Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A3

QUOTE(LenkasLT @ 2009 09 13, 17:27)
As tai jei imsiu tdi dyzeli su viena raudona ir tik mechanine bet tikrai ne daugiau uz 9k , kainos dabar kritusios bet reikia gerai ieskot kad padoria rast , bet jeigu pirkt uz 12k kokiu 97 metu , tai cia tikras permokejimas juk tai golfas audi kebule.

tai pirk tada golfa jei taip manai!
Golfas plasmasiu gabalas, kazkokia vaikiska garso izoliacija... Audi masina tai seimynine masina, komfortiska, sportiska... siaip jei turi draugu, ar tai pazystamu, siuliciau tau su viena pravaziuoti ir su kita wink.gif
Rast tai manau rasi, bet ar ta kaina atitiks bukle?
Atsakyti
ai as cia tik apie dyzelius kalbejau kaina, benzino net neziurejau 4u.gif ir metus apie 99 smile.gif nors senesniu metu irgi kaina laiko smile.gif ir tikrai golfai labiau barska smile.gif o as asmeniskai geriau imciau audi senesne nei seat, nissan, ford naujesniu metu smile.gif tiesiog visi renkasi kas jiem geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelijyte: 13 rugsėjo 2009 - 21:41
QUOTE(aurelijyte @ 2009 09 13, 22:40)
ai as cia tik apie dyzelius kalbejau kaina, benzino net neziurejau  4u.gif  ir metus apie 99 smile.gif nors senesniu metu irgi kaina laiko smile.gif  ir tikrai golfai labiau barska smile.gif o as asmeniskai geriau imciau audi senesne nei seat, nissan, ford naujesniu metu smile.gif tiesiog visi renkasi kas jiem geriau smile.gif

Jai gerai apmascius , ne visada audi gali buti geresnis variantas , jeigu jau ziurint kokiu 99-00 metu tada geriau imti seat leon del to kad visi viduriai yra tie patys kaip a3 i golfo salone paneles kaip audi tik zenklas seat , masina atrodo graziai su iskirtiniu dizainu ,uzsieneciai megsta juos , o kas antra kaina turi buti mazesne nei to pacio golfo . Audi a3 aisku jokiu trukumu bet jos kaina kandziojasi , megstama vagiu o ir kasko brangiau kainuos , o ir tu masinu vos ne kiekvienam pakanpy. Reziume nissan , fordai neturetu net lygintis bet jei pirkt audi kokiu 99-00 reiktu dar pagalvoti gal visgi brolis leonas bus geriau .
Atsakyti
na man asmeniskai audi yra daug grazesne uz seat leon nors jis ir naujesnis, o kad juos uzsienieciai megsta tai man nuo to nei silta nei salta 4u.gif kadangi audi ir seat yra broliai tai yra geri, taciau audi a3 pralenkia groziu. cia mano asmenine nuomone. O jei noreciau isskirtinumo, pirkciau vabala bet zinau, kad nusipirkus pasigaileciau tos issaukiancios isvaizdos doh.gif
Papildyta:
ir dar, seat leon nera gyzeliu automatu ir jie brangesni nei a3 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelijyte: 16 rugsėjo 2009 - 13:24
Ir aš dairausi AUDI A3... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As ieskau audi a3, dvieju duryciu, ryskios spalvos, automato, dyzeliuko... ax.gif g.gif
Atsakyti
Kas liecia Audi A3, tai as asmeniskai rekomenduociau 1.9TDI dyzelis be protiskai ekonomiskas ir patvarus variklis, aisku galima ir 1.6 - 1.8 tuos paprastucius... nerekomenduoju 1.8Turbo nes variklis turintis problemu, nors viskas pataisoma smile.gif
Perkant siulau nuvaryti i servisa, padaryti diagnostika ir visapusiska patikra. Siaip automobiliukas paprastas kaip kapeika, todel daug islaidu nereikalauja.
Atsakyti
QUOTE(Narkoze @ 2010 01 01, 23:52)
Kas liecia Audi A3, tai as asmeniskai rekomenduociau 1.9TDI dyzelis be protiskai ekonomiskas ir patvarus variklis, aisku galima ir 1.6 - 1.8 tuos paprastucius... nerekomenduoju 1.8Turbo nes variklis turintis problemu, nors viskas pataisoma smile.gif
Perkant siulau nuvaryti i servisa, padaryti diagnostika ir visapusiska patikra. Siaip automobiliukas paprastas kaip kapeika, todel daug islaidu nereikalauja.

Ačiū, jūsų patarimai tikrai pravers. Aš vis neapsisprendžiu benzininio ar dizelinio mašiniuko ieškoti... g.gif kiek žmonių, tiek skirtingų nuomonių... ax.gif
Atsakyti
Visada prasom smile.gif jei kada atsiras klausimu kas susija su Audi , tai rasykit PM wink.gif o jei butumet is Kauno, tai padeciau ir apziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narkoze @ 2010 01 03, 22:28)
Visada prasom smile.gif jei kada atsiras klausimu kas susija su Audi , tai rasykit PM wink.gif o jei butumet is Kauno, tai padeciau ir apziureti smile.gif

Oi kaip šaunu. thumbup.gif Aš iš Vilniaus, bet gali tekti ir į Kauną atvažiuoti pirkti ar bent apžiūrėti mašinos, tikrai praverstų jūsų pagalba, skolinga nelikčiau. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galite man kas atsakyti, ar Audi A3 TDI 'injector' yra toks pats kaip golfo (diesel fuel injector)?
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 04 23, 19:25)
Gal galite man kas atsakyti, ar  Audi A3 TDI 'injector'  yra toks pats kaip golfo (diesel fuel injector)?

Ten viskas tas pats. VW Golf/Golf Plus/Jetta/Touran/Tiguan=Audi A3/A5=Skoda Octavia=Seat Leon/Altea/Altea XL/Toledo. Visi sie is paziuros skirtingi automobiliai yra vienas ir tas pats automobilis, kodiniu pavadinimu PQ35.
Atsakyti