QUOTE(Smurka @ 2006 10 24, 12:50)
Kai mokyklos vadovybė priėmė mano vikui nepalankų sprendimą, aš kelias dienas braižiausi kaip katė aplink direktorės kabineto duris, kelis kibirus ašarų išverkiau ir maldaute maldavau, kad nežlugdytų mano vaiko. Direktorė sprendimo nepateikė, mojavo kažkokiu ten ministro įsakymu man panosėj ir sakė, kad to padaryt negali (nors kitos mokyklos puikiausiai tą įsakymą apeina). Man patarė kreiptis į VRC. Ši institucija, kartu su pedagogine psichologine tarnyba rekomendavo vis tik sprendimą pakeisti, nes jo nepakeitus, bus sunkiau problemą spręsti, o gali būt, kad net neįmanoma. Ir ką tu galvoji? NUSISPJOVĖ mokykla ant tų rekomendacijų. Pasakė, kad šios dvi institucijos negali nieko nurodinėti. Taip, nurodinėti negali, bet rekomenduoti gali, O rekomendacija yra toks dalykas, į kurį galima arba atsižvelgti, arba ignoruoti. Atsivelgia geranoriški, ignoruoja - žlugdytojai. Ir kas paneigs, kad iš to malonumas nejaučiamas? O gal net eksperimentas koks daromas?
gali būti Smurka. Bet pasistenk įžvelgti gerąją šio reikalo pusę...gal neverta taip per jėgą veržtis į tą įstaigą, kurioje dirba tokie pedagogai, kurie nėra geranoriški...gal atrasi kolektyvą mokytojų, geranoriškiau nusiteikusių Tavo vaiko atžvilgiu.