Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 20:08)
Anksčiau spjaudavau į akcijas, dabar jau ne - nekaupiu, bet ilgai negendančių prekių paimu ir į priekį.
Šiandien planavau paimt "Rimi" viščiuką akcijinį - būtų ir mėsos, ir sriubos, bet, aišku, jų nebuvo cool.gif "Magijos" šokoladinių sūrelių 3 už 2 kainą, beje, irgi nebuvo cool.gif

va siuo klausimu tai nemegstu Rimi ir Iki - paskelbia akcija, ateini dar pirma diena iki pietu, o jau geriausios prekes issluotos buna ir nieks ten neskuba pildyt, kartais kai laiko turiu uzsuku kasdien patikrinti, bet vis nebuna, tik kaina akcijine padeta. Mulkina zmones ir tiek, kad tik iki ju pardziu atsliauztu cool.gif
Atsakyti
"Maxima" irgi mėgsta tokius šposus - prieš pora savaičių vos ne specialiai ėjau kavos, ir nebuvo cool.gif
Atsakyti
formų koldūnams yra Maximoj ir Žanoj smile.gif

va, o aš šiandien tikslingai apsipirkau pagal akcijas ir be akcijų: Norfoj paėmiau šiek tiek buitinės chemijos, o Rimi be jokių akcijų radau lygiai tokias lėkštes, kokių norėjau, didelė kainavo 4 Lt, maža 2,5 Lt bigsmile.gif
ir dar radau tobulą citrinų spaudiklį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 20, 21:08)
formų koldūnams yra Maximoj ir Žanoj smile.gif

va, o aš šiandien tikslingai apsipirkau pagal akcijas ir be akcijų: Norfoj paėmiau šiek tiek buitinės chemijos, o Rimi be jokių akcijų radau lygiai tokias lėkštes, kokių norėjau, didelė kainavo 4 Lt, maža 2,5 Lt  bigsmile.gif 
ir dar radau tobulą citrinų spaudiklį ax.gif

Pasakok kas per daiktas g.gif Aš turiu tokį, kur į pačią citriną įsisuka toks vamzdelis ir tada iš citrinos pasidaro tarsi ąsotėlis. Spaudai citriną, vamzdelyje kaupiasi sultys - paverti ir išbėga unsure.gif Tai man toks nepamainomas daiktas virtuvėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 03 20, 21:12)
Pasakok kas per daiktas  g.gif  Aš turiu tokį, kur į pačią citriną įsisuka toks vamzdelis ir tada iš citrinos pasidaro tarsi ąsotėlis. Spaudai citriną, vamzdelyje kaupiasi sultys - paverti ir išbėga  unsure.gif  Tai man toks nepamainomas daiktas virtuvėje  thumbup.gif

nežinau kaip taviškis atrodo, bet mano tai toks, tik stiklinis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 20, 21:18)
nežinau kaip taviškis atrodo, bet mano tai toks, tik stiklinis

user posted image

Ne, mano ne toks. Kada įdėsiu foto kaip mano atrodo mirksiukas.gif Bet Tavo irgi patogus atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 03 20, 21:22)
Ne, mano ne toks. Kada įdėsiu foto kaip mano atrodo  mirksiukas.gif  Bet Tavo irgi patogus atrodo  thumbup.gif

man jo patogumas tame, kad tai yra vienas daiktas, o ne iš dviejų dalių kaip dažnai pasitaiko doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kadangi tema jau eina į pabaigą, primenu, kad nekurtume naujos temos, nes radau dar vieną pasiklydusią SM platybėse temą apie tą patį mirksiukas.gif
va čia
Papildyta:
oi, panos doh.gif ką tik įvedžiau į paieškos langelį žodį "taupymas" blink.gif ilgai mums dar nereiks naujos temos kurti doh.gif doh.gif doh.gif tokių temų krūva, tik dauguma jau apmirusių - teks "damušt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 20, 22:35)
man jo patogumas tame, kad tai yra vienas daiktas, o ne iš dviejų dalių kaip dažnai pasitaiko  doh.gif

O kur pirkai? Aš stiklinio niekur nemačiau, o norėčiau labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 03 21, 01:29)
kadangi tema jau eina į pabaigą, primenu, kad nekurtume naujos temos, nes radau dar vieną pasiklydusią SM platybėse temą apie tą patį mirksiukas.gif
va čia

thumbup.gif

Man tai nebuvo taip, kad viršyčiau numatytą sumą maistui (akivaizdžiai per aukštos lubos - reiks mažinti lotuliukas.gif ), todėl akcijinių dalykų neignoruoju, bet vis dėlto privengiu - stengiusoi prikti TIK tai, ką užsirašau lapelyje. O, kai pamatau ,kad dar kažko norėtųsi, grįžusi irgi "atsižymiu" ir gerai pagalvoju, ar tikrai reikia lotuliukas.gif jei reikia - nusiperku kitu kartu. štai kaip būna su akcijomis...
Bet turiu stiprų polinkį norėti visko, kas nupiginta ir kas ne doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 03 20, 23:41)
O kur pirkai? Aš stiklinio niekur nemačiau, o norėčiau labai bigsmile.gif

konkrečiai radau Žirmūnų Hyper Rimi smile.gif
Atsakyti
Buvau parodoje šiandien, tai nusipirkau blizgiems paviršiams ir stikliniams indams blizginti šluostę mikropluošto. Kiek anksčiau domėjausi tai buvo per brangus dalykas mano kišenei, o šiandien nukoviau už 15lt.
Atsakyti