas suimė. Vaikystėje aš taip elgdavausi žaisdavau iki pirmo pralaimėjimo Šaunu reik išmokt ir laimėt ir pralaimėt Mano sūnus visur turi būti pirmas o dar tik trys metukai
QUOTE(Akimirkos @ 2009 07 21, 16:19)
Mano vaikui geriausia kamuoliai
Ant stalo žaidžia, jei jau diskutuojame apie stalo žaidimus
Maniskes dabar atrado Cluedo , Uno kortas , tai nei vakaro be pazaidziam
Mano vaikai tai labai susidomėję "Monopoliu"ir "Alias" junior. Per Kalėdas gavo dovanų, tai tik pirmus kartus mes suaugę pažaidėm kartu, o dabar nereikia net mūsų pagalbos. Dar žaidžia kortom ir šaškėm. Mažėlis šaškėm taip pavaro, kad negali atsipalaiduot - gręsia pralaimėjimas, o jam tuo metu 5 su puse metų buvo
QUOTE(Aprile @ 2009 03 10, 20:25)
QUOTE(*sanel* @ 2009 05 17, 19:07)
na kur jūs randat tų žaidimų aš užsimušdama ieškau, nu lietuviškų jokių
visus sios zaidimus galima nusipirkti Naugarduko gatvei,labai daznai buna,beveik visada galima rasti ir nebrangiai,pati pigiausia parduotuve is visu isparduotuviu
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 26, 02:20)
visus sios zaidimus galima nusipirkti Naugarduko gatvei,labai daznai buna,beveik visada galima rasti ir nebrangiai,pati pigiausia parduotuve is visu isparduotuviu
Ten ir perkam tik pas mus Kaune "Jonelio kiemas" vadinas.
Pvz., Už tą arklį per Kalėdinį bumą prieš šventes sumokėjau tik 16lt aprašyme buvo parašyta truksta varlytės net neišpakavo sakau kam ta varlytė ji net žaidimui netrukdo šeip dėl grožio. Parsinešam su vyru namo kuo puikiausias naujas žaislas pažeista pakuotė parduotuvėje jis 49lt bet negaila būtų ir tokių pinigų labai įdomus žaidimas aš net pačioje pradžioje krupčiodavau nuo to arklio spyrio
Vaikams labai patinka Monopolis - po kelias valandas prasėdi.
Alias, Uno, šaškės, šachmatai, laivai, kryžiukai-nuliukai, gyvatės ir kopėčios, puzzle, memory.
Jei norite išmokyti skaičiuoti mintinai - labai geras žaidimas kortomis: Japoniškas durnius. Mano dukra, būdama penkerių, mintinai likusių kortų taškus skaičiuodavo nesuprantamu būdu, bet greičiau už suaugusius!!! Tiesa, ji ir kai kuriuos suaugusius to paties amžiaus aplošdavo šachmatais
Alias, Uno, šaškės, šachmatai, laivai, kryžiukai-nuliukai, gyvatės ir kopėčios, puzzle, memory.
Jei norite išmokyti skaičiuoti mintinai - labai geras žaidimas kortomis: Japoniškas durnius. Mano dukra, būdama penkerių, mintinai likusių kortų taškus skaičiuodavo nesuprantamu būdu, bet greičiau už suaugusius!!! Tiesa, ji ir kai kuriuos suaugusius to paties amžiaus aplošdavo šachmatais
Mūsų šeima jau porą metų kaip išprotėję ant visokių stalo žaidimų.
Pradėjome, kai mažyliui buvo 5. Pirmieji stalo žaidimai buvo Mio, monopolis, kimble. Bet paskui įsijungė labai smagus žaidimas Heckmeck (kirmėliukai), hads up - šie visi žaidimai tinka su apie 5 metų vaikais. Kai mažylis sulaukė 6 pradėjom , žaist rimtesnius - ticket to ride, kataną - aišku čia jau reikia pagalbininko, pvz. visi likę išeina, o aš su vaiku išsiaiškindavome jo žaidimo taktiką, paskaitydavau kur kas aprašyta. Drąsiai galiu teigti, kad jei vaikui yra 6 galima pirkt žaidimus kur nurodyta nuo 10 metų. Suvokimo jiems pilnai užtenka, tik ne visada sugeba išsedėti ramiai ilgesnius žaidimus
Pradėjome, kai mažyliui buvo 5. Pirmieji stalo žaidimai buvo Mio, monopolis, kimble. Bet paskui įsijungė labai smagus žaidimas Heckmeck (kirmėliukai), hads up - šie visi žaidimai tinka su apie 5 metų vaikais. Kai mažylis sulaukė 6 pradėjom , žaist rimtesnius - ticket to ride, kataną - aišku čia jau reikia pagalbininko, pvz. visi likę išeina, o aš su vaiku išsiaiškindavome jo žaidimo taktiką, paskaitydavau kur kas aprašyta. Drąsiai galiu teigti, kad jei vaikui yra 6 galima pirkt žaidimus kur nurodyta nuo 10 metų. Suvokimo jiems pilnai užtenka, tik ne visada sugeba išsedėti ramiai ilgesnius žaidimus
Atgaivinam tema,
Maniske ir gavo om and Jerry stalo zaidima su lenkiska instrukcija, ir neaisku kaip zaist...
gal kas turit? issivertet, mokat jau
Maniske ir gavo om and Jerry stalo zaidima su lenkiska instrukcija, ir neaisku kaip zaist...
gal kas turit? issivertet, mokat jau
maniškiui patinka begemotai, ryjantys kamuoliukus, taip pat granno ar pan. firmos Viktorina, dar turim profesijų loto.