Įkraunama...
Įkraunama...

Kolekcionuoju kinder siurprizo žaisliukus.

Jetau doh.gif kiek tokiu zaisliuku iskeliavo i siukslyna, ypac kurie ardosi.
O kazkam tai lobis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2006 11 04, 23:28)
Jetau doh.gif kiek tokiu zaisliuku iskeliavo i siukslyna, ypac kurie ardosi.
O kazkam tai lobis smile.gif

drinks_cheers.gif jei buciau anksciau pastebejus,kad kazkas juos kolekcionuoja buciau visa kalna padovanojus,o dabar jie iskeliavo i savartyna doh.gif unsure.gif
Atsakyti
kaip fainai ,kad kazkas kinderiukus kolekcionuoja!!!! gal po svenciu prisiruosiu savuosius nufotogarfuot ir jums ,kas noresit, padovanot smile.gif mes su draugu kolekcionuojam rusiskus modeliukus,tai zinau,kiek dziaugsmo suteikia, koks dar vienas naujas ekopnatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 11 05, 16:15)
drinks_cheers.gif jei buciau anksciau pastebejus,kad kazkas juos kolekcionuoja buciau visa kalna padovanojus,o dabar jie iskeliavo i  savartyna doh.gif  unsure.gif

Aš irgi visad išmetu g.gif Mergina šokoladą suvalgo,tam kartui pasidžiaugia žaisliuku,tuom ir baigiasi ax.gif Vėliau aš turiu juos rinkti :ohTaip šiukšlių dėžėje ir atsiranda.Nemažai įvairiausių kiaušinių lauktuvių parvežam iš Latvijos mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vaikas labai megsta kinderius,uzsikreciau ir as ta liga,reikia nereikia perku jam tuos kiausinius ir pati lig mazas vaikas kuo greiciau atidarau pasiziuret koks gi zaisliukas si karta. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cenzura @ 2008 03 07, 22:35)
mes su vaikais kolekcionuojam. turime jau nemazai. gal kas noretu padidinti musu kolekcija?  blush2.gif  turim net pirktus pries 15 metu  4u.gif  liutuku klekcija is kinderiu  ax.gif

Oi pamenu tu liutuku kolekcija labai zavus jie buvo.Turejau dar krokodilu kolekcija,gal kas pamenat,man jie tokie zavus buvo gaila kad kaskam atidaviau verysad.gif gal kasnors turi juos?Nupirkciau 4u.gif
Atsakyti
Mes kokius 8 metus kolekcionavom Kinder žaisliukus, paskui daug išsimėtė, tačiau serijiniai dar išlikę, fainuoliai jie tokie.
Atsakyti
Sveikutės kolekcionierės 4u.gif .

Na ir mes turim šiek tiek surinktą kolekciją kinderiukų, niekada neleisdavau vaikams jų išmesti, o kaip kokia kaupikė kaupiau juos blush2.gif . O ir draugų vaikai kaip ateina, akys blizga juos pamačius, bet aš, kaip piktoji dvasia, neleidžiu prie jų net prisiliesti, o ir mano pačios vaikai žino, kad jų nevalia liesti, o tik galima jais pasigrožėti tongue.gif .
Atsakyti
sveikutes.ir pas mus yra kinderiuku kolekcija, bet kai kurie jau ismetyti.norejau nufotografuot, bet vos pradejau deliot, vaikas iskart pradejo prasinet, iminet taip ir nepavyko nufotografuoti.galesiu idet savo kolekcija veliau jei kam bus idomu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai su vyru tik draugavom, tai taip pat kolekcionavom kinderius. Buvo tikrai smagu juos rinkti. Laikydavom seksijoje ant stiklines lentyneles visus sudeje. Bet kai turejom issikraustyti, tai visa savo kolekcija padovanojom vyro mazajam pusbroliui. Reikes suzinoti, koks likimas juos istiko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Labas visiems! smile.gif Priimkit mane i savo kluba. smile.gif
As nesenei pradejau kolekcionoti. Turiu ir pokartotinu daug. Su malonumu apsikeisiu.
liniuke133 man labai idomu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyti @ 2008 09 30, 12:52)

Labas visiems!  smile.gif Priimkit mane i savo kluba.  smile.gif
As nesenei pradejau kolekcionoti. Turiu ir pokartotinu daug. Su malonumu apsikeisiu.
liniuke133 man labai idomu.  smile.gif

saunu, kas susidomejai. ir atsiprasau, kad taip ilgai neidedu nuotruku.kai galesiu idesiu smile.gif

QUOTE(Munkute @ 2009 11 12, 12:40)
Sveikutes  smile.gif
kinderiai - mano sena liga.... pradėjau nuo liūtukų kolekcijos, po to nykštukai, begemotukai, pandos, kurmiai....
dabar renku naujausius begemotus ir trūsta tik vieno... gal yra dar renkančių, norinčių keistis? turiu krūvą ir tokių, kuriuos galiu atiduoti  4u.gif

man irgi labiausiai patinka kinderiai figureles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Munkute @ 2009 11 13, 12:02)
gal kam trūksta begemotukų?  g.gif

trūksta trūksta, kad kiek perkame paskutiniu metu , tai vis nepataikom ant tų begemotuku doh.gif tik visokie suktukai, nors mano mažyliui ir jie patinka biggrin.gif , bet norėčiau surinkti visa jam kolekcija.. nors praeitos ir nepavyko surinkti(piratu) pritrūko tik vieno doh.gif
Atsakyti