Mano 2 savaičių rezultatas ~ 10 Lt per dieną. Perkama 98 % maisto. Neperkamos tik uogienės ir konservuotos daržovės. O kaip dar pasispaust, nelabai išmanau Mėsos, duonos, saldumynų, bulvių perkama minimaliai. Didžiausios išlaidos pieno produktams, šviežiems vaisiams ir daržovėms
QUOTE(Moteris @ 2009 03 19, 11:52)
Kaip Jums Akropolio Maximos naktine akcija? 40% visoms pramoninems prekems Itariu, cia bando daryti atsaka Lenkijai
Gerai jie ten sugalvojo Tik idomu kodel dar niekur nereklamavo Sekmadieni kaip tik dirbu, tai reiks uzsukt paziuret kaip Maxima atrodys po tokios nakties
QUOTE(liniote @ 2009 03 19, 11:00)
Gerai jie ten sugalvojo Tik idomu kodel dar niekur nereklamavo Sekmadieni kaip tik dirbu, tai reiks uzsukt paziuret kaip Maxima atrodys po tokios nakties
As girdejau siryt per radija. Siaip manau, labai daug bus zmoniu. Jau dabar neapsimoka pirkti buitiniu priemoniu su 25%, nes bus galima su 40% - jei tik liks, ka pirkti
QUOTE(Moteris @ 2009 03 19, 11:04)
As girdejau siryt per radija. Siaip manau, labai daug bus zmoniu. Jau dabar neapsimoka pirkti buitiniu priemoniu su 25%, nes bus galima su 40% - jei tik liks, ka pirkti
ouje, tai visi temps valiklius, šveitiklius ir miltelius vežimais. tada susikraus namie į spintas vietoj rūbų ir dejuos, kad niekas netelpa. paskui sulauks kitos akcijos ir vėl pirks ir t.t. tada ateis senatvė, gulės mirties patale ir galvos, kad *****, dar turiu 3 maišiukus skalbimo miltelių, reikėtų įkapes dar kartą prasiskalbti, bo gaila palikt tuos miltelius.
tuom pačiu principu vyksta žirnelių ir aliejaus kaupimas iš Lenkijos parduotuvių.
atsiprašau už makabrišką humorą, bet nesusiturėjau.
Pas mane dviems zmonems nuo kovo 1 iki siandien vien tik maistui (atmetus saldumynus ir gerimus) isleista 161.24 lt. Darzoves, uogienes ir visokie marinuoti dalykai gaunami is tevu
Papildyta:
Pramonines prekes tai ne vien tik milteliai, tai ir apatinis trikotazas, ir indai, ir pagalves, ir irankiai, ir dar labai daug visko. Praktiskai tai visa maxima, isskyrus tik maisto produktus Vadinasi temps viska, kas tik po ranka pasitaikys
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 12:17)
ouje, tai visi temps valiklius, šveitiklius ir miltelius vežimais
Pramonines prekes tai ne vien tik milteliai, tai ir apatinis trikotazas, ir indai, ir pagalves, ir irankiai, ir dar labai daug visko. Praktiskai tai visa maxima, isskyrus tik maisto produktus Vadinasi temps viska, kas tik po ranka pasitaikys
QUOTE(liniote @ 2009 03 19, 11:23)
Pas mane dviems zmonems nuo kovo 1 iki siandien vien tik maistui (atmetus saldumynus ir gerimus) isleista 161.24 lt. Darzoves, uogienes ir visokie marinuoti dalykai gaunami is tevu
Papildyta:
Papildyta:
ė nu nesąžininga atmesti saldumynus iš maisto statistikos
aha, škias situacija blogesnė nei maniau
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 19, 12:26)
Tai kad as pati tu saldumynu praktiskai nevalgau Visi saldumynai mano buhalterijoj, tai bandeles, kurias MB prie savo pietu dedasi Ir taip jau prasmaliziauta 52.80 Vadinasi viso gaunasi 214.04
QUOTE(liniote @ 2009 03 19, 11:36)
Tai kad as pati tu saldumynu praktiskai nevalgau Visi saldumynai mano buhalterijoj, tai bandeles, kurias MB prie savo pietu dedasi Ir taip jau prasmaliziauta 52.80 Vadinasi viso gaunasi 214.04
pas mus irgi iš esmės tik MB saldumynus valgo, bet ne bandeles, o pyragus tai kas savaitę važiuoju į Iki jam kokio pyrago ar vyniotinio užpirkt. į sąmatėlę traukiu sąžiningai, nes prie pietų pyragus kapoja, o tas yra kuo tikriausias maistas. kaip ir kava ar arbata
oi, su ta maksima juokiuosi iki ašarų
bus nepaprasta trumpametražių naktis
nusipirksiu popkorno ir žiūrėsiu, kaip bobos mušasi dėl dubenėlio
bus nepaprasta trumpametražių naktis
nusipirksiu popkorno ir žiūrėsiu, kaip bobos mušasi dėl dubenėlio
klausimuks - kokiai kategorijai priskiriant tai ka perkat i darba - na saldumynus ir vaisius kad kolegoms prie kavos butu? pas mus tradicija pakaitom vis kazka atnesti... siandien nupirkau sausainiu ir pasimeciau - i maisto skilti rasyt nenoriu, nes nevalgysiu (jau beveik geras tas mano sijonas, kurio grazint i parde nenoriu ), o prie saldumynu irgi rasyt nenoriu, nes ten mano nuodemes atskira eiluite uzvest nezianu ar verta, nes porakart per menesi teperku irasiau prie pramogu