QUOTE(Moteris @ 2009 03 20, 16:39)
As desreles meciau pirkti, kai po nauju paemusi Rimi pakeli vakume desreliu pazvelgiau i 1kg kaina - ji buvo gal 24 Lt
Mano sunus desreles dedavo ant sumustiniu. Dabar perku kalakutienos file rukyta uz 16Lt/kg... Ir skaniau, ir skalsiau, ir pigiau
tai va ir as kai pasiskaiciavau kg kaina, tai pradejau pirkt is Cestos ta rukyta vistos krutinele uz 12,99, arba fermentini suri dedam, irgi pigiau uz desreles. Desreliu nuperku 2-3 k. per menesi - padarau retsykiais hot dogu, nes dickis megsta arba jam i kokius makaronus ipjaustau. Tada pas mus buna "nesveiko maisto dienos"
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 03 20, 17:52)
kur cia taip?
man "Fortuna" irgi skanu, dabar pasinesiau ant "Opera"
Pilaitej, Vyduno g.
Nepaziurejau, ar ten vienos dienos akcija buvo, ar bus ir ilgiau, ryt galesiu uzmest aki ir parasyt (jie dirba ir sestadieniais, tik trumpai).
Man is saldainiu irgi Fortuna ir dar Pupa einami
Siandien visai neblogai su pietum susisukau. Vakar nupirkau pas ukininkus kalakutienos sriubos rinkini (dabar gailiuosi, kad tik 1 pagriebiau), tai isviriau sian dideli puoda sriubos, kauliukus su mesa (jos ten visai normaliai like) apkepinau aliejuj + morku-poru-majonezo salotos. Viskas kainavo mazdaug 5,50 Lt (cia 4 asm. seimai, sriubos dar liko po lekste rytdienai). Seimyna lapnojo ir gyre, kad skaniai pavalge
Ryt pietums bus jo didenybe karpis su troskintom darzovem, vakarienei - zuviene