Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 17:10)
Vilniuj žinau tik vieną tašką - Karoliniškėse "Kaivanos" gyvūnų prekių parduotuvė.
Papildyta:

Jeckau,nu tundru tundra pasijauciau,nes nezinau kur mano rajone "Kainava".Gal prie "vaivorykstes" ten kur Rimi?
Poto kai Karoliniskese panaikino Kika as vazineju i Virsuliskes kato apipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 19, 16:19)
Jeckau,nu tundru tundra pasijauciau,nes nezinau kur mano rajone "Kainava".Gal prie "vaivorykstes" ten kur Rimi?

Pastarąjį kartą, kai buvau - buvo ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 19, 16:19)

Tikrai taip - į kiemą šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 17:26)
Pastarąjį kartą, kai buvau - buvo ten biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 17:34)
Tikrai taip - į kiemą šiek tiek smile.gif

Aciu,zinau as ta pastata,ten i pasta vaziuoju.Ir siaip siame rajone augus,geda,kad nezinau blush-anim-cl.gif
Einu su savo katinu is offtopic 4u.gif
Atsakyti
Buvau jus pametusi, tai va vel susiradau jus karsta.gif
einu skaityti ka priraset smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 19, 17:09)
blogiausiu atveju, katiną bus galima suvalgyti  ax.gif

Prajuokinot ,tai super biggrin.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 15:26)
info i tema - gyvunu prekes turguje daug pigiau , turiu omeny, kad uzdaras WC katinams sake kainuos 60 litu, kai kikoj uz 160 maciua  ax.gif

As Panevezio turguj WC uzdara su filtrais pirkau uz 45 lt. ir dar dovanu maisiuka vitaminu dave(tipo nusiderejau dar) smile.gif
Paziurejus kiek KIKOJ, tai plaukai siausias blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beuodege: 19 kovo 2009 - 18:42
QUOTE(Will @ 2009 03 19, 15:33)
O dar praktinis patarimas- jei ilgai verdančias kruopas (pvz grikius, kukurūzus) prieš tai pamirkysite (galima ir per naktį), tai vėliau užteks tik užvirinti ir košė bus gatava  ax.gif 

O su grikiais aš atvirkščiai darau tik užverdu į vandenį su pienu bei druska ar cukrumi, kaip kam ir uždengus puodą susuku į rankšluostį ir po pagalvę. Po valandėlės galima skanauti mirksiukas.gif O proporcijos porcijai-puodelis pieno+vandens ir 5šaukštai grikiu, . (čia jei tik košę valgant, o jei naudoti prie mėsos ir pan. to kiekio grikiu, 2asm. užtektu,)
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 15:40)
Man košė turi būt 100 % pieniška ax.gif

Tada virinam grikius piene, be lašo vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 17:44)
EMP Recycling skelbia pavasarinę akciją - nuolaida senos buitinės technikos ir kitų griozdų išvežimui. Ką tik susitariau, išveš mano seną viryklę už 30 Lt, o tai stovi koridoriuje dar nuo Kalėdų... doh.gif
Tiesa, kai buvo nemokamai, tekdavo jų laukti po 3 sav., o dabar atvažiuos rytoj thumbup.gif

nu mum pernai nemokamai isveze dar ieskojo kai pirma karta niekas duru neatidare.
Atsakyti
emp pernai dar kažkurį laiką vežiojo nemokamai, paskui apmokestino 50 lt blink.gif doh.gif
pikčiausia, kad tada jie teisinosi sunaudoję visus perdirbimo atliekų paraimai skirtus metų pinigus, be va nauji metai, ir, aišku, vis tiek viskas mokamai, bet tikriausiai klientų sumažėjo, kad iki 30 lt numušė...
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 19, 21:30)
emp pernai dar kažkurį laiką vežiojo nemokamai, paskui apmokestino 50 lt  blink.gif  doh.gif
pikčiausia, kad tada jie teisinosi sunaudoję visus perdirbimo atliekų paraimai skirtus metų pinigus, be va nauji metai, ir, aišku, vis tiek viskas mokamai, bet tikriausiai klientų sumažėjo, kad iki 30 lt numušė...

vat kaip g.gif mum dar nuolaidu kuponiuka beko technikai dave.
Atsakyti