Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A3

aš kažkaiptai pirmu pažiūrėjimu nusprendžiau, kad tai pigios mašinytės, antrųkart jau akį ilgiau užmetus supratau, kad nė velnio. Aišku čia planai dar tolimi, svajonėse, tačiau galima save prainformuoti. Nekenčiau mažų mašinų, nu bet ale tokiai kaip man bent pradžioj turbūt bus sunkiai įmanomas variantas su gramozdu fainu važinėt, o audi šita nu graži. O vokietukų važinės tai ne vienas.. biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas su mano audike, taigi greiciu deze subyrejo blink.gif praeita savaite pasikeiciau, tai linksmiau vaziuoti thumbup.gif bet kainavo sita problemele, nuskausmino pinigine doh.gif
Norejau pasispakliuot ir pasidazyt, nes viena motreska ivaziavo i sona, bet teko pinigelius i greiciu deze sukisti doh.gif
Atsakyti
na ka as galiu pasakyt as jau trys metai turiu savaja, buvo apynauje kaip pirkau 4 metu tik, bet privariau as jai myliu beveik 140000 manoji turi, bet negaliu pasakyt, kad kazkas genda ir pan, technine praeinam vis, tai kokia guma pakeiti tai dar, bagazine irgi nera tokia bloga, as sugebu bosa ir vezima vienu metu veziotis su palange aisku ir kolonkem lotuliukas.gif lotuliukas.gif patinka man sita masinyte, bet sekancio modelio a3 tai tikrai nepirkciau, nes kazkokia kampuotesne ir dizainas ne koks man naujos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2009 05 27, 11:51)
Gal galite atsiliepti, AUDI A3 savininkes, vairuojancios automatines pavaru dezes? Nes noriu tokio masiniuko ir su automatu, bet girdejau nekokiu atsiliepimu, tai labai idomu isgirsti daugiau kazka.. blush2.gif 
Ir siaip, visus vairuojancius sias masinytes, skatinu daugiau pasipasakoti, kokie metai, variklis koks, kiek ryja, pliusai, minusai, galit ir nuotraukyte ideti.
Leiskite paisdziaugti savo maisnytemis! Nes ziuriu labai jau mazai informacijos apie sias grazuolytes blush2.gif

na maoji 2002,1.8 T ryja gal apie 10 litru, pliusai, kad as kai i ja isedu toks jausmas, kad ji man prie uzpakalio priaugus, minusu kaip ir nera noretus aisku, kad daugiau vietos butu, bet kadangi sport variantas dviduris tai ner ko tiketis lotuliukas.gif siaip labai smagi masinyte ypac pradedanciam vaziuot, gero dydzio nei per didele nei per maza rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 13 rugpjūčio 2010 - 22:44
vaziuokle golfo, bet su golfu tikai nepalyginsi, golfe jauciuos tikrai kaip plastmasinej taburetej, o va audine kitas reikalas, tvirta, eina kaip reikalas, kuro sanaudos minimalios, maniske 100km 5litrus dyzelio, negi ne pasaka? labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 16 rugpjūčio 2010 - 08:30
Mano Audike irgi 100 km tik 5 litrus dyzelio valgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(claudia @ 2009 03 30, 22:38)
Ir man labai idomu kiek benzino sunaudoja. Pazistama sake 7l (variklis 1.8). Ar imanomas toks dalykas? g.gif

jei nedaug kilovatu, imanoma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2009 05 27, 13:51)
Gal galite atsiliepti, AUDI A3 savininkes, vairuojancios automatines pavaru dezes? Nes noriu tokio masiniuko ir su automatu, bet girdejau nekokiu atsiliepimu, tai labai idomu isgirsti daugiau kazka.. blush2.gif 
Ir siaip, visus vairuojancius sias masinytes, skatinu daugiau pasipasakoti, kokie metai, variklis koks, kiek ryja, pliusai, minusai, galit ir nuotraukyte ideti.
Leiskite paisdziaugti savo maisnytemis! Nes ziuriu labai jau mazai informacijos apie sias grazuolytes blush2.gif

Tai su bet kokiu automatu problemu daugiau nei su mechanine, jos ir pigesnes, nes taisymas brangesnis ir siaip jei jau suges kur, tai nepartemps niekas ant kablio, teks samdytis trala biggrin.gif
musu 98metu, 1.9TDI, 110 AG ir 81 kw todel tik 5litrai thumbup.gif Jokiu minusiuku, tokiam ekonomiskam zveriukui thumbup.gif i serviza uzsukam tik del iprastu dalyku, kurie susije su dyzeliniais varikliais, dirzelio keitimas, zvakiu ir pan, kai nusipirkom buvo problemu su vairo kolonele, speju masiniukas vandeny gerokai pramirkes buvo, bet nieko, susitvarke ir dabar eina mano audine diena is dienos kaip bite biggrin.gif
kas dabar ieskos, tai sita nebloga http://auto.plius.lt...di-a3/id-929202 aisku galima paimti ir uz 8000, bet jau ratai lievi, benzas, ner kondiso ir pan, tos padoresnes visad kainas prilaikys, pati pirkau uz 13 000, kaip paziuriu kainos nekrinta, o benza, be ratu, be kondiskes, jei dar automatas visad pigiau paimsit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 16 rugpjūčio 2010 - 17:43
QUOTE(ambicija @ 2010 08 16, 18:36)
musu 98metu, 1.9TDI, 110 AG ir 81 kw todel tik 5litrai thumbup.gif Jokiu minusiuku, tokiam ekonomiskam zveriukui  thumbup.gif i serviza

va kai pirkau tai man sake ieskoti su tokiais duomenimis, nes geriausias varikliukas tipo ir mazai kuro valgys 4u.gif
pasitvirtino 100 procentu ir traukia gerai ir kaūip toks variklis mazai valgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2010 08 17, 06:39)
va kai pirkau tai man sake ieskoti su tokiais duomenimis, nes geriausias varikliukas tipo ir mazai kuro valgys  4u.gif
pasitvirtino 100 procentu ir traukia gerai ir kaūip toks variklis mazai valgo  thumbup.gif

o kuria prasme geriausias? kad tik tiek mazai valgo? bet ir AG tai tik 110 tada... g.gif man asmeniskai per letas toks butu, saviske dar norejau cipuot bet mintis, kad parduosiu po poros metu, o ir sena jau ji palyginus atbaido, bet vat ratu tai ziauriai nauju noris blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 08 20, 21:25)
o kuria prasme geriausias? kad tik tiek mazai valgo? bet ir AG tai tik 110 tada...  g.gif man asmeniskai per letas toks butu, saviske dar norejau cipuot bet mintis, kad parduosiu po poros metu, o ir sena jau ji palyginus atbaido, bet vat ratu tai ziauriai nauju noris  blush2.gif  rolleyes.gif

taigi minejau, kad eina kaip zveris, bent jau mano ir butent su tokia AG smile.gif
Atsakyti
su 110 AG?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 13, 00:04)
su 110 AG?

taip ax.gif
Atsakyti
Turiu ir rupinuosi tokia pat 1.9 tdi:)
Gal galite papasakoti,gal kas gerai nusimanote,kur Vilniuje geriausios autodetaliu kainos?Kur nepermoketi uz kuro,tepalo,oro filtrus?
Kokiu firmu renkates,kokios taisymo kainos,kokios detaliu keitimo kainos?Kur gerai,kokybiskai sutvarke?
Atsakyti