Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 03 20, 11:36)
Vakar ir aš Kauno Akropoly pakilojau tas lėkštes, dar buvau susigundžius pirkti, bet pagalvojau, kd ne pirmo būtinumo prekė ir nepirkau.

Aš tos pačios nuomonės kaip Miaška: skirstykit išlaidas taip, kaip Jums patogu ir nėra reikalo daryti taip, kaip čia forume kitos daro.

o tos lėkštės kartai ne tokios baltos baltos, primenančios stiklą? g.gif

aš tai kurį laiką vargau, kol susiskirsčiau patogiai išlaidas, nes vieną dieną vienaip atrodo, kitą kitaip, tai suprantu kitas, kurios blaškosi biggrin.gif

QUOTE(ei tu @ 2009 03 20, 13:32)
Dėl košių: mano nuomone, žmogus gali pradėti valgyti nemėgiamą maistą tada, kai pakeičia nuomonę apie jį.
Žinoma, patogiausia keisti savo nuomonę, bet įmanoma pakeisti ir kito.
Geriausias pavyzdys - aš pati: pieno negeriu nuo kūdikystės, o vienintelė priimtina košė būdavo manų kruopų (įskaitant į nepriimtinas bulvių  ax.gif ).
O dabar... kai pagalvoji... kiek daug gali duoti ryžto tikslo siekimas lotuliukas.gif
Na, taupymas man pamažu tampa gyvenimo būdas bei šioks toks sportinis interesas  lotuliukas.gif (bent jau maisto srityje).

Man įdomu dabar pasidarė  g.gif    O kaip elgiatės su taupymu šeimoje?
Ar taupote asmeniškai? Gal tik tėvai? O gal tai yra visos šeimos tikslas ir politika?

kažkaip atrodo, kad, jei vaikai būtų sužavėti taupymu, įmanoma, kad pradėtų kiek nors valgyti košes. O gal atsisakytų košių, bet geriau pamėgtų salotas...  ax.gif

man irgi taupymas dabar kaip sportas biggrin.gif
o maisto mėgimas tai keičiasi su amžium - kuo vyresnis, tuo mažiau išrankus tampi. na, bent jau aš pati. ir varškę tam tikromis formomis, ir silkę, ir net razinas praėjau valgyti hihihi.gif
Atsakyti
buitiniai chemijai akcija, o gal zinot milteliai i tai ieina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 20, 13:42)
ai, man viskas dzin
palikau pietus, o jis vis tiek koldūnus valgo
einu, nusišausiu sad.gif

diedą keisk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 20, 13:49)
diedą keisk  bigsmile.gif

angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 20, 14:49)
buitiniai chemijai akcija, o gal zinot milteliai i tai ieina? 4u.gif

turi ieiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 20, 13:32)
Na, taupymas man pamažu tampa gyvenimo būdas bei šioks toks sportinis interesas  lotuliukas.gif (bent jau maisto srityje).

Aš irgi pagavau azartą; savotiškai net patinka mąstyti, kaip iš nupirktų paprastų produktų pagaminti kiek galima įvairesnių patiekalų ir kad ne vienam pavalgumui būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 20, 14:50)

nekeisk, geras jis pas tave ax.gif tik diedams buna, kad stogas nuo taupymo pavaziuoja smile.gif geriau pagirk, kad alkanas nesedi ir pats savimi pasirupina. Siaip manau jam lengviau butu taupyti ir ta ideja namuose palaikyti, jei butu konkretus tikslas 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti o maxsimoj kur yra buitiniai chemijai nuolaida, ar galioja milteliams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 20, 15:05)
norejau paklausti o maxsimoj kur yra buitiniai chemijai nuolaida, ar galioja milteliams? 4u.gif

Galioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 12:25)
Ooo dar viena idėja thumbup.gif Čia ta prasme grikiai ir avižinė košė be pieno g.gif

Ne tik gali būti perlinė košė, miežių košė ir jeigu jos verdamos vandenyje tai galima kaip sakiau įpjaustyti verdant ir mėsytės, ir daržovių įdėti, o jeigu pilu pieno tai jau tada nieko nededu tik sviesto mirksiukas.gif O tarkim jeigu išverdat košę be priedų ir tiesiog lieka ji ar nesusivalgo galit blynukų iškepti, aš taip vakar padariau su ryžių koše, vaikui labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
o tai smagu begu pirkti... aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 20, 13:22)
Vat šito prisibijau: nežinia kuo tie citrusai apdoroti, nupurkšti, kažkaip nesiryžtu tų žievelių naudoti... unsure.gif

Aš tai naudoju tačiau prieš tai gerai kempine nušveičiu po tekančiu vandeniu rolleyes.gif visur yra tos chemijos dabar
Atsakyti