QUOTE(dirty_kiss @ 2009 03 20, 11:36)
Vakar ir aš Kauno Akropoly pakilojau tas lėkštes, dar buvau susigundžius pirkti, bet pagalvojau, kd ne pirmo būtinumo prekė ir nepirkau.
Aš tos pačios nuomonės kaip Miaška: skirstykit išlaidas taip, kaip Jums patogu ir nėra reikalo daryti taip, kaip čia forume kitos daro.
Aš tos pačios nuomonės kaip Miaška: skirstykit išlaidas taip, kaip Jums patogu ir nėra reikalo daryti taip, kaip čia forume kitos daro.
o tos lėkštės kartai ne tokios baltos baltos, primenančios stiklą?
aš tai kurį laiką vargau, kol susiskirsčiau patogiai išlaidas, nes vieną dieną vienaip atrodo, kitą kitaip, tai suprantu kitas, kurios blaškosi
QUOTE(ei tu @ 2009 03 20, 13:32)
Dėl košių: mano nuomone, žmogus gali pradėti valgyti nemėgiamą maistą tada, kai pakeičia nuomonę apie jį.
Žinoma, patogiausia keisti savo nuomonę, bet įmanoma pakeisti ir kito.
Geriausias pavyzdys - aš pati: pieno negeriu nuo kūdikystės, o vienintelė priimtina košė būdavo manų kruopų (įskaitant į nepriimtinas bulvių ).
O dabar... kai pagalvoji... kiek daug gali duoti ryžto tikslo siekimas
Na, taupymas man pamažu tampa gyvenimo būdas bei šioks toks sportinis interesas (bent jau maisto srityje).
Man įdomu dabar pasidarė O kaip elgiatės su taupymu šeimoje?
Ar taupote asmeniškai? Gal tik tėvai? O gal tai yra visos šeimos tikslas ir politika?
kažkaip atrodo, kad, jei vaikai būtų sužavėti taupymu, įmanoma, kad pradėtų kiek nors valgyti košes. O gal atsisakytų košių, bet geriau pamėgtų salotas...
Žinoma, patogiausia keisti savo nuomonę, bet įmanoma pakeisti ir kito.
Geriausias pavyzdys - aš pati: pieno negeriu nuo kūdikystės, o vienintelė priimtina košė būdavo manų kruopų (įskaitant į nepriimtinas bulvių ).
O dabar... kai pagalvoji... kiek daug gali duoti ryžto tikslo siekimas
Na, taupymas man pamažu tampa gyvenimo būdas bei šioks toks sportinis interesas (bent jau maisto srityje).
Man įdomu dabar pasidarė O kaip elgiatės su taupymu šeimoje?
Ar taupote asmeniškai? Gal tik tėvai? O gal tai yra visos šeimos tikslas ir politika?
kažkaip atrodo, kad, jei vaikai būtų sužavėti taupymu, įmanoma, kad pradėtų kiek nors valgyti košes. O gal atsisakytų košių, bet geriau pamėgtų salotas...
man irgi taupymas dabar kaip sportas
o maisto mėgimas tai keičiasi su amžium - kuo vyresnis, tuo mažiau išrankus tampi. na, bent jau aš pati. ir varškę tam tikromis formomis, ir silkę, ir net razinas praėjau valgyti