Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A3

QUOTE(Lauris @ 2006 10 20, 15:40)
būtent keturių durų ir radau  biggrin.gif

ar nusipirkot, kiek mokėjot, kokie dar įdomumai joje yra?
Atsakyti
Turiu tokį mašiniuką smile.gif Kolkas labai patenkinta, tokia nedidelė moteriška mašinytė, landi ir greita, o be to ir dyzeliuko mažai valgo thumbup.gif
Atsakyti
Tikra tiesa, kad puiki masinyte, teko vaziuoti, labai patiko thumbup.gif Puikus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka A3 siuo metu ja turiu,pries tai turejau golfa tai ner ka lyginti.tai sakiau kai pavazynesiu su savo trioske pirksiu vel trioske tik geresniu metu smile.gif
Atsakyti
sveikos audines!nu mano svajone sita masiniuke smile.gif .greitu laiku tikiuosi jau gauti.man ju groteles iki "zemes" graziausia vieta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikuciai,
siuo metu vazineju su Audi A3 2007-10men. masiniuku. Pliusai: mazyte, visur patogu prisiparkuoti, kamsciuose uzlisti ax.gif , taupi (pas mane 2 litru dyzeliukas automatas), pagazuojant rauna kaip zveriukas. Minusai: KIETA, vaziuoji kaip su taburete verysad.gif , labai nepatogi keleivio sedyne, visuomet nugara l.pavargsta. O visumoje neblogas masiniukas wub.gif Tik nesirinkite juodos spalvos, nespeju plaut. blink.gif
Atsakyti
smagu girdet geru atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Oiman sita masinyte irgi begalo patinka, sakiau jei pirksiu kaikada tai tik sita, tokia nediduke ir grazi:) mmmm sauni masinyte 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip sis?
http://www.autogidas...rezultatai.html
Atsakyti
As taip pat i A3 seile varvinu ir planuoju po kokiu metu keisti saviske i sia masinyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 03 08, 00:54)
As taip pat i A3 seile varvinu ir planuoju po kokiu metu keisti saviske i sia masinyte wub.gif

http://auto.plius.lt...t...&id=1782738
Atsakyti
QUOTE(bigliuke @ 2008 02 28, 14:02)
siuo metu vazineju su Audi A3 2007-10men. masiniuku.

vaje kaip Tau gerai 4u.gif šiandien nusipirkau 1998 m. Audi3, tikiuosi nesigailėsiu blush2.gif šiaip, įsėdus po mazdos, huynday ir pan. vaziuojant jautėsi skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 08 kovo 2008 - 19:56