Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 15:09)
Atradau kad saldainius "Kregzdute" valgyt pinigau nei sokoladus cool.gif

juos valgo tik konservatoriai
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 16:15)
Man patys neskaniausi saldainiai blush2.gif

del skonio nesigincysim biggrin.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 20, 16:16)
juos valgo tik konservatoriai

Ka jus siandien vartojot? rolleyes.gif
Atsakyti
kas konservatorių simbolis? kregždutė
tai negi jie "raudonąją aguoną" valgys

ir, nesakykit man jūs, aš čia viena smile.gif nesvarbu, kad du: "liūdnasis" ir "pelėnas"
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 20, 16:35)

ir, nesakykit man jūs, aš čia viena smile.gif nesvarbu, kad du: "liūdnasis" ir "pelėnas"

As kasdien turiu proga sitoj temoj tundra pasijust.Vakar del gyvunu prekiu parduotuves mano rajone,siandien nes menkai tesidomiu konservatoriais.

Dabar tikiu,kad jus viena.

Del maisto as kai daugiau miegu tai maziau valgau,figurai ir piniginei i nauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 14:57)
Viskam svaistau smile.gif bet tik supratau,kad daugelis cia maistui netaupo.

Taupo taupo, bet ne taip, kad nevalgysiu to, ano, dešimto, o žiūrim, kaip skaniai, sveikai, bet nebrangiai pasimaitinti.

QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 15:09)
Atradau kad saldainius "Kregzdute" valgyt pinigau nei sokoladus cool.gif

Nemėgstu šitų. Mano privaloma dozė - 25 gr juodo šokolado kas rytą darbe prie kavos. Daugiau ir nereikėtų, dažniausiai ir nevalgau, tik kartais sugriešiju kokiais gerais šokoladiniais saldainiais ax.gif
Atsakyti
Tai jus man parasykit pavadinima skaniu ir nebrangiu sokoladinius butinai saldainiu.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 20, 15:35)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siaip as manau, kad geriau maziau, bet skaniau wink.gif Kaip niekada supratau posakio "nesu toks turtingas, kad pirkciau sh..." prasme smile.gif O taupymas maistui - tai ne pirkimas pigiausio, bet ieskojimas, kur nupirkti ta pati pigiau, ko atsisakyti, ir zinoma, gaminti kuo daugiau namie smile.gif

Mane taupymas savotiskai veza - megstu gyvenime uzsibrezti tikslus ir ju siekti, o cia vienas is tikslu, azartas, isleisti maziau negu praeita menesi smile.gif Smagu, ir kad sunus itrauktas i ta procesa ir jam nebeatrodo, kad pinigai auga ant medziu, o saldytuva papildo kokia tai saldytuvu feja thumbup.gif
Bijau tik pasidaryti skrega smile.gif Ir kad taip nenutiktu vis padarau del kitu - pavaisinu kokia drauge kava, pridarau ir i darba nunesu misraines, ar nusiperku ka nors sau tiesiog dushiai smile.gif

Kalbejot apie tai, kad kazkas kazko nevalgo - turiu ta dziaugsmeli, sunus mano nevalgo jokiu darzoviu, tai skaniems ir pigiems troskiniams - atia.... Arba reikia isrinkti mesa is ten, o paciai valgyti tik darzoves smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 16:13)
Tai jus man parasykit pavadinima skaniu ir nebrangiu sokoladinius butinai saldainiu.

Skanus - labai salyginis dalykas smile.gif Jei tau skanus Kregzdute, tai ir valgyk i sveikata smile.gif Gi neturi valgyti to, kas skanu visam forumui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 03 20, 16:21)
Kalbejot apie tai, kad kazkas kazko nevalgo - turiu ta dziaugsmeli, sunus mano nevalgo jokiu darzoviu, tai skaniems ir pigiems troskiniams - atia.... Arba reikia isrinkti mesa is ten, o paciai valgyti tik darzoves smile.gif

pas mane tas pats, bet problemu nekyla, nes as troskiny labiau megstu butent darzoves su padazu, o mesos man gali ir nebuti, tai draugiskai su vaiku atsidalinam biggrin.gif Siaip tai labai dziaugiuosi, kad abu vaikai noriai valgo mesa, cia jau niekad nekilo minciu, kad reiktu pataupyt ir dazniau gamint is bulviu ar varskes. Va desreles tai stengiuosi pirkti kuo reciau, nes manau, kad sis maisto produktas - tai pinigai, ismesti i bala wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 20, 16:27)
Va desreles tai stengiuosi pirkti kuo reciau, nes manau, kad sis maisto produktas - tai pinigai, ismesti i bala wink.gif

As desreles meciau pirkti, kai po nauju paemusi Rimi pakeli vakume desreliu pazvelgiau i 1kg kaina - ji buvo gal 24 Lt doh.gif doh.gif Mano sunus desreles dedavo ant sumustiniu. Dabar perku kalakutienos file rukyta uz 16Lt/kg... Ir skaniau, ir skalsiau, ir pigiau smile.gif
Atsakyti
kalakuto file, be to, bent jau daugmaž kažkas panašaus į tikrą mėsą, o dešrelės ar virta dešra, tai ką aš žinau
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 18:13)

Tu turi galvoje būtent ne ledinukus/čiulpiamus/karamelinius saldainius?
Jei taip, tuomet gana apsimoka pirkti "Fortūną" - ji pakankamai lengva.

Bet, va, kadangi jie vafliniai, tai gal nesiskaito, kad šokoladiniai ax.gif
Šiaip pigu, bet man visiškai neskanu kokie rusiški (kirilica užrašyta ant popieriukų) būna saldainiai.
O apskritai labai patartina sekti akcijas, arba, pavyzdžiui, Vilniuje pirkti bazėse (kažkur ten Naugarduko gatvėje) - ten didmenine kaina, rodos, bet kiekis - 2 kg. būtent dėl kiekio gali ir neapsimokėti, nes kai turi daug, tai ir negaila valgyti - daugiau susivalgo.
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 20, 14:25)
nu va, pasigirsiu biskeli, siandien uzbegau i musu vietine labdaryte ir neblogai vaikams drabuziu (kelniu, dzinsu, dzemperiu) uzpirkau  ax.gif . Visos prekes po 1,99 (isskyrus striukes ir paltus) ir kas man patinka, kad vaikiski rubai ten buna labai geri, neretai ir visai nauju uztinku. Suaugusiems tai siaip sau pasirinkimas, sau nelabai ka randu, arba reikia tam daugiau laiko paskirt, o as vis patingiu wink.gif

kur cia taip? bigsmile.gif

QUOTE(ei tu @ 2009 03 20, 17:06)
Tu turi galvoje būtent ne ledinukus/čiulpiamus/karamelinius saldainius?
Jei taip, tuomet gana apsimoka pirkti "Fortūną" - ji pakankamai lengva.

man "Fortuna" irgi skanu, dabar pasinesiau ant "Opera" wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 20, 16:27)
Va desreles tai stengiuosi pirkti kuo reciau, nes manau, kad sis maisto produktas - tai pinigai, ismesti i bala wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaila_Vln: 20 kovo 2009 - 17:52