QUOTE(leputė @ 2006 10 25, 09:31)
Na mano supratimu, jei tėvai laiko gyvulius ir vaikas nelabai kaip kvepia ar turi utėlių tai neturi nieko bendro su tikrais elgesio sutrikimais... Jei tos utėlės jų galvose, kaip rašai, buvo didesnė problema, negu jų keliams triukšmas, greičiausiai tai buvo tik socialiai apleisti vaikai. Ir iki adaptuotų jiems dar toli...
gal man geriau zinot? gi mokiaus toj pacioje mokykloje, kur dirbo mama, taigis l. gerai zinojau, kurie mokiniai yra kitokie
QUOTE(Smurka @ 2006 10 25, 09:36)
Na, jei ir esami pedagogai į modifkuotus žvelgia su tokia panieka, tada drįstu teigti, kad mokykla mano vaiką žlugdo. Iki tol neturėjęs elgesio problemų, jis, po to, kai jam buvo pritaikyta modifikuota programa, jų "prisigraibė". Tai va, kodėl mano vaikas pradėjo iš mokyklos lakstyti
Nes modifikuotas - reiškia, nurašytas
tikrai zvelgia su panieka, dar daugiau, nesenai paklausinejom drauges dukra (11m), ar ji girdejo ka apie "modifikuotus" ar pan. Taip, ji girdejo, beje is mokytojos, modifikuoti atseit keli durneliai klasej, zino ir vardus pavardes, o vaikai gi ziaurus, zodziu...
tik nereikia visko suversti pedagogams, sunkus ju darbas
aukleti vaikus turetu teveliai, deja, zinau, kiek laiko mama skiria vaikuciu teveliu paieshkoms (!!!), kviecia juos i susirinkimus ir telefonu ir i namus vaziuoja ir t.t.
aj
QUOTE(leputė @ 2006 10 25, 09:40)
Ir galima pagalvoti, kad vėliau, baigus mokyklą ir pradėjus studijuoti ar dirbti prasideda vien įdomybės...Pavyzdžiui bosas nesudomina tavęs darbu - miegi sau, nes neįdomu. Ateina nepatenkintas klientas - apskritai linksma...
Mokslas yra darbas. O darbas nebūna vien tik linksmybės ar įdomybės. Todėl ir mokantis būtina ugdyti ir kantrybę, ir ištvermę, ir darbštumą...
statistikai
dirbu sau, savo megstama kurybini darba
nebeturiu jokiu bosu, taigis
ir tai tikrai ne mustro deka