Turiu ir as sita fainuole, manoji 99m dyzeliukas automatas, nu tiesiog fainuole, ir spalvyte ryski, tikrai nekeisciau kolkas i nieka, tikra moteriska masinyte
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 14, 15:44)
Turiu ir as sita fainuole, manoji 99m dyzeliukas automatas, nu tiesiog fainuole, ir spalvyte ryski, tikrai nekeisciau kolkas i nieka, tikra moteriska masinyte
bukit gerutes,pasakykit,kiek jusu masinytes kuro valgo?Aciu
QUOTE(Rozynas @ 2008 12 07, 16:50)
bukit gerutes,pasakykit,kiek jusu masinytes kuro valgo?Aciu
Mano automatine dizeline apie 6 litriukus. Liuks masinyte
QUOTE(satanele @ 2009 02 17, 20:31)
Audi ,visiskai nepatinka
o man patinka, noreciau visai audi a3
Ir man labai idomu kiek benzino sunaudoja. Pazistama sake 7l (variklis 1.8). Ar imanomas toks dalykas?
Gal kas parduodate tokia grazuole?
kaip tik ieskausi masiniuko ir a3 pirmoje vietoje, tik vis galva suka a6 ir niekaip neapsisprendziu ko labiau noriu gal jus ka patarsit nes as jau prarandu vilty apsisprest
Vairuoju si masiniuka ir esu patenkinta
Turejau si automobiliukas, tikrai super
Gal galite atsiliepti, AUDI A3 savininkes, vairuojancios automatines pavaru dezes? Nes noriu tokio masiniuko ir su automatu, bet girdejau nekokiu atsiliepimu, tai labai idomu isgirsti daugiau kazka..
Ir siaip, visus vairuojancius sias masinytes, skatinu daugiau pasipasakoti, kokie metai, variklis koks, kiek ryja, pliusai, minusai, galit ir nuotraukyte ideti.
Leiskite paisdziaugti savo maisnytemis! Nes ziuriu labai jau mazai informacijos apie sias grazuolytes
Ir siaip, visus vairuojancius sias masinytes, skatinu daugiau pasipasakoti, kokie metai, variklis koks, kiek ryja, pliusai, minusai, galit ir nuotraukyte ideti.
Leiskite paisdziaugti savo maisnytemis! Nes ziuriu labai jau mazai informacijos apie sias grazuolytes