Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 21:02)
O kur nešat? Man patinka ''prie Gaidžio'' ten kus paštas - labai gerai ir pigiai taiso. 4u.gif

O kur tas "prie gaidzio"? lotuliukas.gif Kiek kainuoja kulniuku pakalimas poliritanu?
Man atrodo si paslauga savo kokybe nelabai skiriasi,tik arciau centro kainos uzkeltos.
Beje karta nuejau i "Sauliaus ir Vido" atelje kelnes palenkt(nedidele as i auiksti biggrin.gif ),tai pasake kad laukt reikes 4 dienas ir uzsiprase 40lt blink.gif As uz tiek palaidine prie kelniu galiu nusipirkt.Tai nunesiau i savo rajono ir padare uz 12lt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 17, 21:04)
Čia dabar?  blink.gif Normaliai žmogus atsakė....

Jei nomalus atsakymas tai kam tas liezuvis?Beto atsakymas neinformatyvus mano supratimu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 20:07)

Jei nomalus atsakymas tai kam tas liezuvis?Beto atsakymas neinformatyvus mano supratimu.

Bože doh.gif Pradėkim dar prie smailų kabinėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 20:02)
O kur nešat? Man patinka ''prie Gaidžio'' ten kus paštas - labai gerai ir pigiai taiso. 4u.gif

Kas tas "Prie Gaidžio" g.gif blush2.gif

Aš nešu ten kur man labai nepakeliui (specialiai turiu važiuot), labai brangu, bet labai kokybiškai pakala - sezoną atlaiko garantuotai. Čia prie Gerosios vilties žiedo. Kitur man vos ne kas mėnesį iš naujo reikia kalt unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 21:07)
O kur tas "prie gaidzio"? lotuliukas.gif Kiek kainuoja kulniuku pakalimas poliritanu?
Man atrodo si paslauga savo kokybe nelabai skiriasi,tik arciau centro kainos uzkeltos.

Vilniuje, Viršuliškėse.

Oi mergaitės nesipykim, juk ir taip sunku....jau šiandien stogas man važinėjo kapitaliai, kai išgirdau apie algų mažinimą, ir taip 1500 lt negaunu, o dar jei sumažins, o vyras be darbo....nu žodžiu....
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 17, 21:11)
Kas tas "Prie Gaidžio"  g.gif blush2.gif

Aš nešu ten kur man labai nepakeliui (specialiai turiu važiuot), labai brangu, bet labai kokybiškai pakala - sezoną atlaiko garantuotai. Čia prie Gerosios vilties žiedo. Kitur man vos ne kas mėnesį iš naujo reikia kalt unsure.gif

Idomiai,juk ta pati medziaga,turetu nesiskirt ir laikyt vienodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 20:13)
Vilniuje, Viršuliškėse.

Paštą tai aš beveik per langą matau, bet "Gaidys" man negirdėtas unsure.gif
Oi mergaitės nesipykim, juk ir taip sunku....jau šiandien stogas man važinėjo kapitaliai, kai išgirdau apie algų mažinimą, ir taip 1500 lt negaunu, o dar jei sumažins, o vyras be darbo....nu žodžiu....

Man irgi mažins, o pusę ir dabar už paskolą atiduodu, bet gali būti ir dar blogiau...
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 20:13)

Nesipykstam mes mirksiukas.gif
O grįžtan prie temos, šian eidama iš darbo užėjau į "Cestos" parduotuvę ir buvau maloniai nustebinta bigsmile.gif Faršas tikrai pigiau nei kokioj Maximoj, naminės dešrelės taip pat mirksiukas.gif Beje, kabo skelbimas, kad ten mėsa tik lietuviška, įdomu įdomu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 20:15)

Matyt nuo batsiuvio priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 20:15)

Čia ir esmė, kad nevienoda medžiaga. Ten, kur nešu tie pakalimai tokie kai čia pasakyt - gamykliniai. Kiekvienai pakulnei atskiras - dydį tik sureguliuoja, o kitur tiesiog iškerpa pačioj taisykloj iš gabalo pagal dydį, ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 17, 21:18)
Paštą tai aš beveik per langą matau, bet "Gaidys" man negirdėtas unsure.gif

Man irgi mažins, o pusę ir dabar už paskolą atiduodu, bet gali būti ir dar blogiau...

Ten didelis geležinis gaidys - statula ( nu berods taip pavadinti reik biggrin.gif ) , tai nuo senų senovės vadinam tą vietą ''prie Gaidžio'' biggrin.gif
Tikrai greitai, kokybškai, pigiai taiso batukus. Nei karto nenusivyliau.

Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 17, 20:25)
Ten didelis geležinis gaidys - statula ( nu berods taip pavadinti reik  biggrin.gif  ) , tai nuo senų senovės vadinam tą vietą ''prie Gaidžio'' biggrin.gif
Tikrai greitai, kokybškai, pigiai taiso batukus. Nei karto nenusivyliau.

Aišku - aš Viršuliškėse apsigyvenus nelabai seniai, tai visų gerų vietų ir nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 17, 21:22)
Čia ir esmė, kad nevienoda medžiaga. Ten, kur nešu tie pakalimai tokie kai čia pasakyt - gamykliniai. Kiekvienai pakulnei atskiras - dydį tik sureguliuoja, o kitur tiesiog iškerpa pačioj taisykloj iš gabalo pagal dydį, ir viskas ax.gif

TaI gal patikslink kur ta vieta prie savanoriu ziedo?Prie humanos gal kur?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 20:55)
TaI gal patikslink kur ta vieta prie savanoriu ziedo?Prie humanos gal kur?

Netoli (gal net gretimam name unsure.gif ), toj pačioj gatvės pusėj - namo gale tokie laiptukai į rūsį. Iškaba bent jau anksčiau buvo "Skubi avalynės taisykla", bet taiso ir neskubiai. Siūlo ten ir pigesnių variantų, bet nepasirašau - skrudžas moka du kartus unsure.gif
Atsakyti