Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A3

Turiu ir as sita fainuole, manoji 99m dyzeliukas automatas, nu tiesiog fainuole, ir spalvyte ryski, tikrai nekeisciau kolkas i nieka, tikra moteriska masinyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 14, 15:44)
Turiu ir as sita fainuole, manoji 99m dyzeliukas automatas, nu tiesiog fainuole, ir spalvyte ryski, tikrai nekeisciau kolkas i nieka, tikra moteriska masinyte  thumbup.gif

4u.gif bukit gerutes,pasakykit,kiek jusu masinytes kuro valgo?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Rozynas @ 2008 12 07, 16:50)
4u.gif bukit gerutes,pasakykit,kiek jusu masinytes kuro valgo?Aciu

Mano automatine dizeline apie 6 litriukus. Liuks masinyte smile.gif
Atsakyti
Audi ,visiskai nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 02 17, 20:31)
Audi ,visiskai nepatinka  blush2.gif

o man patinka, noreciau visai audi a3 smile.gif
Atsakyti
Ir man labai idomu kiek benzino sunaudoja. Pazistama sake 7l (variklis 1.8). Ar imanomas toks dalykas? g.gif
Atsakyti
A3 sportback yra labai fainas masiniuks, man patinka
Atsakyti
Gal kas parduodate tokia grazuole? blush2.gif
Atsakyti
kaip tik ieskausi masiniuko ir a3 pirmoje vietoje, tik vis galva suka a6 ir niekaip neapsisprendziu ko labiau noriu doh.gif gal jus ka patarsit lotuliukas.gif nes as jau prarandu vilty apsisprest blush2.gif
Atsakyti
Vairuoju si masiniuka ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Turejau si automobiliukas, tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Gal galite atsiliepti, AUDI A3 savininkes, vairuojancios automatines pavaru dezes? Nes noriu tokio masiniuko ir su automatu, bet girdejau nekokiu atsiliepimu, tai labai idomu isgirsti daugiau kazka.. blush2.gif
Ir siaip, visus vairuojancius sias masinytes, skatinu daugiau pasipasakoti, kokie metai, variklis koks, kiek ryja, pliusai, minusai, galit ir nuotraukyte ideti.
Leiskite paisdziaugti savo maisnytemis! Nes ziuriu labai jau mazai informacijos apie sias grazuolytes blush2.gif
Atsakyti