Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(sause @ 2009 03 20, 00:02)
O gal aš nežinau....gal tikrai reikia skirstyti smulkiai  g.gif

Jei tau patogu taip, kaip rašai - nebūtina derintis prie kitų mirksiukas.gif
Pvz., aš neskirstau smulkiau maisto produktų, nors buvau pradėjusi smulkinti - nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 22:48)
Nusipirkau Maximoj kelias lėkštes - 40% nuolaida. Senokai vis turguje tokių dairiausi, bet kad vis pobjaurės, o čia ir dailios, ir pigiai gavosi...

ir as pirkau leksciu, tik pasirinkimas musu vietinej maximytej skurdokas, tai tik i komplekta papildymui tokiu paciu uzpirkau. Idomu, kaip didziosiose maximose asortimentas Luminarco? g.gif

del kosiu, tai daugybe skaninimo budu isbandziau - naudos mazai wink.gif. Didysis dar manu saldzia su cinamonu kartais suvalgo, o mazasis tai praktiskai jokiu nebepripazista. Ir siaip kuo toliau, tuo sunkiau sumastyt, ka pagamint, kad visu skoniams itiktu, o gamint kiekvienam atskirai tai irgi uzknisa ir kainuoja kas be ko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 20, 00:33)
Ir siaip kuo toliau, tuo sunkiau sumastyt, ka pagamint, kad visu skoniams itiktu, o gamint kiekvienam atskirai tai irgi uzknisa ir kainuoja kas be ko  blush2.gif

Tos pačios problemos biggrin.gif
Kartais supykstu ir padarau puodą plovo, puikiai žinodama, kad mano didžioji jo beveik nepalies. Bet aš pati labai mėgstu, be to - galiu kelias dienas neštis darban. Dažniau vis tik derinuosi prie išrankiosios - ir taip kūda, tai žiūriu, kad nors kartais žmoniškai pavalgytų...
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2009 03 19, 23:26)
tik va dar ši mėnesi išskiriau ir gėlias bei ju priežiūra  blush2.gif

aš tokius dalykus kaip trąšos, žemės traukiu į skiltį "Namų apyvokos reikmenys", nes juos perku retai ir nėra reikalo atskirai išskirti. o gėles dėčiau prie skilties "Daiktai namams", nes čia rašau visus ilgalaikius daiktus, skirtus namams ax.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 03 20, 00:42)
Kartais supykstu ir padarau puodą plovo, puikiai žinodama, kad mano didžioji jo beveik nepalies. Bet aš pati labai mėgstu, be to - galiu kelias dienas neštis darban. Dažniau vis tik derinuosi prie išrankiosios - ir taip kūda, tai žiūriu, kad nors kartais žmoniškai pavalgytų...

aš irgi būdavau išranki ir užknisdavau savo mamą blush2.gif bet jai visada sakydavau, kad dėl to nesuktų galvos, nes tada pati pasidarydavau valgyti. na mane anksti mama prie puodų pratino ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na ką, aš iš Maximos biggrin.gif Karpius akcijinius pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 20, 02:42)
Tos pačios problemos biggrin.gif

Kadangi jūsų jau didelė mergina, tai tegul pati pasidaro valgyti, ir jūsų taip neapsunkins ir išmoks gaminti bigsmile.gif Gerai, kad aš mamai tokių problemų nesudarydavau viską mėgdavau, o ir mano šeimyna ką padarau tą ir valgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 03 19, 22:49)
Į grikius, avižines įpjaustyti dešrelių ar dešrytės, ar dar ką mėgsta.

Čia suintrigavot - nebuvau apie tai pagalvojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 03 20, 09:20)
Kadangi jūsų jau didelė mergina, tai tegul pati pasidaro valgyti, ir jūsų taip neapsunkins ir išmoks gaminti  bigsmile.gif Gerai, kad aš mamai tokių problemų nesudarydavau viską mėgdavau, o ir mano šeimyna ką padarau tą ir valgo  ax.gif

Teoriškai - taip, didelė, tuoj 17-ka, bet buityje ji visiškas kūdikis, skirtingai nuo jaunesnės sesės. Suprantu, kad ne visiems skirta mėgti ir mokėti gaminti maistą, todėl labiau ir palepinu, juolab, jai reikia normaliai valgyt, nes turi ir sveikatos problemų... Na, kažkada vis tiek užaugs biggrin.gif Pati vaikystėje buvau labai išranki, geriau nevalgydavau nieko, jei nepatikdavo, tai dukrą suprantu biggrin.gif

Beje, avižinių dribsnių košę gardinu džiovintais vaisiais - man patinka, mažoji irgi kartais valgo tokį variantą.

Ryt šeštadienis - turgaus diena. Parsinešiu daaaug obuolių, pirksiu kiaušinių, kažką mėsiško...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 11:39)
Čia suintrigavot - nebuvau apie tai pagalvojus ax.gif

Skanu, kartais pakepintų morkų įdedu čia aišku, jeigu į košę pieno nepilu mirksiukas.gif Be to dar yra bulvių košė, o jau ją turėtų manau visi vaikai mėgti g.gif Pati užsimaniau su raugintu agurkėliu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 03 20, 10:10)
Skanu, kartais pakepintų morkų įdedu čia aišku, jeigu į košę pieno nepilu  mirksiukas.gif

Ooo dar viena idėja thumbup.gif Čia ta prasme grikiai ir avižinė košė be pieno g.gif
Atsakyti
ai, man neviltis
maniškis kažkaip pasipiktino prieš kelias dienas, kad gaminu maistą jo neatsiklausdama ir jam tos mano troškintos daržovės, košės ir t.t. doh.gif
tai žinokit, įsiutau. man ką, meniu pateikti kievieną savaitę? kad patvirtintų?
plius, kelis kartus suruošiau lauknešėlį, kad darbe pavalgytų, tai ne tik nevalgo, bet ir mieste pietauja, o juk dėl taupumo
pavalgo kaviėnje, grįžęs sušveičia ir lauknešėlį
kažkodėl aš nepietauju mieste, nes taupau, o jam mat va atsijungit nuo darbo reikia sad.gif o man tipo nereikia, ai, pribujojau čia, sorry už OT
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 20, 10:25)
Ooo dar viena idėja thumbup.gif Čia ta prasme grikiai ir avižinė košė be pieno g.gif

aš tai morkų į grikius patarkuotų dedu, net nekepinu. darau tokį troškinuką orkaitėj su mėsa, tai skaniai gaunasi, nors elementarybė visiška smile.gif
Atsakyti