Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 16:58)
Be pieno produktų neįsivaizduoju gyvenimo. Jogurtas labai gerai sueina pusryčiams ir pietums nešuosi su dribsniais pasimaišyt. Grietinė irgi einamas produktas, be to, kacės delikatesas, ne kasdien, žinoma blush2.gif
Įv. košės ir kruopų sriubos irgi  thumbup.gif

ai, tai dar ir katė yra?
Va, su gyvūnais tai daug išeina.. doh.gif Bent man taip atrodo..
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 19, 15:05)
ai, tai dar ir katė yra?
Va, su gyvūnais tai daug išeina..  doh.gif  Bent man taip atrodo..

nujaučiu, kad tuoj pasieksim bendrą išvadą, jog apskritai gyvent yra brungu biggrin.gif

juk gyvūnus ir panašius dalyksu žmonės patys renkasi, tai jų gyvenimo būdas, todėl sakyti, kad gyvūnams daug išeina, mano manymu, yra tas pats, kas sakyti, kad auginti 2 vaikus yra brangiau nei 1. na tiesiog šioje vietoje materialinis motyvas truputį iškreipia esmę ax.gif
Atsakyti
blogiausiu atveju, katiną bus galima suvalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 19, 16:05)
ai, tai dar ir katė yra?

siais metais isleidau 272 ir dar yra maisto menesiui ir kraiko trim savaitem ax.gif tai praktiskai gaunasi tie 272 3,5 menesio arba 78 litai/menesiui. aisku, pridejus skiepus ir t.t., mano du katinai man kainuoja kiekvienas po 50 litu per menesi mazdaug ax.gif
sakyciau nedaug ax.gif
Atsakyti
o vaikus i krazante blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 03 19, 16:10)
o vaikus i krazante blink.gif

o kam - irgi suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
jei protingai gaminti ir pedsaku neliks bigsmile.gif
Atsakyti
ai, tai dar ir katė yra?

Yra gražuolė, bet ekonomiška ax.gif Perku kokybišką (brangų) ėdalą ir gerą ekonomišką (irgi brangų) kraiką ir keista, bet daug neišeina. Tiksliai neskaičiavau dar, bet dienos išlaidos jai ~ 1 Lt.
Papildyta:
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 19, 15:09)
blogiausiu atveju, katiną bus galima suvalgyti  ax.gif

Prie mano ausų prašyčiau apie katinus "albo" gerai, "albo" nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 16:14)
Prie mano ausų prašyčiau apie katinus "albo" gerai, "albo" nieko blush2.gif

is mano kates iseitu laaabai geras kepsniukas biggrin.gif lotuliukas.gif katinas tai gal kietokas butu - labai jau raumenis treniruoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuoj kelsimes i kulinarijos skyreli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 15:15)
is mano kates iseitu laaabai geras kepsniukas  biggrin.gif  lotuliukas.gif  katinas tai gal kietokas butu - labai jau raumenis treniruoja  lotuliukas.gif

Manoji, kai pradeda treniruotis apie 12 val. nakties tai nežinai nė ko griebtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 14:58)
Be pieno produktų neįsivaizduoju gyvenimo. Jogurtas labai gerai sueina pusryčiams ir pietums nešuosi su dribsniais pasimaišyt. Grietinė irgi einamas produktas, be to, kacės delikatesas, ne kasdien, žinoma blush2.gif

Na taip, ir mes su savo ~10 Lt žmogui neatsisakom jogurtų kasryt (čia aš ir mažoji), vyresnioji vartoja tik pieną su dribsniais, abi dukros verdasi kakavą su pienu - nes kokią nesquick, o normalią, beje, ji visai pigi thumbup.gif
Sumuštinius valgau vakarienei, kai radau pigaus skanaus sūrio tiekėją - tai su sūriu, o šiaip kas 2 sav. maždaug nusiperku turguje kokios skanios dešros, sumoku 7-10 Lt, valgau 2 savaites. Vaikai nemėgsta, tai ilgam man vienai.

Su mano dviem kacais maistas išeina apie 52 Lt/mėn, žvyras - apie 16 Lt mėn. Čia abiems. Tiesa, prieš savaitę priglaudėm trečią, tai bus nauji skaičiukai... Čia toks truputį antitaupymas gavosi, kažkas "sutaupė" - išmetė katę lauk, na o mes parsinešėm.
Atsakyti