Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A3

QUOTE(Matomas @ 2010 04 23, 22:22)
Ten viskas tas pats. VW Golf/Golf Plus/Jetta/Touran/Tiguan=Audi A3/A5=Skoda Octavia=Seat Leon/Altea/Altea XL/Toledo. Visi sie is paziuros skirtingi automobiliai yra vienas ir tas pats automobilis, kodiniu pavadinimu PQ35.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

parduodu audi A3, benzinas - dujos, 97 metu. Melynos spalvos. Pakeistas pagrindinis dirzas, tepalai, sankaba, tvarkinga. jei kas susidomejote - rasykite, busiu LT nuo geguzes 23 dienos iki birzelio 8 dienos, prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 23, 22:22)
Ten viskas tas pats. VW Golf/Golf Plus/Jetta/Touran/Tiguan=Audi A3/A5=Skoda Octavia=Seat Leon/Altea/Altea XL/Toledo. Visi sie is paziuros skirtingi automobiliai yra vienas ir tas pats automobilis, kodiniu pavadinimu PQ35.

Tai jus norite pasakyti, kad detales yra tos pacios bei romonto kainos yra vienodos?
ateini i parduotuve ir nusiperki reikalinga detale "tam paciam automobiliui PQ35" uz ta pacia kaina ?
Atsakyti
Sakykit kokie ratai A3 priklauso?

mano masinos spidometras rodo 20 maziau nei realiai vaziuoju doh.gif visi sako kad padangos per aukstos, tai sakau gal kur parasyta kokios priklauso? bijau buti dar nukenksminta policijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2010 06 04, 20:02)
Sakykit kokie ratai A3 priklauso?

mano masinos spidometras rodo 20 maziau nei realiai vaziuoju  doh.gif  visi sako kad padangos per aukstos, tai sakau gal kur parasyta kokios priklauso? bijau buti dar nukenksminta policijos  blink.gif

.
R15,
kazkada zinyne skaiciau smile.gif
.
bet kad tiek skirtusi soidometro poarodymai del padangu aukscio, tai tikrai nesamone schmoll.gif mano ratai dvieju auto buvo r17, ir fotikai nefotkino kelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(forever21 @ 2010 06 07, 11:55)
.
R15,
kazkada zinyne skaiciau smile.gif
.
bet kad tiek skirtusi soidometro poarodymai del padangu aukscio, tai tikrai nesamone schmoll.gif  mano ratai dvieju auto  buvo r17, ir fotikai nefotkino kelyje biggrin.gif

Sąmonė. Nuo padangu plocio ir aukscio santykio priklauso spidometro parodymai. Ir jei netinkamas aukstis, spidometro parodymai gali buti labai netikslūs. Reikėtų naudoti gamintojo numatytų išmatavimo padangas ir ratlankių ET. Nežinau kurių metų turite audi A3, bet jei nuo 2004, tai standartinis padangų išmatavimas yra pats populiariausias - 205 (plotis)/55 (aukscio ir plocio santykis) R16 (skersmuo coliais). Galima naudoti ir gamintojas numatytus didesnio skersmens ratlankius: R17, R18. Jei senesnė, tai pagrindinis padangų standartas 195/65 R15.
Atsakyti
Audi A3 2000 metu 4u.gif bet tai dabar turiu naujas ir vasarines ir ziemines tokias pat doh.gif teks laukti kol nusideves doh.gif
Atsakyti
Pas mane kai isijungi ant klimos greiti kad rodytu tai skiriasi 10km/h bet kiek zinau tai pas visas taip smile.gif
Atsakyti
As irgi turiu A3. Patinka man tos masinytes. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Klausykit-o kaip su vieta bagažinėj? Aš čia tokia visa šunininkė, tai bagažinės tūrį vokiečių aviganiais matuoju biggrin.gif Ar talpi ta mašinytė? Nes realiai kruopščiai niekad 'nečiupinėjau'.
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2010 08 03, 11:35)
Klausykit-o kaip su vieta bagažinėj? Aš čia tokia visa šunininkė, tai bagažinės tūrį vokiečių aviganiais matuoju biggrin.gif Ar talpi ta mašinytė? Nes realiai kruopščiai niekad 'nečiupinėjau'.

talpi, dar ir kaip talpi, vokietukas tikrai tilps 4u.gif
Atsakyti
Atrodo kibiriukas mazas g.gif , bet va katik 2 dviracius nusipirke parsivezem biggrin.gif Ir skalbimo masina vezem, laisvai telpa.
Atsakyti