Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(prieblanda @ 2009 03 17, 12:36)
vuo  bigsmile.gif  aš pernai mikropluošto šluosčių už 20 Lt Thomas Phillips gal 7 užsipirkau, tai reikės išbandyt  bigsmile.gif  nes kol kas tai tik dulkes jomis šluostau ir kompą kartais  blush2.gif

kiek man teko bandyti, tai nekokia ten kokybė verysad.gif esu pirkusi rankšluočius, tai vietoj kilimėlių vonioje sunaudojau doh.gif

QUOTE(**violeta** @ 2009 03 17, 13:13)
aš tai nebenauduju nusipirkau iš norweks skuduriuka langams  ax.gif  čia aukščiau kažkuri mačiau aprašė  tik nepigus velnias ale vistiek atsiperka  g.gif

drinks_cheers.gif
aš jau keturis metus naudoju, tai tikrai atsipirko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 17, 15:29)
kiek man teko bandyti, tai nekokia ten kokybė  verysad.gif  esu pirkusi rankšluočius, tai vietoj kilimėlių vonioje sunaudojau  doh.gif

čia apie mikropluošto šluostes ar apie TP asortimentą apskritai? g.gif aš kol kas nusiskundimų neturiu rolleyes.gif aišku, nesitikiu už 1 Lt nusipirkti milijono vertės ir kokybės daiktą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 17, 15:37)
čia apie mikropluošto šluostes ar apie TP asortimentą apskritai?  g.gif  aš kol kas nusiskundimų neturiu  rolleyes.gif  aišku, nesitikiu už 1 Lt nusipirkti milijono vertės ir kokybės daiktą  rolleyes.gif

Apie mikropluoštą 4u.gif Išties labai skiriasi valymo kokybė mirksiukas.gif
o šiaip tai man ten patinka- pvz buitinę chemiją indaplovei tai tik ten stengiuosi pirkti , nes kokybė super, o ir nėra pas mus tokių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 17, 12:47)
O mes langus valom su tokiais kotais,net nežinau kaip tiksliai jis net vadinas,esmė tai-purški ant lango valiklio ir brauki su tuo kotu nuo lango viršaus,tai viskas tolygiai,gražiai bei greitai  nusivalo thumbup.gif

Na, pastaraisiais metais ir aš taip valau, senosios "technologijos" (vanduo su muilu, švarus vanduo, vanduo su amoniaku, sausas valymas) jau seniai nuėjo užmarštin, o tai užtrukdavau su langais kelias dienas doh.gif
Mikropluoštą visai pabandyčiau, bet su ta sąlyga, jei tie skudurėliai kažkaip tvirtinasi ant ilgo koto, nes pvz. balkono langų išorinės pusės rankomis nepasiekiu, aš ne Spiderman'as... biggrin.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 17, 14:32)
aš langų nusprendžiau šiemet nevalyti, tiesiog visus juos pakeičiau
nepigiai gavosi, ale porą metų gal nevalysiu  lotuliukas.gif

Na taip, bet kasmet juk nekeisi biggrin.gif
Kitą savaitę aš irgi užsakinėsiu langus vaikų kambary - tas valymas jau atkrenta. Betgi be langų dar turiu didžiules veidrodines spintos duris ir veidrodį duryse, ir prieškambario spintoje... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 17, 17:49)
Kitą savaitę aš irgi užsakinėsiu langus vaikų kambary - tas valymas jau atkrenta. Betgi be langų dar turiu didžiules veidrodines spintos duris ir veidrodį duryse, ir prieškambario spintoje... doh.gif

aš ir veidrodžius su mikropluoštu gramdau ax.gif
Atsakyti
Labu dzien,

as irgi labi vertinu nuolaidas buitiniai chemijai,siandien pirkau "Kurmi" s nuolaida bigsmile.gif

Langam turiu "Tulpe",kuri nepatinka,"Ajax",kurio nenaudoju,o veidrodzius ir langus valau su dregnom servetelem per akcija pirktom is Drogo blush2.gif
Papildyta:
Klausimas:prie kokiu islaidu priskiriat batu taisyma?Gamyklinius kulniukus zieminiu nuvaiksciojau ir nunesiau pakalt.Sumokejau 14lt z poliritana.Kiek jus moat?
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 17, 13:57)
"Clin"  thumbup.gif daiktas ne tik langams  mirksiukas.gif

Man irgi jis geriausiais. O langų pas mane unsure.gif doh.gif ir dar 7 aukšte....
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 20:30)
Klausimas:prie kokiu islaidu priskiriat batu taisyma?Gamyklinius kulniukus zieminiu nuvaiksciojau ir nunesiau pakalt.Sumokejau 14lt z poliritana.Kiek jus moat?

Ats.: ten, kur rašai batų tepalą, impregnatorių, batų raištelius,... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 18:30)

Pigiai prasisukai - aš rytoj nešiu, tai, manau, be 30 Lt nieko nebus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 17, 20:27)
Ats.: ten, kur rašai batų tepalą, impregnatorių, batų raištelius,...  tongue.gif

Susikiskit liezuvi kai su manim bendraujat,as zinau kaip jis atrodo ir nebutina jo rodyt.As islaidas vedu pirma menesi ir nepirkau tepalo ir raisteliu,todel ir klausiu prie ko priskiriat.gal bus mandagesniu kurios pasidalins patirtim? 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 03 17, 20:48)

Uz vienu batu pakalima? blink.gif Prie mano namu karoliniskese jei ateinu ir trypcioju,kad reikia skubiai tai 16lt uzsipraso.Sykart nunesiau pirmadieni,paimsiu treciadieni,neskubus vadinas.Darbo kokybe ten esu patenkinta,nes nuolat ten tvarkau batus.Nenorit paieskot pigiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 17, 20:48)

O kur nešat? Man patinka ''prie Gaidžio'' ten kus paštas - labai gerai ir pigiai taiso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 20:01)
Susikiskit liezuvi kai su manim bendraujat,as zinau kaip jis atrodo ir nebutina jo rodyt.As islaidas vedu pirma menesi ir nepirkau tepalo ir raisteliu,todel ir klausiu prie ko priskiriat.gal bus mandagesniu kurios pasidalins patirtim? 4u.gif

Čia dabar? blink.gif Normaliai žmogus atsakė....
Atsakyti