Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 17:13)
Tai jus man parasykit pavadinima skaniu ir nebrangiu sokoladinius butinai saldainiu.

Man Miglė patinka, pigūs, skanūs šokoladiniai saldainiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 20, 16:25)
nu va, pasigirsiu biskeli, siandien uzbegau i musu vietine labdaryte ir neblogai vaikams drabuziu (kelniu, dzinsu, dzemperiu) uzpirkau  ax.gif . Visos prekes po 1,99 (isskyrus striukes ir paltus) ir kas man patinka, kad vaikiski rubai ten buna labai geri, neretai ir visai nauju uztinku. Suaugusiems tai siaip sau pasirinkimas, sau nelabai ka randu, arba reikia tam daugiau laiko paskirt, o as vis patingiu wink.gif

As vaikui beveik viska perku is ten,na batus tai naujus dazniausia,bet drabuziu tai pasitaiko ir geru vaikuciam ,tik sau nesiseka rasti nieko gero,kartais kai kaina pamatau,tai galvoju geriau nauja pirkti biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 20, 16:45)

O čia kaip pažiūrėsi. Man, kaip dirbančiai du darbus, laikas yra brangus, o koldūnų gamyba tikrai porą valandų paima - negaminu su jokiomis formomis, darau kaip mama - užpinu juos rankomis. Todėl koldūnus gaminu retai, bet tada - diiidelį kiekį biggrin.gif

Kad nevargti nusipirkite plastmasine tokia koldūninę mirksiukas.gif uzdedi tešlą, įdarą ir užspaudi nereikia nei sukti ax.gif o dabar nusipirkau tokią XXL dydžio rašo tinka čeburėkams, bet naudoju koldūnams, tai jau toks didelis išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 03 20, 19:31)
Kad nevargti nusipirkite plastmasine tokia koldūninę  mirksiukas.gif uzdedi tešlą, įdarą ir užspaudi nereikia nei sukti  ax.gif o dabar nusipirkau tokią XXL dydžio rašo tinka čeburėkams, bet naudoju koldūnams, tai jau toks didelis išeina  biggrin.gif

O kur yra pirkti šių formų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2009 03 20, 18:48)
O kur yra pirkti šių formų?  4u.gif

Aga, reiktų ir man, nes galvoju prisidaryt koldūnų ir čeburekų ir užsišaldyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 03 20, 16:21)

Siaip as manau, kad geriau maziau, bet skaniau wink.gif Kaip niekada supratau posakio "nesu toks turtingas, kad pirkciau sh..." prasme smile.gif

čia šitas posakis sakomas dėl kažkokiu tam tikru daiktu , kaip pvz pagailėjo tėtis pinigu ant duinės nusipirko pigia, o mama po to ji prakeikė ir po metu turėjo pirkti kita nes tos naijos duinės visi jungigliai sugebėjo išsilidyti blink.gif orkaitė po keliu kartu nebekepė doh.gif tai va ir pasakė nesu tokia turtinga kad kas metus pirkinėčiau nauja technika sumokėjau daugiau pinigu nusipirko geresne ir dabar džiaugiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2009 03 20, 19:20)
čia šitas posakis sakomas dėl kažkokiu tam tikru daiktu , kaip pvz pagailėjo tėtis pinigu ant duinės nusipirko pigia, o mama po to ji prakeikė ir po metu turėjo pirkti kita nes tos naijos duinės visi jungigliai sugebėjo išsilidyti  blink.gif  orkaitė po keliu kartu nebekepė  doh.gif  tai va ir pasakė nesu tokia turtinga kad kas metus pirkinėčiau nauja technika sumokėjau daugiau pinigu nusipirko geresne ir dabar džiaugiais  biggrin.gif

Skūpus visada moka du kartus mirksiukas.gif Ant tokių dalykų kaip buitinė technika, geriau netaupyti, mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 03 20, 16:39)
As desreles meciau pirkti, kai po nauju paemusi Rimi pakeli vakume desreliu pazvelgiau i 1kg kaina - ji buvo gal 24 Lt  doh.gif  doh.gif  Mano sunus desreles dedavo ant sumustiniu. Dabar perku kalakutienos file rukyta uz 16Lt/kg... Ir skaniau, ir skalsiau, ir pigiau smile.gif

tai va ir as kai pasiskaiciavau kg kaina, tai pradejau pirkt is Cestos ta rukyta vistos krutinele uz 12,99, arba fermentini suri dedam, irgi pigiau uz desreles. Desreliu nuperku 2-3 k. per menesi - padarau retsykiais hot dogu, nes dickis megsta arba jam i kokius makaronus ipjaustau. Tada pas mus buna "nesveiko maisto dienos" biggrin.gif

