QUOTE(Sophi @ 2009 03 19, 10:36)
Mano 2 savaičių rezultatas ~ 10 Lt per dieną. Perkama 98 % maisto. Neperkamos tik uogienės ir konservuotos daržovės. O kaip dar pasispaust, nelabai išmanau
Mėsos, duonos, saldumynų, bulvių perkama minimaliai. Didžiausios išlaidos pieno produktams, šviežiems vaisiams ir daržovėms
Ar matei, daugumos rezultatai panašūs - apie 10 Lt dienai žmogui. Aišku, tos, kur iš kaimų ar tėvų kažką gauna, nesiskaito
. Tai gal nelabai yra kur spaustis, jau būtų nuostoliai sveikatai.
Mano tai didžiausios išlaidos tenka vaikų daliai: barankos, džiūvėsiai, bandelės, sausainiai, saldėsiai, arbatos...
Mažoji normalesnė valgytoja, tai jai perku ir "normalų" maistą, kaip ir sau.
QUOTE(Moteris @ 2009 03 19, 10:52)
Kaip Jums Akropolio Maximos naktine akcija? 40% visoms pramoninems prekems
Itariu, cia bando daryti atsaka Lenkijai
Nesigrūsiu aš ten, ko reikia - artimiausiai ateičiai jau turiu.
QUOTE(liniote @ 2009 03 19, 11:23)
Pramonines prekes tai ne vien tik milteliai, tai ir apatinis trikotazas, ir indai, ir pagalves, ir irankiai, ir dar labai daug visko. Praktiskai tai visa maxima, isskyrus tik maisto produktus
Vadinasi temps viska, kas tik po ranka pasitaikys
Visų tų prekių Maximoje neperku - kažkaip labiau pasitikiu specializuotomis parduotuvėmis, t.y. įrankius perku Senukuose, rūbus - parduotuvėje ar turguje...
QUOTE(ooo @ 2009 03 19, 12:02)
klausimuks - kokiai kategorijai priskiriant tai ka perkat i darba - na saldumynus ir vaisius kad kolegoms prie kavos butu?
Maistas yra maistas, vis tiek priskirčiau prie maisto. Atsisakiau minties skirstyti kategorijomis - nematau prasmės - tai liko man jos trys maistinės: maistas darbe, turgus ir parduotuvė. Laimei, excelis leidžia pasireikšti fantazijai ir kurti kokias nori kategorijas