QUOTE(dainele @ 2006 12 10, 21:20)
Ak, Mireja, na ir kategoriskumas pacios As is anksto parasiau, kad mano isdestytos mintys nepretenduoja i asmeniskumus. Jei tau ta santvarka su visa svietimo sitema buvo gerai ir dabar tau priimtina esama svietimo sistema -tai tik ir sveikinu!
Tolerancija kitu nuomonei yra sveikas dalykas Tad nepyk i tavo kategoriskus uzklausimus (nors kai kurie ir verti domes) ar komentarus nesiruosiu leistis.
Tolerancija kitu nuomonei yra sveikas dalykas Tad nepyk i tavo kategoriskus uzklausimus (nors kai kurie ir verti domes) ar komentarus nesiruosiu leistis.
Oi, ačiū, ačiū, premnogo blagodarna
Dar kartą kartuoju: taip ir rašyk kad tai TAVO mintys, ir į savo mintis neįtrauk kitų. Aš tikrai KATEGORIŠKAI prieštarauju būti įtraukta į tavo "mes, mus, visi mes..." ir taip be galo. Kalbėk už save.
Papildyta:
QUOTE(dainele @ 2006 12 10, 21:20)
(Mirejai, "sedziu" uzsienyje neistekejus. Islaikau save labai idomiu ir kurybingu darbu)
O! malonu, taip sakant... Ir? Aš kaip ir irgi išsilaikau Darbelis irgi kaip ir nesiskundžiu... prie įdomų ir jau tikrai kūrybingų. Vyrą spėjau "pasigaut"... Sėdžiu čia, LT, kaip tam filmuke: "Taiti, Taiti, ne byli my na Taiti, nas i zdes' neploxo kormiat"