QUOTE(Will @ 2009 03 19, 15:33)
O dar praktinis patarimas- jei ilgai verdančias kruopas (pvz grikius, kukurūzus) prieš tai pamirkysite (galima ir per naktį), tai vėliau užteks tik užvirinti ir košė bus gatava
O su grikiais aš atvirkščiai darau tik užverdu į vandenį su pienu bei druska ar cukrumi, kaip kam ir uždengus puodą susuku į rankšluostį ir po pagalvę. Po valandėlės galima skanauti
O proporcijos porcijai-puodelis pieno+vandens ir 5šaukštai grikiu, . (čia jei tik košę valgant, o jei naudoti prie mėsos ir pan. to kiekio grikiu, 2asm. užtektu,)
Dažnai neįvertiname to, kokią galią turi prisilietimas, šypsena, malonus žodis, sugebėjimas išklausyti, rūpestis, ar nuoširdus komplimentas - visa tai gali pakeisti mūsų gyvenimus. (Leo Buscaglia)