Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 17, 23:24)
Pamegau ir Takko drabuziu parduotuve, visai nieko rubai laisvalaikiui ir kainos normalios. Siandien duktereciom dovanu pripirkau visokiu simpatisku "smutkiu" papigiai  biggrin.gif

Kur dabar VLN Takko yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 18, 08:57)

Pilaitei PC Pupa yra
Atsakyti

Ir Flagman'e yra. Nors nei karto nieko sau ten neradau - toks įspūdis, kad tik dideliais dydžiais prekiauja, arba jau visai vaikiškais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 18, 10:00)
Ir Flagman'e yra.

Man rodos, kad jau nėra...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 18, 10:02)
Man rodos, kad jau nėra...

Na, kai aš taip "dažnai" lankausi tokiose pardėse, tai nenustebčiau, gal ir nebėr... Prieš Kalėdas dar buvo biggrin.gif
Atsakyti

Vilniuj tik Pilaites Pupoj yra, Flagmane tikrai nebera.
Dar Takko yra Kaune, Klaipedoj, Siauliuose ir Utenoj.

Siandien Cestoj malta kiauliena 8,48 Lt (bet rieboka), o kiaulienos nugarine 13,99 Lt
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 03 18, 08:42)
į kur išėjot?

į tele2 ax.gif

Aš prieš savaitę buvau Šeškinėje, šalia cestos, norėjau užeiti, bet kai pamačiau, kad eilė iki durų, apsigalvojau doh.gif Su vaiku ant rankų per sunku pasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 18, 11:33)
Aš prieš savaitę buvau Šeškinėje, šalia cestos, norėjau užeiti, bet kai pamačiau, kad eilė iki durų, apsigalvojau  doh.gif  Su vaiku ant rankų per sunku pasirodė  doh.gif

as pas save Pilaitej perkuosi, tai kazkaip niekad eiliu nebuna, na gal kokie 4-5 zmones.

Dar verta kartais i Erbi uzsukt, ten namams tikrai neblogu dalyku galima pigiai nusipirkt (smulkios buitines technikos, indu, sodo prekiu ir t.t.). Kartais tai nieko gero nebuna, reikia uztaikyt. Bet esu ten tikrai geru dalyku nusipirkusi, pradedant puodais ir baigiant zaislais vaikams rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 03 18, 10:00)
Ir Flagman'e yra. Nors nei karto nieko sau ten neradau - toks įspūdis, kad tik dideliais dydžiais prekiauja, arba jau visai vaikiškais doh.gif

kad yra ten tu dydziu visokiu g.gif na siaip ten drabuziu stilius toks, kad daugiau jaunimui tinka, bet yra atskiri skyriai vaikams, paaugliams ir suaugusiems. Siaip kiek sau esu pirkusi, tai maciau dydziu nuo 34 iki gal 42 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 17, 23:59)
Pigiai sumokėjai. Visai neseniai už poliuretaną suplojau 24 Lt - kulniukas vos platesnis, o kolegė mokėjo 18 Lt, nes siauresnis.
Tokias išlaidas rašau prie buitinių, nors gal derėtų prie drabužių... g.gif
Medžiagos skiriasi, o ir tos pačios vienaip laikys tai, kuri nueina tik iki mašinos, ir visai kitaip tai, kuri vaikšto pėsčiomis biggrin.gif

Pas mus ar storas kulnas ar plonytis tie patys 14lt ir kokybe nesiskundziu thumbup.gif
Takko ir as niekad nieko neradau,o dabar kai tik Pilaitej,tai as isvis ten neuzklysiu.
QUOTE(BalticGold @ 2009 03 18, 09:34)
būtent tai ir yra baisiausia, kad auga karta, matanti kokią kvailą turim valdžią ir kaip žmonės jos nekenčia... sunku net prognozuoti, į ką tai išaugs po 10 metų...

Mano aplinkoj jaunimas 15-17metu smarkiai sneka apie stojimus i uzsienio univerus,LT jiem atrodo nieko gero,ypac po pastaruju keliu skandalu del kysiu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 18, 13:49)
Mano aplinkoj jaunimas 15-17metu smarkiai sneka apie stojimus i uzsienio univerus,LT jiem atrodo nieko gero,ypac po pastaruju keliu skandalu del kysiu.

Manasis jaunimas tai 50 x 50: mažoji vienareikšmiškai sieja studijas ir greičiausiai gyvenimą su užsieniu, vyresnioji - kol kas nori mokytis LT, bet jei teisingai supratau - tik dėl vaikino. Na, jei įstos į nemokamą vietą - lai mokosi, visada galima ir dar vienus mokslus užbaigt vėliau (remiuosi savo pvz.), bet jei gaus tik tą, kur tūkstančius kainuoja - tada teks važiuot iš LT, nes neužsikrausiu paskolos iki pensijos, o ir jai nesiūlau schmoll.gif
Atsakyti
mamytes, pamelavau truputi del Cestos, ne nugarine, o sprandine kainuoja 13,99 ax.gif

vis dazniau uzsuku i ukininku turgelius, ten labai skanios rukytos desrytes uzsiperku, namines duonos. Del duonos kainos dabar nepasakysiu, bet desra iseina tikrai gerokai pigiau negu Maximoj ir kokybe nesulyginama smile.gif
Atsakyti
Bet užsienyje irgi mokslas mokamas, tad ta paskola kaip ir nelabai išvengiama, skiriasi tik kokybė smile.gif

Aš ir pati apie magistrą čia nebegalvoju, net jei nemokamas būtų, vistiek nelabai verta dabar pradėt mokytis kai visokių permainų pradžia ir bus tikrai daug bardako...
Atsakyti