Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 15:44)
EMP Recycling skelbia pavasarinę akciją - nuolaida senos buitinės technikos ir kitų griozdų išvežimui. Ką tik susitariau, išveš mano seną viryklę už 30 Lt, o tai stovi koridoriuje dar nuo Kalėdų... doh.gif
Tiesa, kai buvo nemokamai, tekdavo jų laukti po 3 sav., o dabar atvažiuos rytoj thumbup.gif

Nusipirkau šaldytuvą, senuku reikės atsikratyt, bet gal bandysiu vež į tuos konteinerius, kur nemokamai galima palikt.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 15:47)
Nusipirkau šaldytuvą, senuku reikės atsikratyt, bet gal bandysiu vež į tuos konteinerius, kur nemokamai galima palikt.

Tai yra ir EMP aikštelės, kur nemokamai priduot galima, bet aš neturiu kuo nuvežt - ant dviračio negabensiu juk viryklės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 15:25)
Na taip, ir mes su savo ~10 Lt žmogui neatsisakom jogurtų kasryt (čia aš ir mažoji), vyresnioji vartoja tik pieną su dribsniais, abi dukros verdasi kakavą su pienu - nes kokią nesquick, o normalią, beje, ji visai pigi thumbup.gif
Sumuštinius valgau vakarienei, kai radau pigaus skanaus sūrio tiekėją - tai su sūriu, o šiaip kas 2 sav. maždaug nusiperku turguje kokios skanios dešros, sumoku 7-10 Lt, valgau 2 savaites. Vaikai nemėgsta, tai ilgam man vienai.
Su mano dviem kacais maistas išeina apie 52 Lt/mėn, žvyras - apie 16 Lt mėn. Čia abiems. Tiesa, prieš savaitę priglaudėm trečią, tai bus nauji skaičiukai... Čia toks truputį antitaupymas gavosi, kažkas "sutaupė" - išmetė katę lauk, na o mes parsinešėm.

o kaip kakavą jos verda? blush2.gif

aš gyvūnų laikyti nenoriu, bet kadangi pasitaiko neatsakingų žmonių, tai savo 2 proc. šiemet pervedžiau pifas.lt ir visus agituoju tą daryt blush2.gif

QUOTE(Will @ 2009 03 19, 15:33)
oho  blink.gif
šiaip pieną geriau virti trumpai (2-3 minutes), todėl geriausia košę virti vandenyje ir tik prieš pabaigą įpilti pieno  ax.gif
O dar praktinis patarimas- jei ilgai verdančias kruopas (pvz grikius, kukurūzus) prieš tai pamirkysite (galima ir per naktį), tai vėliau užteks tik užvirinti ir košė bus gatava  ax.gif  Praktiška ne tik laiko taupymo sumetimais, bet ir elektros ar dujų  ax.gif

g.gif na mes verdam visada tą pačią 1 min. avižinę košę. pienas užverda, tada sudedu košę ir paverdu 1 min. ar čia labai jau nieko iš to pieno nebelieka? unsure.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2009 03 19, 15:43)
Krazante tokia upe lyg ir.

io, Jonaitienė (dabar Blažytė) ją išgarsino
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 15:51)
o kaip kakavą jos verda?  blush2.gif

aš gyvūnų laikyti nenoriu, bet kadangi pasitaiko neatsakingų žmonių, tai savo 2 proc. šiemet pervedžiau pifas.lt ir visus agituoju tą daryt  blush2.gif

Taip pat, kaip aš vaikystėje: užverda pieno puodelį, ir užpila juomi maždaug pusantro šaukštelio kakavos miltelių ir panašiai tiek cukraus. Gerai išmaišo ir pasigardžiuodamos geria biggrin.gif

Šaunuolė, kad padedi gyvūnams 4u.gif Aš irgi pernai savo 2% jiems pervedžiau, šįmet darysiu tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 15:44)
EMP Recycling skelbia pavasarinę akciją - nuolaida senos buitinės technikos ir kitų griozdų išvežimui. Ką tik susitariau, išveš mano seną viryklę už 30 Lt, o tai stovi koridoriuje dar nuo Kalėdų... doh.gif
Tiesa, kai buvo nemokamai, tekdavo jų laukti po 3 sav., o dabar atvažiuos rytoj thumbup.gif

oho unsure.gif
mes pernai vežėm du kartus, tai abu kartus atvažiavo kitą dieną po užsakymo thumbup.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 15:51)
g.gif  na mes verdam visada tą pačią 1 min. avižinę košę. pienas užverda, tada sudedu košę ir paverdu 1 min. ar čia labai jau nieko iš to pieno nebelieka?  unsure.gif

aa, tai lieka, maniau , kad paprastą košę verdat, jei visą pakelį pieno sunaudojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 19, 15:59)
oho  unsure.gif
mes pernai vežėm du kartus, tai abu kartus atvažiavo kitą dieną po užsakymo  thumbup.gif
aa, tai lieka, maniau , kad paprastą košę verdat, jei visą pakelį pieno sunaudojat  4u.gif

pieno išeina 3 puodeliai, dar į kavą ir lieka dar vienai kavai iš litro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 16:40)
Pirkdavau "Orijen", bet jis labai riebus; dabar perėjau prie "Acanos".

Net negirdejus tokiu blush2.gif Kur perkat?Jei turguj tai kuriame?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 15:55)
Taip pat, kaip aš vaikystėje: užverda pieno puodelį, ir užpila juomi maždaug pusantro šaukštelio kakavos miltelių ir panašiai tiek cukraus. Gerai išmaišo ir pasigardžiuodamos geria biggrin.gif

Ir aš panašiai - kakavos miltelius su trupučiu cukraus išmaišau su nedideliu kiekiu pieno, supilu į beveik užvirusį pieną ir užverdu - skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 19, 16:05)
Net negirdejus tokiu blush2.gif Kur perkat?Jei turguj tai  kuriame?

Aš šituos pirkdavau Kaivanoj, tik mano katinams netiko.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 17:07)
Ir aš panašiai - kakavos miltelius su trupučiu cukraus išmaišau su nedideliu kiekiu pieno, supilu į beveik užvirusį pieną ir užverdu - skanumėlis thumbup.gif

Kalorijų bomba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 19, 16:05)
Net negirdejus tokiu blush2.gif Kur perkat?Jei turguj tai  kuriame?

Vilniuj žinau tik vieną tašką - Karoliniškėse "Kaivanos" gyvūnų prekių parduotuvė.
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 19, 16:08)
Kalorijų bomba  unsure.gif

Bomba, bet retkarčiais galima ir prisisprogt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 19, 16:08)
Kalorijų bomba  unsure.gif

Mums distrofikėms jokios kalorijos nebaisios lotuliukas.gif
Atsakyti