Įkraunama...
Įkraunama...

Anos Poviliukas

niu tikrai wub.gif wub.gif wub.gif niu tikras supermodeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 10 04, 12:01)
man 4 menesiukai - didelis vyras ane? wink.gif
user posted image

oi, koks didelis tortas kaip 4 mėnesiukų kleckui!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ar Poviliukas nepersivalgė? tongue.gif rolleyes.gif tongue.gif rolleyes.gif tongue.gif rolleyes.gif
įdomu, kokį mama keps, kai bus visi metai? g.gif wink.gif g.gif wink.gif
Atsakyti
fainuoliukas wub.gif
o kur keliausit? g.gif wub.gif
Atsakyti
Papasakosim jum apie savo pirma kelionę į "tolimą" užsienį.. wink.gif

O viskas buvo taip... Net neišaušus ankstyvam šeštadienio rytui buvau supakuotas ir įgrūstas mašinon... Bet man tai kas... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ana: 18 spalio 2004 - 10:55

Ilgai netrukus pajutau nežmonišką alkį ,tad teko net dramblio griebtis.. essen.gif
Atsakyti
Keliui galo buvo nematyti... Kas man tas vienas dramblys?.... g.gif Teko apgraužt ir mamą.. doh.gif
Atsakyti
labai grazus mazylis smile.gif lauksim nauju Poviliuko nuotykiu wink.gif
Atsakyti
Net nepatikėsit kiek pilnos buvo mano kelnės laimės,kai pagaliau privažiavom Rygą clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
O dar po keliolikos minučių tos laimės bats ir neliko , bo lebedos gimdytojai paklaidino mus milijoniniam mieste.. blink.gif
Atsakyti
Na bet nepergyvenkit labai smarkiai.. wink.gif Turiu gerą bičą dėdę Joną.. Jis mus išgelbėjo ir "gastrolės" prasidėjo... biggrin.gif Nutempė manę nusifotografuot ant kažkokio jiem svarbaus "objekto"... Ten tipo visiem latviukam garbė pakliūt.. wink.gif Nuėjom,o ten ką sau manot, o gi "dzirga galva"... tongue.gif Tai net nesivarginau nubust tokiem niekam... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ana: 18 spalio 2004 - 11:14
Paklaidžiojom po Rygos senamiestį .. wub.gif
Atsakyti
Vėliau aplankėm vietinį alubarį.. tongue.gif
Atsakyti