Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 18:30)
Klausimas:prie kokiu islaidu priskiriat batu taisyma?Gamyklinius kulniukus zieminiu nuvaiksciojau ir nunesiau pakalt.Sumokejau 14lt z poliritana.Kiek jus moat?

pas mane yra atskira skiltis "aprangos priežiūra" smile.gif

QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 20:15)
Idomiai,juk ta pati medziaga,turetu nesiskirt ir laikyt vienodai g.gif

ne, ne ta pati. aš nešu pas savo batsiuvį, tai visada kokybiška medžiaga pakala ir sutaiso, ko kiti nenori taisyt. bandžiau eiti kitur, bet kainos didelės, o kokybė apgailėtina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 17, 20:04)
Čia dabar?  blink.gif Normaliai žmogus atsakė....

aš irgi nieko blogo tame nemačiau blush2.gif

BATU TAISYMA dedu prie skilties KITOS IŠLAIDOS

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 20:13)
Oi mergaitės nesipykim, juk ir taip sunku....jau šiandien stogas man važinėjo kapitaliai, kai išgirdau apie algų mažinimą, ir taip 1500 lt negaunu, o dar jei sumažins, o vyras be darbo....nu žodžiu....

eina sau nepavydėtina situacija tikėkimes nenumažins nes žinau ka reikšia kai vyras be darbo verysad.gif
Atsakyti
Išbandžiau šiandien akcijinius "Maximos" apelsinus - sultingi, saldūs, skanūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2009 03 17, 22:03)
BATU TAISYMA dedu prie skilties KITOS IŠLAIDOS
eina sau nepavydėtina situacija tikėkimes nenumažins nes žinau ka reikšia kai vyras be darbo  verysad.gif

Tai ir per TV sakė, kad numažins, aš poliklinikoj dirbu, nu žodžiu....ėjau šiandien ir blioviau, jau seniai neblioviau dėl tokių dalykų, vis sakydavau sau, kad ne tai svarbiausia....šūdžiai neraliuoti....

Aš irgi prie KITOS IŠL.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 17, 21:04)
Išbandžiau šiandien akcijinius "Maximos" apelsinus - sultingi, saldūs, skanūs thumbup.gif

Paskutiniu metu jie visada tokie drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 21:07)
Tai ir per TV sakė, kad numažins, aš poliklinikoj dirbu, nu žodžiu....ėjau šiandien ir blioviau, jau seniai neblioviau dėl tokių dalykų, vis sakydavau sau, kad ne tai svarbiausia....šūdžiai neraliuoti....
Aš irgi prie KITOS IŠL.

Aš meldžiuosi, kad bet tuos sumažitus laiku mokėtų ir iš darbo nepradėtų atleidinėt...

QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 17, 21:14)
Paskutiniu metu jie visada tokie  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Bet išbrangę žiauriai buvo cool.gif
Atsakyti
MAN PAPUOLE RUGSTUS IR SAUSI g.gif . IS KAUNO MAXIMOS - AKCIINIAI
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 22:01)
Susikiskit liezuvi kai su manim bendraujat,as zinau kaip jis atrodo ir nebutina jo rodyt.As islaidas vedu pirma menesi ir nepirkau tepalo ir raisteliu,todel ir klausiu prie ko priskiriat.gal bus mandagesniu kurios pasidalins patirtim? 4u.gif

Aš nieko prieš išmokti susivynioti liežuvį thumbup.gif (atsiprašau - anas buvo ne Jums skirtas - šiaip nuotaikai išreikšti smile.gif ).
O tų išlaidų rašymas ir priklauso nuo Jūsų: žiūrėkit, kam norėtumėte priskirti tuos daiktus, kuriuos išvardinau: batų tepalus ir pan. - gal tai, Jūsų nuomone, įeis į "batus", o gal į "batų priežiūra" (kaip atskira sritis), o gal "kita" - juk sau žymintės.
Jei domina pavyzdžiai, mes su vyru vadovaujamės tokiu principu: pavyzdžiui, yra bendra tema "Avalynė", ji išskirstoma į kelias sritis, pvz., šliurės, šventinė avalynė, moteriška avalynė, vyriška (nes skirtingas sumas esame numatę metų biudžete ax.gif ), o visos smulkmės ir neplanuoti daiktai rašomi tiesiai į bendrąjį skirsnį "Avalynė". ax.gif

Skambanti tyla, gal kaip nors... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 21:07)
Aš irgi prie KITOS IŠL.

oje laikikis, bet žinai taip nėra tu pinigu nėra iš ko gyventi tai dar ir iš visur atima doh.gif

einu sesei skambinti unsure.gif

ale tikrai mažina ir nemaža sumele blink.gif taupai taupai ir nebėra jau kur taupyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **violeta**: 17 kovo 2009 - 21:57
QUOTE(Llaume @ 2009 03 17, 21:48)
MAN PAPUOLE RUGSTUS IR SAUSI g.gif . IS KAUNO MAXIMOS - AKCIINIAI

drinks_cheers.gif
gal kai parduos pasenusius tada nauju imes skanesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 22:07)
Aš irgi prie KITOS IŠL.

ta pati situacija kaip mano, alga 1500, kurią nori dar mažint, vyras nedirba, 2 valgūs vaikai doh.gif
na aišku čia ne į temą, bet taip pasirodė pažystama
poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 17, 22:54)
Skambanti tyla, gal kaip nors...    console.gif

QUOTE(**violeta** @ 2009 03 17, 22:55)
oje laikikis, bet žinai taip nėra tu pinigu nėra iš ko gyventi tai dar ir iš visur atima  doh.gif

ale tikrai mažina ir nemaža sumele  blink.gif  taupai taupai ir nebėra jau kur taupyti  doh.gif

Žinoma, kaip nors, jau ragavau ir šilto ir šalto , tik dabar vaikai du, šiokia tokia paskola, jergau kaip gerai, kad nedidelė, dar 14 000 lt liko, fiksas baigsis po 2 metų, nežinau kurią vietą reiks susiveržti, kad pavyktų kaip nors susitaupyti doh.gif , va parneš vyras už chaltūra apie 1t , tai užkamšysiu skyles- šį mėnesį - akiniai, TA, mašinos remontas. Ir taip ir anaip skaičiuoju- nu nenoriu atsisakyti paskutinio prabangos dalyko- mašiniuko ax.gif
Jau gaunasi nebe taupymas, o tiesiog išgyvenimas, bet kai pažiūriu į šeimas kuorios turi didžiules paskolas, tai visai liūdna turi būti.
Atsakyti