Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

Mano 2 savaičių rezultatas ~ 10 Lt per dieną. Perkama 98 % maisto. Neperkamos tik uogienės ir konservuotos daržovės. O kaip dar pasispaust, nelabai išmanau ax.gif Mėsos, duonos, saldumynų, bulvių perkama minimaliai. Didžiausios išlaidos pieno produktams, šviežiems vaisiams ir daržovėms unsure.gif
Atsakyti
Kaip Jums Akropolio Maximos naktine akcija? 40% visoms pramoninems prekems smile.gif Itariu, cia bando daryti atsaka Lenkijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 03 19, 11:52)
Kaip Jums Akropolio Maximos naktine akcija? 40% visoms pramoninems prekems smile.gif Itariu, cia bando daryti atsaka Lenkijai smile.gif

Gerai jie ten sugalvojo thumbup.gif Tik idomu kodel dar niekur nereklamavo g.gif Sekmadieni kaip tik dirbu, tai reiks uzsukt paziuret kaip Maxima atrodys po tokios nakties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 03 19, 11:00)
Gerai jie ten sugalvojo thumbup.gif  Tik idomu kodel dar niekur nereklamavo g.gif Sekmadieni kaip tik dirbu, tai reiks uzsukt paziuret kaip Maxima atrodys po tokios nakties lotuliukas.gif

As girdejau siryt per radija. Siaip manau, labai daug bus zmoniu. Jau dabar neapsimoka pirkti buitiniu priemoniu su 25%, nes bus galima su 40% - jei tik liks, ka pirkti wink.gif
Atsakyti
Per 2 savaites trims zmonems isleidau maistui ir saldumynams 194, 52 lt. Saldumynus labai retai perkam, o is kaimo gaunam tik bulves, morkas, uogienes, kompotus, raugintus agurkus
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 03 19, 11:04)
As girdejau siryt per radija. Siaip manau, labai daug bus zmoniu. Jau dabar neapsimoka pirkti buitiniu priemoniu su 25%, nes bus galima su 40% - jei tik liks, ka pirkti wink.gif

ouje, tai visi temps valiklius, šveitiklius ir miltelius vežimais. tada susikraus namie į spintas vietoj rūbų ir dejuos, kad niekas netelpa. paskui sulauks kitos akcijos ir vėl pirks ir t.t. tada ateis senatvė, gulės mirties patale ir galvos, kad *****, dar turiu 3 maišiukus skalbimo miltelių, reikėtų įkapes dar kartą prasiskalbti, bo gaila palikt tuos miltelius.
tuom pačiu principu vyksta žirnelių ir aliejaus kaupimas iš Lenkijos parduotuvių.

atsiprašau už makabrišką humorą, bet nesusiturėjau.
Atsakyti
Pas mane dviems zmonems nuo kovo 1 iki siandien vien tik maistui (atmetus saldumynus ir gerimus) isleista 161.24 lt. Darzoves, uogienes ir visokie marinuoti dalykai gaunami is tevu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 12:17)
ouje, tai visi temps valiklius, šveitiklius ir miltelius vežimais

Pramonines prekes tai ne vien tik milteliai, tai ir apatinis trikotazas, ir indai, ir pagalves, ir irankiai, ir dar labai daug visko. Praktiskai tai visa maxima, isskyrus tik maisto produktus 4u.gif Vadinasi temps viska, kas tik po ranka pasitaikys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniote: 19 kovo 2009 - 11:24
QUOTE(liniote @ 2009 03 19, 11:23)
Pas mane dviems zmonems nuo kovo 1 iki siandien vien tik maistui (atmetus saldumynus ir gerimus) isleista 161.24 lt. Darzoves, uogienes ir visokie marinuoti dalykai gaunami is tevu smile.gif
Papildyta:
Pramonines prekes tai ne vien tik milteliai, tai ir apatinis trikotazas, ir indai, ir pagalves, ir irankiai, ir dar labai daug visko. Praktiskai tai visa maxima, isskyrus tik maisto produktus 4u.gif Vadinasi temps viska, kas tik po ranka pasitaikys biggrin.gif

ė nu nesąžininga atmesti saldumynus iš maisto statistikos schmoll.gif

aha, škias situacija blogesnė nei maniau scare.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 12:26)
ė nu nesąžininga atmesti saldumynus iš maisto statistikos  schmoll.gif

Tai kad as pati tu saldumynu praktiskai nevalgau blush2.gif Visi saldumynai mano buhalterijoj, tai bandeles, kurias MB prie savo pietu dedasi biggrin.gif Ir taip jau prasmaliziauta 52.80 g.gif Vadinasi viso gaunasi 214.04
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniote: 19 kovo 2009 - 11:38
QUOTE(liniote @ 2009 03 19, 11:36)
Tai kad as pati tu saldumynu praktiskai nevalgau blush2.gif Visi saldumynai mano buhalterijoj, tai bandeles, kurias MB prie savo pietu dedasi biggrin.gif Ir taip jau prasmaliziauta 52.80 g.gif Vadinasi viso gaunasi 214.04

pas mus irgi iš esmės tik MB saldumynus valgo, bet ne bandeles, o pyragus doh.gif tai kas savaitę važiuoju į Iki jam kokio pyrago ar vyniotinio užpirkt. į sąmatėlę traukiu sąžiningai, nes prie pietų pyragus kapoja, o tas yra kuo tikriausias maistas. kaip ir kava ar arbata biggrin.gif
Atsakyti
oi, su ta maksima juokiuosi iki ašarų
bus nepaprasta trumpametražių naktis smile.gif
nusipirksiu popkorno ir žiūrėsiu, kaip bobos mušasi dėl dubenėlio smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
klausimuks - kokiai kategorijai priskiriant tai ka perkat i darba - na saldumynus ir vaisius kad kolegoms prie kavos butu? pas mus tradicija pakaitom vis kazka atnesti... siandien nupirkau sausainiu ir pasimeciau - i maisto skilti rasyt nenoriu, nes nevalgysiu (jau beveik geras tas mano sijonas, kurio grazint i parde nenoriu biggrin.gif ), o prie saldumynu irgi rasyt nenoriu, nes ten mano nuodemes blush2.gif atskira eiluite uzvest nezianu ar verta, nes porakart per menesi teperku g.gif irasiau prie pramogu lotuliukas.gif
Atsakyti