Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A3

as ir stoju i audi gerbeju gretas, gal zinot koki gera meistriuka, kuris pasirupintu masina?
Atsakyti
Sveikos Supermamos! 4u.gif

Kai prabalsavau temoje, koki automobili vairuojate, pamaciau, kad audi vairuojanciu mamyciu daugiausia thumbup.gif , tada nutariau susirasti temele, kurioje butu susivienijusios audi myletojos ir g.gif, neradau. Todel ir pamaniau, kodel gi ne?...

Tai va, si automobiliuka turiu jau beveik antrus metus ir tikrai esu ji isimylejusi.
O jus? parasykit savo atsiliepimus, na ir, zinoma, padiskutuokim, paplepekim savo miniklube. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aretat: 06 balandžio 2008 - 10:47
As jau seniai galvoju apie masiniuka ir tikrai galiu atvirai pasakyti, kad Audi A3 viena is mano busimo pasirinkimo pretendenciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2008 04 06, 12:23)
As jau seniai galvoju apie masiniuka ir tikrai galiu atvirai pasakyti, kad Audi A3 viena is mano busimo pasirinkimo pretendenciu drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aretat @ 2008 04 06, 12:33)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apie Audi A3 yra štai čia tema:

http://www.supermama...?...124958&st=0 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 07 balandžio 2008 - 09:02
QUOTE(aisvyde @ 2008 04 07, 10:01)
Apie Audi A3 yra štai čia tema:

http://www.supermama...?...124958&st=0    4u.gif

Na va, doh.gif , ta psl as ,matyt, praleidau schmoll.gif
Atsakyti
as turiu 2002 metu a3 1.8 T varikliuko, dvidure, sidabrine, tai as tiesiog myyyliu svo masinyte, man kaip jaunai pacankei labai gera sakyciau smile.gif greita patikima zodziu labai faina ax.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš a3, tik kad keturių durų ir automatų labai mažai, o ir kainos kandžiojasi.
Teks dar palaukti ir pasvajoti smile.gif
Atsakyti
Na, maniske, tik 97 metu 1,6 benzas, bet man labai ji patinka, seniai tokios norejau tongue.gif
Atsakyti
As irgi turiu '97 metu automatini dyzeliuka A3! smile.gif
Labai smagiai vazinejuosi as su ja! smile.gif
Atsakyti
Graži ir miela akiai mašinytė, bet kainos tai jau ne pagal metus schmoll.gif Nu ką aš galiu pasakyti: Audi yra Audi thumbup.gif gal kada ax.gif
Atsakyti