Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugūs mūsų vaikai mokykloje?

Man tai atrodo, kad tokiu atveju reikia mažiau filosofuoti. Labai gerai veikia tokioms mamoms "dantis už dantį". Pati išsivestų iš mokyklos tą savo netikėlį. Teismais mat grasina... Juokas ima.

Bet ir pedagogai doh.gif Išsislapstė. Jei tas netikėlis būtų kokį vaiką nugalabinęs?

Šiaip tai žinant laikraštininkų būtinumą išpūsti burbulus, gal ir ne viskas buvo taip... Bet TAS vaikas turi palikti mokyklą. Arba "dantis už dantį". Taškas. triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 10 21, 16:47)
Ramunita, aš ne to klausiau. Aš klausiau, kokius drausminimo metodus toleruotum savo vaiko atžvilgiu?


na kazkokio daikto atemima kuris gali sukelti gresme paciam mano vaikui arba gresme kad bus suzaloti kiti vaikai(o tada as jau problemu tureciau nemazu)tai 100% toleruociau ir buciau dekinga jei mokytojas/a tai padarytu.netoleruociau smugiu,musimo.nera taip jau sunku atskirt situos dalykus.nereiskia kad atimant reikia ta vaika purtyt,tasyt arba trinktelt atemus.ir is antroko atiminet dideles fizines jegos naudot nereikia.siaip is tikro viskas priklauso nuo situacijos ir nuo vaiko.
Atsakyti
"Kas iš tiesų įvyko mokykloje?

Įvykį tiriantys specialistai pripažįsta, kad Volungės pradinės mokyklos direktorė nepasinaudojo visomis galimybėmis, siekdama išvengti šio konflikto, o jam įsiplieskus suvaldyti padėtį.

Tuo tarpu policijos pareigūnai ir prokurorai teigia, kad šis konfliktas buvo smarkiai išpūstas ir pedagogų, ir vaikų tėvų.

„Visą informaciją reikia patikrinti, o ji labai prieštaringa. Apklausėme mokytojas, vaiko motiną. Apklausim ir vaikus.

Vieni sako, kad vaikas agresyvus, motina aiškina, kad jis mokykloje buvo skriaudžiamas“, – BNS sakė 5-ojo sostinės komisariato vadas Vytautas Baublys.

Policininkai įsitikino, kad antraklasis nieko nežalojo peiliu, kaip anksčiau buvo teigiama. „Vaikas turėjo rankoje buką peiliuką plastilinui raikyti, tačiau juo niekam negrasino ir nieko nesužalojo“, – sakė V.Baublys.

Anot šio pareigūno, berniukas keliems bendraklasiams sudavė šluotkočiu, vienam berniukui kliuvo į ranką, mergaitei – į koją, trečiam vaikui galvoje iškilo gumbas, tačiau tai nebuvę sunkūs sužeidimai, todėl rimtesnės medikų pagalbos neprireikė.

Tačiau komisaras pripažino, kad problemų mokykloje esama, nes į įvykusį incidentą sureaguota neadekvačiai." ("Lietuvos Rytas")


Taigi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 10 19, 17:18)
kiek prisimenu iš savo pedagoginės praktikos laikų, norint vaiką pervesti į spec. mokyklą, reikia tėvų sutikimo. spėkit ar toks bus. nesvarbu, ką nustato pedagoginė - psichologinė tarnyba.

O ar jus zinote, ka padaro spec. mokykla?Kokie is ten iseina zmones?
Atsakyti
Po sio ivykio turiu olialia kiek minciu apmastymui doh.gif
Musu vaikis kitais metais turejo zygiuoti i Volunge. Dabar pradedu galvoti, kad teks prasytis i Antakalnio vidurine g.gif O tokiu kaip as bus ne vienas ir ne du. Kas nores paleisti vaikus i mokykla, kur iskilus konfliktinei situacijai mokytojai kaip visciukai issislapsto pakampemis? schmoll.gif Kita vertus, nera jokiu garantiju, kad kitoje mokykloje, istikus tokiai istorijai, butu kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 22 spalio 2006 - 14:03
man tai sita situacija kazkokia absurdiska. direktore uzsirakina kabinete nuo pradinuko su plastelino pjaustymo peiliuku blink.gif suprasciau, paauglys ten koks butu. *bliamba* Nu butu uzteke uz pakarpos paciupt ir atimt ta peili. o dabar keli suauge zmones negali susitvarkyt su mazu vaiku.
Atsakyti
Šito vaiko jau darželyje auklėtojos (ne tik darželio vaikai) bijojo. Jau tenai lakstydavo su žirklėm ar panašiais aštriais daiktais.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 10 22, 14:36)
O ar jus zinote, ka padaro spec. mokykla?Kokie is ten iseina zmones?

ką tuo nori pasakyt? kad tokie vaikai gali mokytis normalioje mokykloje, kur nėra spec. pedagogų? nemanau,kad iš spec mokyklų išeina žiauresni nei iš paprastų...
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 10 22, 14:37)
Šito vaiko jau darželyje auklėtojos (ne tik darželio vaikai) bijojo. Jau tenai lakstydavo su žirklėm ar panašiais aštriais daiktais.


nu jeigu darzelio aukletoja bijo darzelinuko, tai kazin ar ji tinkama savo pareigoms.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 22, 15:48)
nu jeigu darzelio aukletoja bijo darzelinuko, tai kazin ar ji tinkama savo pareigoms.

Darželinukas darželinukui nelygus-ypač turintis didelių elgesio ir emocijų sutrikimų.
Atsakyti
va čia yra mūsų taip išgirtoji vaikų saviraiška. Iš esmės atmetimas diržo kaip auklėjimo priemonės. Žinoma, daugelis yra normalių, tačiau extremalių visuomet buvo ir bus. Kaip atskirų žmonių, taip ir ištisų tautų. Kad ir kalbant apie tuos pačius čečėnus (ir dar kai kurias kalniečių tauteles), kurie iš karto ima diktuoti savo valią. taigi vienintelė priemonė yra ekstraordinarinės priemonės namuose, kol dar jų nepritaikė visuomenė. Reikia pradėti nuo įspėjimo žodžiu, paskui pastaba knygutėje, paskui - tėvų iškvietimas į mokyklą be piniginės baudos, paskui - maža bauda, paskui - didelė bauda, o jei ir bauda nepadės tuomet mokytojai laiko už rankų, o visi nukentėjusieji viešai suspardo, nepažeidžiant gyvybiškai svarbių organų. Panašiai kaip lupo Tadą Blindą, kaip veršį už kojų - rankų pakabinę. Ir tada kaip papildoma priemonė išsiųsti į specialią mokyklą, kur daug kas apsidžiaugs nauju gaideliu smile.gif

Jei vaikas turi asmeninių problemų - tegul jas sprendžia tėvai ir jų paprašyti psichologai, jei tėvams neįdomu - lai pasikaria. mažiau viena šiukšle išaugs. KODĖL TURIM VISOKIAS AUGANČIAS PADUGNES SUPRAST, NORMALIŲ ŽMONIŲ SAUGUMO SĄSKAITA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 22 spalio 2006 - 14:55
Oi, voveriau, klius tau dabar nuo vaiko teisių gynėjų......
Atsakyti