QUOTE(Alchemie @ 2006 12 07, 13:42)
jei griztume prie moralinio smurto mokykloje. Mane nuo 1 iki 3 klases enge viena mergaite pajunkdama visa klase vien delto, kad mano tevai ne muzikantai, o mokemes muzikos mokykloje. Klase nekalbedavo su manim, as buvau tuscia vieta, arba tyciodavosi, kad gerai mokausi, bet niekada nebusiu soliste. ka as tokioje situacijoje galejau pakeisti? tevus? ka mano tevai galejo pakeisti? nieko...kas vakara verkdavau, nes buvau zeminama ir kas tokiu atveju turetu iseiti is mokyklos? Visa klase i spec mokykla ar as, delto, kad mano tevai ne muzikantai, bet sakysim kitos srities menininkai ir gal tiek pat zinomi to meto Lietuvoje, kaip ir kitu kalseje besimokanciu vaiku.
Tiesa, kai kazkada neseniai susikirto musu keliai su ta mergaite, turiu apsakyti, akd tikrai nenorejau jai nei labas pasakyti, nei pasikalbeti, nors praejo jau daugiau nei 20 metu nuo to laiko.
manau, kad jei jums tokie dalykai vyktu tai ne tik peiliuka plastelinui paimtumet...
Tiesa, kai kazkada neseniai susikirto musu keliai su ta mergaite, turiu apsakyti, akd tikrai nenorejau jai nei labas pasakyti, nei pasikalbeti, nors praejo jau daugiau nei 20 metu nuo to laiko.
manau, kad jei jums tokie dalykai vyktu tai ne tik peiliuka plastelinui paimtumet...
Manau, 1-3 klasių vaikai tiesiog nesugeba dar diferencijuoti klasiokų pagal tėvų pareigas, nu netikiu, kad priežastis buvo tame ir kad jinai išvis buvo tokia, kokią tu nupiešei. Tokio amžiaus vaikai dar nuoširdūs ir, jei ko nemėgsta visu kolektyvu (kuo stipriai abejočiau), tai vargiai ar boikotuoja tyla. Tavo tėvų vietoje būčiau keitus tau mokyklą, koks skirtumas orientuotis į vaiko ateitį, jei dabartis tokia skaudi. Ir - vedus tave pas psichologą.
Turbūt, parekomenduotum šautuvą?