Oi
Tirai isidek logo
Matot, man kolkas kiek apsunkinta situacija, nes zinuciu kolkas turiu kuklokai.. Tad ir idejau nuotraukas tik Chilli pagalba.. O del logotipo man paciai pirmoji nuotrauka labiau "prikolna"... O is kitu siaip sunkoka issirinkti,nes turiu apie trisdesimt is tos serijos...
Noretusi idet vis nauju, stai pvz sivakar neblogai gavos vaizdelis,kaip sunus "stovi", bet... Maza zinuciu.. Kur dar tas simtas...
Noretusi idet vis nauju, stai pvz sivakar neblogai gavos vaizdelis,kaip sunus "stovi", bet... Maza zinuciu.. Kur dar tas simtas...
nuotraukos Poviliukui labai tinka Mija
QUOTE (ana @ 2004 10 03, 19:35) |
Noretusi idet vis nauju, stai pvz sivakar neblogai gavos vaizdelis,kaip sunus "stovi", bet... Maza zinuciu.. Kur dar tas simtas... |
siusk man visas fotkes,anuska, idesiu
Oi uosvienike prisisnekejei,tuoj kai atsiusiu kalna nuotrauku kol Povilas snaudzia,tai ir pazaliuosi,kol visas sukelsi... Liks Mijute "naslaitele"...
Nuo pat mazens tevukai mane vercia grybauti
nu baik,motin,cia tau ne nudistu pliazas ar ka..
va,cia jau kitas reikalas-geriau pasportuosiu- reiks gi Mijute ant ranku nesiot -turiu but stiprus
man 4 menesiukai - didelis vyras ane?
4 menesiuku proga "ivaldziau" peduciu gaudymo mena
keliu subiniuka ir bandau sliauzti,nors mano amziui tai dar ankstoka
Nuotraukytės labai jau Mamyte, man šviečias geriau jau tu ir toliau "vargo nematyk", sūnelį fotografuok, tegu uošvienė tik nuotraukas mums rodo