QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 15:28)
o mes tai kas rytą sumuštinius abu lapnojam
kątik suskaičiavau, kad vieno sumuštinio savaikaina išeina apie 1 Lt
bet košės virimo savikaina tai irgi ne ką mažiau, nes mum sueina beveik visas pakelis pieno, kadangi dar ir kavą geriam kartu. čia savaitgaliniai pusryčiai.
kątik suskaičiavau, kad vieno sumuštinio savaikaina išeina apie 1 Lt
bet košės virimo savikaina tai irgi ne ką mažiau, nes mum sueina beveik visas pakelis pieno, kadangi dar ir kavą geriam kartu. čia savaitgaliniai pusryčiai.
Reik mest tą kvailą įprotį valgyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 19, 16:09)
blogiausiu atveju, katiną bus galima suvalgyti
Čia įžvelgčiau kerštą
QUOTE(milaaa @ 2009 03 19, 16:10)
o vaikus i krazante
Kas tas yr?
QUOTE(milaaa @ 2009 03 19, 16:11)
jei protingai gaminti ir pedsaku neliks
QUOTE(Miaška @ 2009 03 19, 16:25)
Tiesa, prieš savaitę priglaudėm trečią, tai bus nauji skaičiukai... Čia toks truputį antitaupymas gavosi, kažkas "sutaupė" - išmetė katę lauk, na o mes parsinešėm.
Kokia tu šaunuolė , yra dar gerų žmonių ''ant svieto''
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 16:26)
info i tema - gyvunu prekes turguje daug pigiau , turiu omeny, kad uzdaras WC katinams sake kainuos 60 litu, kai kikoj uz 160 maciua
RC didelį pakį 4 kg- 58 lt mokėjau
QUOTE(ei tu @ 2009 03 19, 15:05)
Turiu šunį tai jis taupus per visą pilvą - brangaus sauso maisto neėda - badaudavo kai brangų maistą pasigerindami pirkom. Dabar perkam "Kėgrus" tai 3kg pakas mėnesiui 10.89 + pora kartų p[er mėnesį šunų sausainiai 100gr 2,11lt, bei duodam maisto, kas lieka nuo mūsų arba palepinimui. Bendroj sumoj gaunasi apie 15lt mėnesiui. Chamiakas dar narvely gyvena bet jam pakelis maisto gana ilgam, nes daržovytės, vaisių kokių duodam tai šitoj vietoj net neskaičiuoju.
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 19, 15:09)
Prajuokinai
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 15:10)
o kam - irgi suvalgyti
QUOTE(milaaa @ 2009 03 19, 15:11)
Kanibalizmu kvepia
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 14:28)
oho
šiaip pieną geriau virti trumpai (2-3 minutes), todėl geriausia košę virti vandenyje ir tik prieš pabaigą įpilti pieno
O dar praktinis patarimas- jei ilgai verdančias kruopas (pvz grikius, kukurūzus) prieš tai pamirkysite (galima ir per naktį), tai vėliau užteks tik užvirinti ir košė bus gatava Praktiška ne tik laiko taupymo sumetimais, bet ir elektros ar dujų
QUOTE(Will @ 2009 03 19, 16:33)
oho
šiaip pieną geriau virti trumpai (2-3 minutes), todėl geriausia košę virti vandenyje ir tik prieš pabaigą įpilti pieno
O dar praktinis patarimas- jei ilgai verdančias kruopas (pvz grikius, kukurūzus) prieš tai pamirkysite (galima ir per naktį), tai vėliau užteks tik užvirinti ir košė bus gatava Praktiška ne tik laiko taupymo sumetimais, bet ir elektros ar dujų
Agam, visada tep darau
Sveikos taupuoles
Man iseina apie 12lt/dienai.
Gal atskleisi koki perki?Saviskiui perku royal cannin kelias rusis ir viena proplano toleruoja,o siaip gali 3 dienas but needes jei neskanus maistas idetas
Panoramoj atidare parduotuve,kur visokiausiu nematytu maisteliu yra,varysiu prekintis.
Kikoj pirkau uz 110 ir iki siol jis yra.Beje neseniai suzinojau kad uzdaro wc kempineles galima skalbt
QUOTE(Sophi @ 2009 03 18, 23:06)
Noriu paklaust tų, kurios jau turi buhalterijos vedimo patirties. Kiek jums vidutiniškai dienos maistas išeina 1 žmogui, įskaičiuojant pusryčius, pietus ir vakarienę?
Man iseina apie 12lt/dienai.
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 16:14)
Yra gražuolė, bet ekonomiška Perku kokybišką (brangų) ėdalą ir gerą ekonomišką (irgi brangų) kraiką ir keista, bet daug neišeina. Tiksliai neskaičiavau dar, bet dienos išlaidos jai ~ 1 Lt.
Papildyta:
Prie mano ausų prašyčiau apie katinus "albo" gerai, "albo" nieko
Papildyta:
Prie mano ausų prašyčiau apie katinus "albo" gerai, "albo" nieko
Gal atskleisi koki perki?Saviskiui perku royal cannin kelias rusis ir viena proplano toleruoja,o siaip gali 3 dienas but needes jei neskanus maistas idetas
Panoramoj atidare parduotuve,kur visokiausiu nematytu maisteliu yra,varysiu prekintis.
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 16:26)
info i tema - gyvunu prekes turguje daug pigiau , turiu omeny, kad uzdaras WC katinams sake kainuos 60 litu, kai kikoj uz 160 maciua
Kikoj pirkau uz 110 ir iki siol jis yra.Beje neseniai suzinojau kad uzdaro wc kempineles galima skalbt
QUOTE(Will @ 2009 03 19, 15:33)
oho
Man košė turi būt 100 % pieniška
QUOTE(Malena @ 2009 03 19, 15:35)
Pirkdavau "Orijen", bet jis labai riebus; dabar perėjau prie "Acanos".
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 15:10)
o kam - irgi suvalgyti
QUOTE(milaaa @ 2009 03 19, 15:11)
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 15:15)
is mano kates iseitu laaabai geras kepsniukas katinas tai gal kietokas butu - labai jau raumenis treniruoja
jau čia tai pavarėt
QUOTE(liepsnele @ 2005 04 05, 08:35)
Man labai faina, kai akcijos Maximoj būna, tokios saldžios vynuogės už 5,99 pasitaiko .
Na, as vynuoges be seklu visada perku Urmo bazeje. Kaina apie 5 lt. uz kilograma, bet tikrai skanios Priekaistu neturiu. O Maximoj tai ne karta buvo taip, kad perki vynuoges be seklu, o namie pamatai, kad su seklom (ir dar kiek)
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 15:40)
Man košė turi būt 100 % pieniška
dėl skonio nesiginčijama Aš anksčiau irgi taip maniau, bet kai pradėjau virti košes vaikui ir pasidomėjau, tai pasirodė, kad pieno negalima ilgai virti (na, čia dėl sveikos mitybos )
EMP Recycling skelbia pavasarinę akciją - nuolaida senos buitinės technikos ir kitų griozdų išvežimui. Ką tik susitariau, išveš mano seną viryklę už 30 Lt, o tai stovi koridoriuje dar nuo Kalėdų...
Tiesa, kai buvo nemokamai, tekdavo jų laukti po 3 sav., o dabar atvažiuos rytoj
Tiesa, kai buvo nemokamai, tekdavo jų laukti po 3 sav., o dabar atvažiuos rytoj