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 03 20, 17:52)
kur cia taip? bigsmile.gif
man "Fortuna" irgi skanu, dabar pasinesiau ant "Opera" wub.gif

Pilaitej, Vyduno g. mirksiukas.gif Nepaziurejau, ar ten vienos dienos akcija buvo, ar bus ir ilgiau, ryt galesiu uzmest aki ir parasyt (jie dirba ir sestadieniais, tik trumpai).
Man is saldainiu irgi Fortuna ir dar Pupa einami drinks_cheers.gif thumbup.gif

Siandien visai neblogai su pietum susisukau. Vakar nupirkau pas ukininkus kalakutienos sriubos rinkini (dabar gailiuosi, kad tik 1 pagriebiau), tai isviriau sian dideli puoda sriubos, kauliukus su mesa (jos ten visai normaliai like) apkepinau aliejuj + morku-poru-majonezo salotos. Viskas kainavo mazdaug 5,50 Lt (cia 4 asm. seimai, sriubos dar liko po lekste rytdienai). Seimyna lapnojo ir gyre, kad skaniai pavalge smile.gif Ryt pietums bus jo didenybe karpis su troskintom darzovem, vakarienei - zuviene ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 20 kovo 2009 - 19:38
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 20, 20:49)
Aga, reiktų ir man, nes galvoju prisidaryt koldūnų ir čeburekų ir užsišaldyt  ax.gif

Didelę mugės metu pirkau, kai buvo Kaziuko mirksiukas.gif Gal kur turguj ir būtų neįsivaizduoju g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 20, 21:36)

Man is saldainiu irgi Fortuna ir dar Pupa einami  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Man Pupa skanumėlis saldainiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2009 03 20, 18:48)
O kur yra pirkti šių formų?  4u.gif

Jeigu gerai supratau apie ką kalba eina tai aš ir maximoj tokių dalykų vidutinio dydžio koldūnams esu mačius ir kaina nesikandžioja ax.gif
Atsakyti
del tu formeliu koldunams, tai nepamenu, kur savaja pirkau (as didele turiu, kibinams naudoju), bet man atrodo, kazkada Seniuose maciau prie virtuves irankiu g.gif Turguj tikrai turetu but rolleyes.gif

Kazkaip dar galvojau apie visas tas akcijas atrakcijas ir man toks klausimelis kilo toms, kurios perkasi maista (ir ne tik) pagal susidaryta plana. Sakykit, kai buna kazkokios neblogos akcijos einamoms prekems, o jusu savaites ar menesio budzetas jau kaip ir isnaudotas, ar vistiek perkat akcijines prekes, ar laikotes susidaryto plano? ax.gif Idomu, kaip labiau apsimoka per ilgesni laika? g.gif As visad uzsiperku per akcijas siek tiek atsargu to, kas pastoviai naudojama (skalbimo milteliai, kava, cukrus, net mesa ar zuvis, kuria galima pasideti i saldikli), man atrodo, kad taip labiau apsimoka, nes tada kita menesi iseina maziau islaidu ir bendroj sumoj gaunasi siek tiek pigiau. Kaip jus darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 20, 20:02)
Kazkaip dar galvojau apie visas tas akcijas atrakcijas ir man toks klausimelis kilo toms, kurios perkasi maista (ir ne tik) pagal susidaryta plana. Sakykit, kai buna kazkokios neblogos akcijos einamoms prekems, o jusu savaites ar menesio budzetas jau kaip ir isnaudotas, ar vistiek perkat akcijines prekes, ar laikotes susidaryto plano?  ax.gif Idomu, kaip labiau apsimoka per ilgesni laika?  g.gif As visad uzsiperku per akcijas siek tiek atsargu to, kas pastoviai naudojama (skalbimo milteliai, kava, cukrus, net mesa ar zuvis, kuria galima pasideti i saldikli), man atrodo, kad taip labiau apsimoka, nes tada kita menesi iseina maziau islaidu ir bendroj sumoj gaunasi siek tiek pigiau. Kaip jus darot?  4u.gif

Anksčiau spjaudavau į akcijas, dabar jau ne - nekaupiu, bet ilgai negendančių prekių paimu ir į priekį.
Šiandien planavau paimt "Rimi" viščiuką akcijinį - būtų ir mėsos, ir sriubos, bet, aišku, jų nebuvo cool.gif "Magijos" šokoladinių sūrelių 3 už 2 kainą, beje, irgi nebuvo cool.gif
Atsakyti