Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 14:52)
Jei as netaupanti,tik fiksuojanti islaidas kolkas maistui dienai isleidziu 12lt,o jus 10lt vienam zmogui per diena,tai kur taupymas? g.gif

12-10 =2 Lt x ~30 dienų = 60 Lt. Ne taupumas? Ar 60 Lt - ne pinigas?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 14:58)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 15:58)

Ikalbejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 14:57)
Viskam svaistau smile.gif bet tik supratau,kad daugelis cia maistui netaupo.

Tikrai taupau ir dar bandysiu spaust... Nemanau, kad 10 Lt dienai yra ne taupumas. ~ 3 valgymai ~ po 3 Lt - manau, kad nebrangu. O taupymas sveikatos sąskaita gali atsirūgt ne 10 Lt dienai ax.gif
Atsakyti
ačiū už paramą
koldūnus vis galvoju kada nors pagaminti, ale bet neprisiruošiu sad.gif
dėl koldūnų valgymo kasdien, čia ne išeitis, jis galėtų, tai ir valgytų kasdien, ot ir nieko jam, iš tų, kurie mėgsta du valgius mėgstamus valgyti

ai, kaip nors... jis irgi tipo taupo, ale nežinau... nežinau...
Atsakyti
Vakar MB su dukra buvo parduotuvėj ir praktiškai niekam išleido 40 lt doh.gif Aš jau bandžiau žiotis, bet jo pasakymas, negi per mėnesį negaliu sau leist nusipirkt saldainių ir sausainių greit mane pastatė į vietą blush2.gif
Atsakyti
supainiojau truputį, ne ten žinutę įkėliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 20 kovo 2009 - 15:06
QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 14:57)
Viskam svaistau smile.gif bet tik supratau,kad daugelis cia maistui netaupo.

yra būtinas maistas ir yra nebūtinas. čipsai, kolos, sūreliai eina į nebūtinų sąrašą. bet užraukus būtiną maistą greitai ta pati suma grįžtų per vaistus ir bliuletenį. ot tada 10 Lt dienai žmogui nebeatrodytų didelė suma cool.gif
Papildyta:
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 20, 15:04)
Vakar MB su dukra buvo parduotuvėj ir praktiškai niekam išleido 40 lt  doh.gif Aš jau bandžiau žiotis, bet jo pasakymas, negi per mėnesį negaliu sau leist nusipirkt saldainių ir sausainių greit mane pastatė į vietą  blush2.gif

paskui mėnesio gale apibendrink visus "ar aš sau negaliu leisti?" ir parodyk dar procentinę išraišką - irgi mygom pastatysi į vietą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 20, 16:07)
yra būtinas maistas ir yra nebūtinas. čipsai, kolos, sūreliai eina į nebūtinų sąrašą. bet užraukus būtiną maistą greitai ta pati suma grįžtų per vaistus ir bliuletenį. ot tada 10 Lt dienai žmogui nebeatrodytų didelė suma  cool.gif

As irgi visad laikiausi tos pacios nuomones.
Atradau kad saldainius "Kregzdute" valgyt pinigau nei sokoladus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 20, 15:07)
paskui mėnesio gale apibendrink visus "ar aš sau negaliu leisti?" ir parodyk dar procentinę išraišką - irgi mygom pastatysi į vietą  cool.gif

Tai, kad čia jo pirmas išėjimas į parduotuvę šį mėnesį ax.gif Ir jis tiems saldainiams ir sausainiams neišleido 10 lt. Tik tiek, jei būčiau ėjus aš, būčiau to nepirkus.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 20, 15:04)
Aš jau bandžiau žiotis, bet jo pasakymas, negi per mėnesį negaliu sau leist nusipirkt saldainių ir sausainių

Leisti galima, bet ir čia vietoj 40 Lt galima išleisti pvz. 20 Lt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 15:09)
Atradau kad saldainius "Kregzdute" valgyt pinigau nei sokoladus cool.gif

Man patys neskaniausi saldainiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 15:15)
Leisti galima, bet ir čia vietoj 40 Lt galima išleisti pvz. 20 Lt unsure.gif

Tai jis dar pirko duonos, koldūnų, sulčių vaikui...
Atsakyti